Mustafa Celik 1 Ocak 2010 Paylaş 1 Ocak 2010 Bursada toplanıp, ford kullanıcıları ile tanışmak isterdim.! Yakında böylebir etkinlik söz konusu olabilirmi ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ocak 2010 Paylaş 2 Ocak 2010 Bursa'da çok üyemiz var.. İstediği zaman toplanabilir... Geçmişte de güzel toplantıları oldu... Yorum bağlantısı
Nuri Başer 2 Ocak 2010 Paylaş 2 Ocak 2010 Bursa'da çok üyemiz var.. İstediği zaman toplanabilir... Geçmişte de güzel toplantıları oldu... Toplanırız tabi.. başlık altında durum bir yoklanıp birşeyler düzenlenebilir.. Ersen nerelerdesin?? Abi 2010 büyük buluşma için de adayız bildiğin üzere.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ocak 2010 Paylaş 2 Ocak 2010 Tarih ve yer belirle... Am İzmir'liler bu sefer de kıvırırsaaaa Vay hallerine... Yorum bağlantısı
Nuri Başer 2 Ocak 2010 Paylaş 2 Ocak 2010 (düzenlendi) Tarih ve yer belirle... Am İzmir'liler bu sefer de kıvırırsaaaa Vay hallerine... Abi bu İzmir gurubunun ne yapacağı belli olmaz.. yan yattı, çamura battı, uzak oldu, hava soğuktu v.s. v.s.... imzalı kağıt falanmı alsak napsak.. Tarih ve yer işi kolay abi.. hemen başlıyorum çalışmalara.. 2 Ocak 2010 tarihinde Nuri Ba?er tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski 2 Ocak 2010 Paylaş 2 Ocak 2010 7/24 saat istediğiniz yerde istediğiniz zaman katılmaya hazırım daha önce ayak üstü bu konudan ersen abiye bahsetmiştim Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Ocak 2010 Paylaş 2 Ocak 2010 Toplanırız tabi.. başlık altında durum bir yoklanıp birşeyler düzenlenebilir.. Ersen nerelerdesin?? Abi 2010 büyük buluşma için de adayız bildiğin üzere.. İşte geldim burdayım Toplantı için çok istek alıyorum zaten, uygun bir zamanda toplanalım bencede arayı fazla açmamak gerek Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski 2 Ocak 2010 Paylaş 2 Ocak 2010 O zaman adını koyalım bu işin nedersiniz ? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Ocak 2010 Paylaş 2 Ocak 2010 Önerileri alalım, uygun olan yer ve zamanda buluşuruz ; Malum havalar soğudu kapalı alan tercih edelim Bu arada pazar günleri gündüz olmasın malum uludağda sezon açıldı Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski 2 Ocak 2010 Paylaş 2 Ocak 2010 Bana uyar Banada uyar abi ama eminim birçok kişiye uymayacaktır Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Ocak 2010 Paylaş 2 Ocak 2010 Bir akşam toplanıp sinemaya gidebiliriz, çay kahve içmek için toplanabiliriz vs vs öneriler gelsin zamanı kararlaştırırız.. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski 2 Ocak 2010 Paylaş 2 Ocak 2010 (düzenlendi) f.s.m'de gönül kahvesi var uygunsa ayarlayabilirim sahibi arkadaşımdır.yalnız sadece biz konusuyoruz abi farkındamısın ? 2 Ocak 2010 tarihinde Yasin ?im?ek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski 2 Ocak 2010 Paylaş 2 Ocak 2010 f.s.m. neresiydi acaba?Abi Nilüfer'de (ihsaniye) Fatih Sultan Mehmet bulvarı sen gel ben seni yalova'dan alırım Yorum bağlantısı
Nuri Başer 2 Ocak 2010 Paylaş 2 Ocak 2010 Sayın bekar arkadaşlar size her türlü uyar tabi, şartlarda sınır-limit yok.. 2 ay sonra baba olacak biri için zaman ve mekan önem arzediyor.. sonra fırça kaçınılmaz hale geliyor.. :lol2: FSM + tatil günü bana da uyar.. BS tesislerin ordaki kafkas olabilir.. Gölyazı olabilir.. GölPark olabilir.. v.s. v.s. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Ocak 2010 Paylaş 2 Ocak 2010 Bu yaz olmasada sonraki senelerde çocuk parkı olan biryerde toplantı yaparız artık junior da katılır aramıza.. :lol2: Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ocak 2010 Paylaş 3 Ocak 2010 daha önce de dediğim gibi tarih belli olsun çok aksi bir durum olmadıkça gelirim ben istanbuldan... Deli Murat gelmez ama Bir de İzmir... Yorum bağlantısı
Rifat Berber 3 Ocak 2010 Paylaş 3 Ocak 2010 Artık bursa'dan bir üye daha var aranızda kabul ederseniz arkadaşlar. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski 3 Ocak 2010 Paylaş 3 Ocak 2010 Polislerle birlikte çevirmeye çıkıcam gördüğüm her ford arabasını toplantıya çağırıcam gelmeyene cezaaa Yorum bağlantısı
Barış Günay 3 Ocak 2010 Paylaş 3 Ocak 2010 03 Mart 2010 'tan itibaren orhangazideyim. Hep buradan netten fotolarına baktığım toplantılara katılasım var (: (: $59 Yorum bağlantısı
Mustafa Celik 6 Ocak 2010 Yazar Paylaş 6 Ocak 2010 bence bursa as merkezde buluşmak daha iyi hem çay, kahve seçenegi çok! hemde otopark sorunu yok oto park önemli. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski 6 Ocak 2010 Paylaş 6 Ocak 2010 bence bursa as merkezde buluşmak daha iyi hem çay, kahve seçenegi çok! hemde otopark sorunu yok oto park önemli. as merkez mantıklı bowling oynayabiliriz hem Yorum bağlantısı
Recommended Posts