İçeriğe Yönlendir

Ankara yolu hakkında bilgi


Okay Çetinkaya

Recommended Posts

Okay Çetinkaya

Selam yarın yola çıkıyorum (Tokat-Ankara)yol durumu hakkında bilgisi olan var mı?

Yorum bağlantısı
Guest Fevzi G
(düzenlendi)

en son 2000 yılında mezun olduktan sonra tokattan ankaraya doğru gelmiştim. eğer değişmediyse yol çok ii değil ve sıkıcı bir yoldur.

tarihinde Fevzi G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Tokat ,Zile ,Çekerek Aydıncık ,Alaca yolundan Sungurluya gidecekseniz.En son geçtiğimde bayağı bir yol çalışması ve çukur vardı ama şu anki halini bilemiyorum.

Yorum bağlantısı
Guest Erkan Sa?lam

sungurludan sonrası gayet güzel. öncesini bilmiyorum. birde elmadağda viyadük çalışması devam ediyor sanırım hala. orası sıkıntı olabilir.

Yorum bağlantısı
Göktuğ Serbent

kırıkkale ankara arasında elmadağ viyadük çalışması var. yollar tek şerit ve kamyon dolu, yolun o kısmında trafik işaretlerine çok dikkat edin.

Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu

Yarın Elmadağ büyük ihtimalle çok yoğun olacak. Yol çalışması sizi sıkıntıya sokabilir. Kırıkkale çıkışından Kalecik üzerinden Ankara'ya giriş yaparsanız olası trafiğe takılmazsınız. Çoğu kişi geçen sene Ankara-Kırıkkale arasını 2,5 saatte almıştı.

Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş

Elmadağ o kadar kötümü hala:(

Bende yarın Elbistan-Kayseri-Kırşehir-Kırıkkale-Ankara yapıcam ve baya bi uzun sürecek sanırım normalde 5,5 saatlık yol:(

Yorum bağlantısı
Serkan Çok

İkigün önce oradan gectim öyle sıkıntı yaratacak birşey yok 15 dk. gecersiniz.

bu arada ben tokatdan gelecek olsam yozgat üzerinden gelirdim hep öyle yaptım belki yol biraz uzuyor ama en azından boş oluyor.

Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu

Her gün Kırıkkale-Ankara yapıorum. Yol tam anlamıyla bitmedi. Zaten sıkıntı yoldan değil, kalabalık anlarda kaza olduğunda yolun kilitlenmesi.

Hakan Bey, size de dediğim güzergahı tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Aydın

selamlar

tokattan corum yolu üzerinden ankara yaparsan bence iyi olur 170 km tokat çorum ve normal tek şerityol iyi sayılır çorum ankara 245 km bölünmüş ve 3 şerit yol çok iyi tabiki elmadağda biraz sıkıntı var ama önemli dğil hayırlı yolculuklar dilerim

Yorum bağlantısı
Yusuf Esin

Yarın yola çıkacak tüm arkadaşlara kazasız belasız yolculuklar dilerim. Umarım yolculuğunuz iyi geçer ve varmak istediğiniz yere sağ sağlim varırsınız. İyi yolculuklar, sevdiklerinizle mutlu ve neşeli bir bayram olsun, iyi bayramlar.

Yorum bağlantısı
Volkan Aydogdu

Beyler az önce kırıkkaleden ankaraya geldim...Viyadük hariç yolun büyük kısmı tamamlandı bugünde bir kısmı açmışlar yolu bilmeyen ve akşam gelecekler işaret ve tabelalara çok daha fazla dikkat etsin...Viyadük de tamamlanmış işaretlemeler levhalar bile tamamlanmış ama açılmamış belkide yarını bekliyorlardır...Bunun haricinde yol çok güzel ve 3 şerit gidecek olanlar şaşırabilir yolun düzgünlüğüne :) (mağlum eski yol yama ve kamyonların ağırlığında yamulmuş bi vaziyetteydi...)

Yorum bağlantısı
Sami Aktaş

Bayramda memleketteyim (Kalecik) Barkın Bey'in dediği güzergahı kullanan olursa beklerim çay içmeye...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...