İçeriğe Yönlendir

Ledli iç aydınlatmalarım

Serdar Can

Recommended Posts

Serdar Can

Bu da benim connect yapalı uzun zaman oluyo ancak fotoğraf çekebildim. Pedal bölümüne 6şar ledden oluşan gruplar monte ettim, aynı led grubundan tavandaki rafta da var. Bagaj bölümünde pandizottan dolayı çok karanlık oluyordu, pandizot kaldırılmadığı zaman. bende yan duvara şerit led bağladım. Torpidonun aydınlatması yoktu ona da 2 adet dipsiz park ampulu ile çözüm buldum(onlar da led). Submarine light sırada, üşenmediğim bir zaman bağlayacağım inşallah. Ayrıca connectte 3 adet tavan lambası var bu lambaları birbirinden bağımsız yanacak şekle getridim. 3 konumlu birer anahtar ile 1 konumu kapı açıldığında 1 konumu sürekli yanacak şekilde diğer konum ise tamamen kapalı olacak şekilde oldu şu an. Ayrıca parklarda da ebaydan aldığım dipsiz led ampuller var, her bir ampulun üzerinde 26 adet led bulunuyor, adeta far gibi gözüküyor ama aydınlatmıyor tabiki de.

1002051p.jpg

1002066.jpg

1002064i.jpg

1002063.jpg

1002057.jpg

1002049.jpg

1002042y.jpg

1002039.jpg

1002037l.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Güzel olmuş, güle güle kullan. Severim ledleri, hele beyaz olanlar dadından yinmez. :D

Yorum bağlantısı
Serdar Can

daha çok eksik var ama vakit ayırmak gerekiyor. Şu an aklımdaki ilk iş submarine light, zaman zaman akşamları şehirler arası yolculuk ediyorum gerçekten büyük eksiklik, alıştıktan sonra eksikliği kötü oluyor. Aynı şekilde kararan dikiz aynası da yapacaklarım arasında. Aracın içinde ışıkların bir kısmı yeşil bir kısmı kırmızı bu hiç hoşuma gitmeyen bir durum ama o işi oldukça geri plana aldım.

Yorum bağlantısı
Emre Demir2

Elinize sağlık güzel olmuş, Konsola vuran sarı ışık tavan lambası ile onuda beyaz ampul ile değiştirmelisiniz. O zaman tam bir bütünlük sağlar...

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Evren Kocabıyık

güzel olmuş.. torpidoda orjinalinde aydınlatma olmaması büyük bir eksiklik

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Guest Adem Oymak

led ler çok güzel olmuş bende yapmayı düşünüyorum güle güle kullan hayırlı olsun..

Yorum bağlantısı
Aydın Sert

çok güzel olmuş ellerinize sağlık connect için böyle çalışmaları görmek güzel devamını bekleriz :rofl:

Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
daha çok eksik var ama vakit ayırmak gerekiyor. Şu an aklımdaki ilk iş submarine light, zaman zaman akşamları şehirler arası yolculuk ediyorum gerçekten büyük eksiklik, alıştıktan sonra eksikliği kötü oluyor. Aynı şekilde kararan dikiz aynası da yapacaklarım arasında. Aracın içinde ışıkların bir kısmı yeşil bir kısmı kırmızı bu hiç hoşuma gitmeyen bir durum ama o işi oldukça geri plana aldım.

Hocam bu led olayını nasıl yaptın kısaca anlatırmısın? Belki deneme fırsatım olur çok zor b iişmidirki kendisi? Sölim elektrikten çok anlamam ama merakım var öle çokta kör değil yani... Şimdiden bilgiler için teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Serdar Can

ayak bölümündeki led grupları için, tavan lambasından paralel olarak elektrik çektim, sol ön direğin içerisinden geçirdim kabloyu. torpido içindeki ledler için ise çakmağın sigortasından aldım elektriği.

Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu

Elinize sağlık iyi günlerde aydınlanın. Torpidodaki daima yanıyor mu yokssa switch var mı?

Yorum bağlantısı
Serdar Can

kapak kapandığında elektriği kesecek şekilde anahtar varr.

Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Burak Tari
ayak bölümündeki led grupları için, tavan lambasından paralel olarak elektrik çektim, sol ön direğin içerisinden geçirdim kabloyu. torpido içindeki ledler için ise çakmağın sigortasından aldım elektriği.

öncelikle eline sağlık güzel çalışma.. benm sormak istediğim torpido içindeki led!in elektriğini çakmaklığın sigortasından nasıl aldıgını anlatabilirmisin zahmet olmazsa bende öyle bi çalışma yapmak istiyorum da...

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Serdar Can
öncelikle eline sağlık güzel çalışma.. benm sormak istediğim torpido içindeki led!in elektriğini çakmaklığın sigortasından nasıl aldıgını anlatabilirmisin zahmet olmazsa bende öyle bi çalışma yapmak istiyorum da...

kusura bakmayın biraz geç oldu ama, sigorta kutusundaki çakmağın sigortasından, sigortanın yanına kablo sokarak aldım. Elektriği sigortadan geçtikten sonra alırsanız bağlayacağınız lamba içinde sigorta olmuş olur.

forumdan Mehmet Özyürek'in çektiği bir fotoğraf nasıl yapacağınız ile ilgili daha yardımcı olacaktır.

60565244cv9.jpg

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Ali Arık

dostum güzel olmuş ama bazı eksikler var bence özür dilerim...

bi arkadaşın dediği gibi iç sarı aydınlatmalrı beyaz yapmanı tavsiye ederim + içeri döşediğin ledlere bi çevçeve yapsaydın o pis görüntü ortadan kalkar ve daha güzel olurdu. ama torpido içindeki led mükemmel olmuş gerçekten tebrik ederim kazasız günler dilerim....konya connect 2008 110 ps delüx

Yorum bağlantısı
Serdar Can

iç aydınlatmaları beyaz yapmıştım ama hoşuma gitmedi, aydınlatma performansı olarak sarı daha iyi geldi bana. o pis görüntü bagajda yan duvarda plastik parçanın altında kaldığından gözükmüyordu zaten.

Bu arada arabayı ağustos ayında sattık, ama soracağınız birşey olduğunda yaptığım tüm işlemler aklımda cevap verebilirim.

Yorum bağlantısı
Ömer Yüce

O fara taktığını ledler çok ısınıyor. Zamanla eriyip damlıyabilir. Başına gelen birisi olarak dikkatli olmanızı tavsiye ederim

Yorum bağlantısı
Naci Özkan

elinize sağlık...aracın aydınlatmalara ihtiyacı olan heryere(özelliklede torpidoya)yapmışınız :nazar:

Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Utku Tanman
Park ampulleri dipsizdir bunlar olmaz.Dipsiz led diye ara ve zaten detayında park diye yazar.Bunlar iç aydınlatmada kullanılır.

Teşekkür ederim Oktay Bey peki önerdiğiniz alabileceğim bir marka varmıdır yada link ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...