Nedim Erol 18 Ocak 2010 Paylaş 18 Ocak 2010 Merhaba; Affınıza sığınarak küçük bir sorum olacak ? Arka cam su fiskiyesinin tam olarak nasıl ve nereden çalıştırıyoruz? Ne yaptıysam bir türlü arka cama su püskürtemiyorum.. Tşk.. Yorum bağlantısı
Emre Mut 18 Ocak 2010 Paylaş 18 Ocak 2010 Merhaba;Affınıza sığınarak küçük bir sorum olacak ? Arka cam su fiskiyesinin tam olarak nasıl ve nereden çalıştırıyoruz? Ne yaptıysam bir türlü arka cama su püskürtemiyorum.. Tşk.. merhaba nedim bey silgeç kolunuzu kendinize doğru çekin 1.seviyede arka silgeç çalışır.2.seviyede ise su fiskiyesi çalışır 2. seviye kolu bırakıca 1. sevyeye döner tamamen kapatmak için kolu ileriye doğru itiniz. Yorum bağlantısı
Emre Mut 19 Ocak 2010 Paylaş 19 Ocak 2010 silgi kolunun üstündeki düğmeye basınca su fışkırtır arka ,kolu kendinize çekerseniz ön taraf su fışkırtır. benim dışındaki plastik kırıldı düştü lambada felan arkamdan yanaşan arkadaşlara felan şaka amaçlı kullanıyom bayağı kullanışlı bu haliylede. yanlış hatırlıyosunuz düğmeye basınca ön cama su atar. Yorum bağlantısı
Volkan Aydogdu 19 Ocak 2010 Paylaş 19 Ocak 2010 Araç kitapçığı bulunuyorsa bence bir gününüzü ayırıp okuyun orada araç kullanımı hakkında detaylı bilgiler var... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ocak 2010 Paylaş 19 Ocak 2010 C-max Silecek kolunu kendime çekili tutunca arka cama su sıkıyor... Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 19 Ocak 2010 Paylaş 19 Ocak 2010 C-maxSilecek kolunu kendime çekili tutunca arka cama su sıkıyor... +1 Fiesta da aynı. Fakat merak ettiğim o kolun üzerinde yanlış hatırlamıyorsam 1'den 6'ya kadar olan sayılar var o ne işe yarıyor?(Fiesta için) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ocak 2010 Paylaş 19 Ocak 2010 Fiesta da aynı. Fakat merak ettiğim o kolun üzerinde yanlış hatırlamıyorsam 1'den 6'ya kadar olan sayılar var o ne işe yarıyor?(Fiesta için) Yağmus sensörü varsa, yağmurun şiddetini, yağmur sensörü yoksa zaman aralığını ayarlıyor... Yorum bağlantısı
Emre Mut 19 Ocak 2010 Paylaş 19 Ocak 2010 C-maxSilecek kolunu kendime çekili tutunca arka cama su sıkıyor... +1 connect içinde öyle zaten Yorum bağlantısı
Recommended Posts