Övgü Gürşen 16 Aralık 2009 Paylaş 16 Aralık 2009 Arkadaşlar genç bir bayan iş arkadaşımız araç bakıyor. Tümünün aynı fiyat olduğu düşünülürse aşağıdakilerden hangisini önerirsiniz? Şirin araç beklentisi var. ev-iş arası kullanacak ve mesafe çok kısa. Yorum bağlantısı
Aziz Türkmen 16 Aralık 2009 Paylaş 16 Aralık 2009 Ben Corsa derim. Acemi arabası olacaksa sağlam olması birinci kriterdir.. Ve de parçaları kolay bulunmalı, nispeten ucuz olmalı... Alfa nın parçaları pahalıdır ve o yıl için bulması zor olabilir. (156 demişsiniz ama 98 modelleri 146 olması lazım sanki? ) Dacianın cok sağlam olduğunu düşünmüyorum... Daihatsu hakkında cok bilgim yok ama parçaları ne kadar rahat bulunur ve ne kadar ucuzdur buna bakmak lazım. Corsa bunların içinde bir adım öndedir diye düşünüyorum o bakımdan... Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 16 Aralık 2009 Paylaş 16 Aralık 2009 bence'de opel corsa hem saglam,hem dayanıklı,yedek parça agı geniş.... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 16 Aralık 2009 Paylaş 16 Aralık 2009 1,3 vandan dönüşen bir Corsa' yı ben olsam tercih etmezdim. Aşırı güçlü, titreyen, sesli bir Isuzu motoru var diye biliyorum o arabayı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Aralık 2009 Paylaş 16 Aralık 2009 1-2-3 olmaz... 4'de olmuyormuş... Bu liste yeniden yapılmalı bence... Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 16 Aralık 2009 Paylaş 16 Aralık 2009 Bende hiçbiri diyorum bu bahsedilen araçlar tahmini olarak 12000lira civarı üzerine biraz daha koyar 2004 ve üzeri fiestalara bakardım hem ford hem sağlam hem küçük hem bayanların kullanabileceği tarzda.. Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 16 Aralık 2009 Paylaş 16 Aralık 2009 corsa fakat dizel degil. Ben kullandim dizelini, yerinden kaldirmak problem kaldirdiktan sonra durdurmak problem. Yorum bağlantısı
Ali Özgen 16 Aralık 2009 Paylaş 16 Aralık 2009 1-2-3 olmaz... 4'de olmuyormuş... Bu liste yeniden yapılmalı bence... Aynı fikirdeyim. Arabaların hepsi seçmece. Zor bulunan, zor alınan, zor satılan. Corsa hariç servis sıkıntısı olabilecek araçlar. Acaba bu bir forum şakası mı, diye düşünüyor insan. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Aralık 2009 Paylaş 16 Aralık 2009 Genelde bayanlar için görünüş 1.sırada gelir, tavsiyem Citroen C3, Suziki Swift yada Peugeot 206 olabilir. Benim fikrim bunlar.. Yorum bağlantısı
Can Karacaer 16 Aralık 2009 Paylaş 16 Aralık 2009 Corsa 1.3 dizel inanılmaz rahat kullanımlı bir araç... Direksiyon bilgisayar oyunu kadar yumuşak, yumuşaklığından dolayı tedirgin ediyor ama acemi biri tedirgin edecek hızlara çıkmaz zaten. Pedallar sanki başkası basıyormuş gibi, vitesler yumuşacık. Herhangi bir otomatik arabadan rahat... İstanbul içi trafikte ayda 5bin km yol yapıyorum, bir tek Corsa kullandığımda hiç araba kullanmamış gibi oluyordum... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Aralık 2009 Paylaş 16 Aralık 2009 alfa 156 hesaplı ise uygun olabilir. motivasyonu iyi olur. Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 16 Aralık 2009 Paylaş 16 Aralık 2009 alfa 156 hesaplı ise uygun olabilir. motivasyonu iyi olur. abi alfa bu araçlardan zaten farklı klasmanda o nedenle bence kıyaslamamak gerek fakat 98 modelide baya bi sorun çıkarar diye düşünüyorum.. Övgü ben halen fiesta diyorum ayrıca fransız araçlardan uzak durun derim kaputa kendi düşünce kaput değişiyor Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 16 Aralık 2009 Paylaş 16 Aralık 2009 Övgü ben şimdi anladım o 98 alfa senin içiiin Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 16 Aralık 2009 Paylaş 16 Aralık 2009 Gerçekten bunların hepsi seçme araçlar olmuş. Bir Corsa var göze çarpan, o da ticariden çevirme, hiçbirşey olmasa ileride satarken zor. Sirion'un minik, yuvarlak hatlı, şık bir modeli vardı. Eğer o ise fena araç değildir. Ama parça olayını bilemem. Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım 16 Aralık 2009 Paylaş 16 Aralık 2009 Daihatsu nun parçaları toyota ile ortak diye biliyorum...En azından toyota motoru var Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Aralık 2009 Paylaş 16 Aralık 2009 (düzenlendi) Ford KA öneririm. airbag var. HD var. yere yapışır. önü arkası görünür. ayrıca en önemlisi 2500 devirde maksimum tork verir her viteste kendini toparlar. vites geçişleri temizdir. Aynı zamanda klas araçtır. CVT veya düz palio da alabilir. 16 Aralık 2009 tarihinde Mehmet G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Çok 16 Aralık 2009 Paylaş 16 Aralık 2009 Buyuk araba alın dusunulenın tersıne buyuk araba acemiler için en iyisi. kendini guvende hissedersen rahat oluyorsun rahat olunca daha az hata yapıyorsun. ben oyle yaptım hanımda cok işe yaradı bence alabildiği en buyuk arabayı alsın Yorum bağlantısı
Misafir 16 Aralık 2009 Paylaş 16 Aralık 2009 Arkadaşlar genç bir bayan iş arkadaşımız araç bakıyor. Tümünün aynı fiyat olduğu düşünülürse aşağıdakilerden hangisini önerirsiniz? Şirin araç beklentisi var. ev-iş arası kullanacak ve mesafe çok kısa. Burada belirleyici unsur şirinlikse Daihatsu olmalı bence. Dİğerlerine şirin sıfatı, özellikle Alfa'ya pek uygun olmuyor. Ama çok daha şirinleri var onlara baksanız daha iyi olmaz mı? Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mehmet Barın 17 Aralık 2009 Paylaş 17 Aralık 2009 Şoför koltuğundaki güneşliğinde ayna olan tüm araçlar olabilir. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 17 Aralık 2009 Yazar Paylaş 17 Aralık 2009 arkadaşlar araç tavsiye edebilirsiniz. o liste ofisten bir arkadaşım için. kendisi sadece birini bulmuştu, diğerlerini otomobilden iyi anlayan ama olaya sadece kendi açısından bakabilen bir başka arkadaşım ona tavsiye etti. açıkçası ben hiç karışmadım. lütfen araç tavsiyesinde bulunun. şahsi düşüncem; van dönüşümü araç alınıp bir kaç yıl o araca binilmez. 98 alfa 156 acemi bir bayan için alınacak son araç. çok daha yenileri bile sıkıntılıyken 98 modeli adam olmaz. daihatsu iyi gibi. dacia? insanlar solenzadan daha iyi şeylere layıktır. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 17 Aralık 2009 Paylaş 17 Aralık 2009 Dizel araç düşünülüyor ise, Ford Fiesta, Citroen C2/C3, Peugeot 206 olabilir. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Aralık 2009 Paylaş 17 Aralık 2009 İki kapılı olması sorun yaratmazsa Twingo olabilir. Ablam 4 senedir kullanıyor. Diğer renolar gibi değil. Sanayiye uğramayı sevmiyor. Düşük plastik kalitesi dışında, eleştirilcek çok bir tarafı yok. Yakıt tüketimi oldukça ekonomik, ayrıca çok ferah Park kolaylığı, hafif direksiyon gibi özellikleri olan, uygun fiyatlı bir araç olarak alternatifleriniz arasına alabilirsiniz. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Ufuk Kılınçarslan 17 Aralık 2009 Paylaş 17 Aralık 2009 fiesta,corsa,mikra,c3 hepsi güzel araba,benim eşim micra hastası,araba sürmeyi bir öğrense alacaz ona birtane ama nerdee.. Yorum bağlantısı
Aziz Türkmen 17 Aralık 2009 Paylaş 17 Aralık 2009 Bence bir bayana en çok yakışan araba 206 dır. Küçük, şirin araba segmentinde tabii... Yorum bağlantısı
İhsan Yargıcı 17 Aralık 2009 Paylaş 17 Aralık 2009 2006-2007 fiesta 1,4 i benzinlide hemen hemen aynı fiyat aralığında bulunabilinir. mesafe yakınmış dizeli gerektirecek bir sebeb yok hem keyifli hemde sorunsuz olduğunu düşünüyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts