İçeriğe Yönlendir

E 46 BMW 3.16i 2000 model

Fatih Çalıkuşu

Recommended Posts

Lokman Ceritlioğlu

Fatih senin adına çok sevindim, Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullan. gayet temiz ve diri görünüyor, sanada yakışır ;)

:fiuw::p:)

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır

Güle güle kullan Fatih abi.Renk ve Jantlar :)

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
Fatih senin adına çok sevindim, Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullan. gayet temiz ve diri görünüyor, sanada yakışır ;)

:D:D:p

çok titiz bir ar ge çalışması sonucunda bu araçta karar kıldım :)

Güle güle kullan Fatih abi.Renk ve Jantlar :good1:

teşekkürler pek araçta değişiklik düşünmüyorum,orjinal halide güzel :)

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

araç ile ilgili ilk izlenimlerim 1.6 olmasına rağmen çekiş ve ara hızlanmaları gayet güzel,konfor ve rahatlık bakımından söylenecek çok şey var

araç aksesuar ve ayarları hakkında biraz kurcaladıkça öğreneceğim,şimdilik viteslere alıştım sayılır,geri vites çok zor yerde :D

Yorum bağlantısı
Şükrü Yıldızdal

Fatih hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
araç ile ilgili ilk izlenimlerim 1.6 olmasına rağmen çekiş ve ara hızlanmaları gayet güzel,konfor ve rahatlık bakımından söylenecek çok şey var

araç aksesuar ve ayarları hakkında biraz kurcaladıkça öğreneceğim,şimdilik viteslere alıştım sayılır,geri vites çok zor yerde :D

Emin olmamakla birlikte torku internetten baktığıma göre 160nm gibi bir şey ki öyleyse süper. Ayrıca vites oranlarıda iyi. Devir çevirme durumu nedir bilmiyorum ama 5. vites için oran 1. 6 vites değilse tüketimi artıracak bir durum gibi ama araba son viteste bile atak durur gibi geldi bana.

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
Fatih hayırlı olsun.

teşekkürler :)

Emin olmamakla birlikte torku internetten baktığıma göre 160nm gibi bir şey ki öyleyse süper. Ayrıca vites oranlarıda iyi. Devir çevirme durumu nedir bilmiyorum ama 5. vites için oran 1. 6 vites değilse tüketimi artıracak bir durum gibi ama araba son viteste bile atak durur gibi geldi bana.

yakıt konusu biraz benide düşündürüyor :) diesel den benzinliye geçiş pek alışık olmadığım bir durum

Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz
teşekkürler :)

yakıt konusu biraz benide düşündürüyor :good1: diesel den benzinliye geçiş pek alışık olmadığım bir durum

Çok arıyıcan km de 20 kuruş yakmayı :shok: birazcıkta gazladın mı tamam, bir sonraki toplantı zamanı benzinim bitti ben gelemiyorum dersin :p

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Hayırlı olsun Fatih, kazasız belasız güle güle bin.

Yorum bağlantısı
İbrahim Özaşkın

Hayırlı osun Fatih. Güle güle binersin inşallah. Arabada çok güzel görünüyor. Bmw den pek anlamam ama yaşına göre güncel bir görüntüsü var.

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
Hayırlı olsun Fatih, kazasız belasız güle güle bin.
Hayırlı osun Fatih. Güle güle binersin inşallah. Arabada çok güzel görünüyor. Bmw den pek anlamam ama yaşına göre güncel bir görüntüsü var.

teşekkür ederim ,İbrahim Bey sizdende bekliyoruz C Max Fotolarını

fatih bey hayırlı olsun.dizelden benzinliye geçmek çok dokunacak size emin olun.bunu yaşamış biri olarak :) sizi en kısa zamanda lpg forumlarında dolaşırken görecek gibiyim :)

pek lpg ye sıcak bakmıyorum ama ileride zaman ne gösterir bilemiyorum

Çok arıyıcan km de 20 kuruş yakmayı :D birazcıkta gazladın mı tamam, bir sonraki toplantı zamanı benzinim bitti ben gelemiyorum dersin :p

ben toplantılara genelde katılmaya gayret ederim,su^dan sebeplerle kıvırmam Burak Bey kardeşim

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

bugün aracımı Procar iç ve dış temizlik için teslim ettim toplam 100 TL deri ve tüm döşemeler için detaylı temizlik yaptırıyorum,benzer uygulama Sonax Ziebart gibi firmalarda ne kadar tutar ?

310120101079.jpg

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Fath nerde bu yer fiyatı gayet uygun geldi bana.

bu arada araba baya güzel olmuş.

tekrar iyi günlerde kullan.

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
Fath nerde bu yer fiyatı gayet uygun geldi bana.

bu arada araba baya güzel olmuş.

tekrar iyi günlerde kullan.

benim aracı yıkattığım bir yer var,evin yakınında Sefa Çelik ve Bayram Bekman da aracı bazen bu firmaya götürür :nazar:

Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay
bugün aracımı Procar iç ve dış temizlik için teslim ettim toplam 100 TL deri ve tüm döşemeler için detaylı temizlik yaptırıyorum,benzer uygulama Sonax Ziebart gibi firmalarda ne kadar tutar ?

310120101079.jpg

Ziebart'ta sadece detaylı iç temizlik indirimli peşin fiyatla 200 TL idi.

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

aracı teslim aldım bu kadar temiz olabileceğini beklemiyordum

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar
aracı teslim aldım bu kadar temiz olabileceğini beklemiyordum

:):)

Çok güzel...

Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin

Fatih Bey hayırlı olsun. Gerçekten araç çok temiz görünüyor. :rolleyes:

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.

Zevkler tartışılmaz ancak E46 bana en güzeli geliyor. Model yılı eskise de güzelliğinden birşey kaybetmiyor. Ama sizinki yaşını hiç göstermiyor zaten , iyi bakılmış belliki.

Saygılarımla.

tarihinde Evren iskent tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
hayırlı olsun abi kazasız kullanman dileğiyle
Fatih Bey hayırlı olsun. Gerçekten araç çok temiz görünüyor. :)
Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.

Zevkler tartışılmaz ancak E46 bana en güzeli geliyor. Model yılı eskise de güzelliğinden birşey kaybetmiyor. Ama sizinki yaşını hiç göstermiyor zaten , iyi bakılmış belliki.

Saygılarımla.

teşekkür ederim arkadaşlar,daha iyileri sizlerin olması dileğiyle :)asıl bundan sonra bakım görür araç ,kendini bulmalı bende

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...