Guest Hakan Tar?m 17 Aralık 2009 Paylaş 17 Aralık 2009 Şoför koltuğundaki güneşliğinde ayna olan tüm araçlar olabilir. Yorum bağlantısı
Hakan Baha 17 Aralık 2009 Paylaş 17 Aralık 2009 Acemi bayanlar için nissan micranın üzerine tanımam. Küçük, rahat, debrijı vitesi yumuşacık vs. Zaten çoğu sürücü kursu da micra kullanır. Ha ben araba diye alıp binmem o ayrı Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 17 Aralık 2009 Paylaş 17 Aralık 2009 Benzinli fiesta ya da corsa. Bayana dizel emanet edilmez Yorum bağlantısı
Korhan Orkun 17 Aralık 2009 Paylaş 17 Aralık 2009 Benzinli corsa, ya da FI (corsa'yla fiyatları yakın) bence ideal olacaktır. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 18 Aralık 2009 Paylaş 18 Aralık 2009 Corsa dedim ama, bence listedeki araçlar pek iyi değil. Bence Micra, Ka ya da Fiesta da alternetif olabilir. Dizel ilk başlarda sıkıntılı olabilir. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Aralık 2009 Paylaş 18 Aralık 2009 Acemi bayan içinse yazık o arabalara ama en uygunu logan, zaten uyduruk araba, kısa mesafe olacağı için benzinli şart, corsa dizel kısa mesafe için olmaz ve direksiyonu hatalı o yüzden onu eleyin bence. Opelin sorunu var parçası pahalı, daewoo zaten direk leyein parçası zor bulunur ve acaip pahalı, alfa zaten direk elenir hem parça hem fiyat hemde dayanıklılık sorunu var, en iyisi logan satarkende kolay satılır parçası ucuzdur corsa ya göre aman aman bir sağlamlık farkıda yok, şehir içi kısa mesafede en az masraflı araba bence, alın gitsin. Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik 18 Aralık 2009 Paylaş 18 Aralık 2009 Eskiden erkekler Hacı Murat'larla ustalaşırdı.Şimdi acemi bayan ustalaşana kadar Uno gibi ucuz araba ile tecrübe kazanması isabet olur diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Okyay Pay 19 Aralık 2009 Paylaş 19 Aralık 2009 palio feel , speedgear en ucuz yollu otomatik arazi aracı . şanzımanı gayet problemsizdir , bizzat test edip onayladım Yorum bağlantısı
Recommended Posts