İçeriğe Yönlendir

E 46 BMW 3.16i 2000 model

Fatih Çalıkuşu

Recommended Posts

Fatih Çalıkuşu
Fatih abi araban çok güzelmiş güle güle kullan. :)

Bu aralar istanbulda 3 haneli plaka bulmak kolay değil . :rolleyes:

teşekkürler,3 hane bulmanın nasıl bir avantaj ya da zorluğu var,anlayamadım

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Fatih havalar düzelsinde bende götüreyim oraya.

Yorum bağlantısı
Ender Metin

E21'den E30'a,E34'den E39'a kadar BMW hastalık.Vergi masrafı ve ekonomik olarak düşünülürse 3.16i mantıklı.Hayırlı uğurlu olsun.Kazalardan belalardan uzak keyifli sürüşler.

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
Fatih havalar düzelsinde bende götüreyim oraya.

tamamdır,kapalı yerleride mevcut ;)

E21'den E30'a,E34'den E39'a kadar BMW hastalık.Vergi masrafı ve ekonomik olarak düşünülürse 3.16i mantıklı.Hayırlı uğurlu olsun.Kazalardan belalardan uzak keyifli sürüşler.

teşekkürler

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
abi daha yeni gördüm maaşallah :) güle güle kullan...

teşekkürler Bilgehan :s

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Fatih Alp

Kardeş araban mükemmel ötesi bir şey. Allah kaza bela vernesin ve nazarlardan esirgesin...

Yorum bağlantısı
Malik Altındiş

Konu tarihi eski aslında ama hazır güncellenmişken biraz arabadan bahseder misiniz? memnun musunuz? beklentilerinizi karşıladı mı?

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
Konu tarihi eski aslında ama hazır güncellenmişken biraz arabadan bahseder misiniz? memnun musunuz? beklentilerinizi karşıladı mı?

araba şöyle ki 1,6 diye başlıyorum, ne demeliyim 3,16 i saloon BMW işte performans falan iyi,ara hızlanmalar güzel yakıt için diesel bir araçtan benzinliye geçen için kötğ,ama benzin zamlarıda buna etken ortalama 100 km 8 lt civarında yakıt göstergesi fakat ben buna pek ihtimal vermiyorum 9-9,5 civarlarında olsa gerek,araçtan öyle çok fazla bir beklentim yok beni yolda bırakmasın yeter :)

Kardeş araban mükemmel ötesi bir şey. Allah kaza bela vernesin ve nazarlardan esirgesin...

eyvallah ,adaş demeni tercih ederdim,kardeş lafından samimi olmadığım kişiler tarafından söylenmesini pek hoş karşılamıyorum

Yorum bağlantısı
  • 9 ay sonra...
Fatih Çalıkuşu

C Max ten sonra çok zamandır mod olayına ara vermişiz ,inceden araştırmalarım başladı angel,led,jant derken resimleri buradan paylaşmayı düşünüyorum Özdemir Bey sağolsun her konuda yardımcı oluyor ,ilk öncelik angel halka Ankaradan sipariş vermek üzereyim muayene sonrası başlıyorum kısmetse

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Hadi hayırlısı Fatih angel farda güzel olacaktır.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Abi angeller koyu turuncu olsun. çok fena duruyor.

Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz

+1 kesinlikle beyaz alma. ben ebay'den sarısını sipariş edeceğim..

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

Elimde bir çift Pioneer 6985 var ,tam olarak nasıl montajını yaptırmalıyım ,fikirlerinizi bekliyorum

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
Fatih Bey BMW'yi satıyorsunuz sanıyordum.

Angelsız BMW eksikmiş gibi geliyor gözüme.

şimdilik bu durumu biraz arka planda bıraktım,inceden mod olayına girmek istiyorum

Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz
Elimde bir çift Pioneer 6985 var ,tam olarak nasıl montajını yaptırmalıyım ,fikirlerinizi bekliyorum

6985 takılacak diye arka pandizot mahvolcak. altında destek demirleri de var.. hiç kasmayın ben komponent taktım ...

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
6985 takılacak diye arka pandizot mahvolcak. altında destek demirleri de var.. hiç kasmayın ben komponent taktım ...

arka pandizota hiç dokunmayı düşünmüyorum,bagaja fazla yer kaplamayacak kabin türü bir kutu yaptırmak geçiyordu aklımdan

Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz
arka pandizota hiç dokunmayı düşünmüyorum,bagaja fazla yer kaplamayacak kabin türü bir kutu yaptırmak geçiyordu aklımdan

hiç tavsiye etmem.. arka koltukla bagaj arasında 2 parmak izolasyon var. 6985 i gectim, sub'un zangırrtısı bile zor geliyor :D

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
(düzenlendi)
hiç tavsiye etmem.. arka koltukla bagaj arasında 2 parmak izolasyon var. 6985 i gectim, sub'un zangırrtısı bile zor geliyor :)

şimdilik orginal kalsın olurda mid takımı düşünürsek 13 '' mü 16 '' mı ?

edit:imla

tarihinde Fatih tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz
şimdilik orginal kalsın olurda mid takımı düşünürsek 13 '' mü 16 '' mı ?

edit:imla

Fatih komponentin kutusuna bakmam lazım. ben JBL takmıştım. İllaki Bass istiyorsan bagaja da 1000 lik bir JBL yeter..

Angelları sipariş verdin mi? buradaki sarı olanlardan al derim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...