Lokman Ceritlioğlu 28 Ocak 2010 Paylaş 28 Ocak 2010 Fatih senin adına çok sevindim, Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullan. gayet temiz ve diri görünüyor, sanada yakışır Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 28 Ocak 2010 Paylaş 28 Ocak 2010 Güle güle kullan Fatih abi.Renk ve Jantlar Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 28 Ocak 2010 Yazar Paylaş 28 Ocak 2010 Fatih senin adına çok sevindim, Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullan. gayet temiz ve diri görünüyor, sanada yakışır çok titiz bir ar ge çalışması sonucunda bu araçta karar kıldım Güle güle kullan Fatih abi.Renk ve Jantlar teşekkürler pek araçta değişiklik düşünmüyorum,orjinal halide güzel Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 30 Ocak 2010 Yazar Paylaş 30 Ocak 2010 araç ile ilgili ilk izlenimlerim 1.6 olmasına rağmen çekiş ve ara hızlanmaları gayet güzel,konfor ve rahatlık bakımından söylenecek çok şey var araç aksesuar ve ayarları hakkında biraz kurcaladıkça öğreneceğim,şimdilik viteslere alıştım sayılır,geri vites çok zor yerde Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Ocak 2010 Paylaş 30 Ocak 2010 araç ile ilgili ilk izlenimlerim 1.6 olmasına rağmen çekiş ve ara hızlanmaları gayet güzel,konfor ve rahatlık bakımından söylenecek çok şey vararaç aksesuar ve ayarları hakkında biraz kurcaladıkça öğreneceğim,şimdilik viteslere alıştım sayılır,geri vites çok zor yerde Emin olmamakla birlikte torku internetten baktığıma göre 160nm gibi bir şey ki öyleyse süper. Ayrıca vites oranlarıda iyi. Devir çevirme durumu nedir bilmiyorum ama 5. vites için oran 1. 6 vites değilse tüketimi artıracak bir durum gibi ama araba son viteste bile atak durur gibi geldi bana. Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 30 Ocak 2010 Yazar Paylaş 30 Ocak 2010 Fatih hayırlı olsun. teşekkürler Emin olmamakla birlikte torku internetten baktığıma göre 160nm gibi bir şey ki öyleyse süper. Ayrıca vites oranlarıda iyi. Devir çevirme durumu nedir bilmiyorum ama 5. vites için oran 1. 6 vites değilse tüketimi artıracak bir durum gibi ama araba son viteste bile atak durur gibi geldi bana. yakıt konusu biraz benide düşündürüyor diesel den benzinliye geçiş pek alışık olmadığım bir durum Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 30 Ocak 2010 Paylaş 30 Ocak 2010 teşekkürler yakıt konusu biraz benide düşündürüyor diesel den benzinliye geçiş pek alışık olmadığım bir durum Çok arıyıcan km de 20 kuruş yakmayı birazcıkta gazladın mı tamam, bir sonraki toplantı zamanı benzinim bitti ben gelemiyorum dersin Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 30 Ocak 2010 Paylaş 30 Ocak 2010 Hayırlı olsun Fatih, kazasız belasız güle güle bin. Yorum bağlantısı
İbrahim Özaşkın 30 Ocak 2010 Paylaş 30 Ocak 2010 Hayırlı osun Fatih. Güle güle binersin inşallah. Arabada çok güzel görünüyor. Bmw den pek anlamam ama yaşına göre güncel bir görüntüsü var. Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 31 Ocak 2010 Yazar Paylaş 31 Ocak 2010 Hayırlı olsun Fatih, kazasız belasız güle güle bin. Hayırlı osun Fatih. Güle güle binersin inşallah. Arabada çok güzel görünüyor. Bmw den pek anlamam ama yaşına göre güncel bir görüntüsü var. teşekkür ederim ,İbrahim Bey sizdende bekliyoruz C Max Fotolarını fatih bey hayırlı olsun.dizelden benzinliye geçmek çok dokunacak size emin olun.bunu yaşamış biri olarak sizi en kısa zamanda lpg forumlarında dolaşırken görecek gibiyim pek lpg ye sıcak bakmıyorum ama ileride zaman ne gösterir bilemiyorum Çok arıyıcan km de 20 kuruş yakmayı birazcıkta gazladın mı tamam, bir sonraki toplantı zamanı benzinim bitti ben gelemiyorum dersin ben toplantılara genelde katılmaya gayret ederim,su^dan sebeplerle kıvırmam Burak Bey kardeşim Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 31 Ocak 2010 Yazar Paylaş 31 Ocak 2010 bugün aracımı Procar iç ve dış temizlik için teslim ettim toplam 100 TL deri ve tüm döşemeler için detaylı temizlik yaptırıyorum,benzer uygulama Sonax Ziebart gibi firmalarda ne kadar tutar ? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 31 Ocak 2010 Paylaş 31 Ocak 2010 Fath nerde bu yer fiyatı gayet uygun geldi bana. bu arada araba baya güzel olmuş. tekrar iyi günlerde kullan. Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 31 Ocak 2010 Yazar Paylaş 31 Ocak 2010 Fath nerde bu yer fiyatı gayet uygun geldi bana.bu arada araba baya güzel olmuş. tekrar iyi günlerde kullan. benim aracı yıkattığım bir yer var,evin yakınında Sefa Çelik ve Bayram Bekman da aracı bazen bu firmaya götürür Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 31 Ocak 2010 Paylaş 31 Ocak 2010 bugün aracımı Procar iç ve dış temizlik için teslim ettim toplam 100 TL deri ve tüm döşemeler için detaylı temizlik yaptırıyorum,benzer uygulama Sonax Ziebart gibi firmalarda ne kadar tutar ? Ziebart'ta sadece detaylı iç temizlik indirimli peşin fiyatla 200 TL idi. Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 31 Ocak 2010 Yazar Paylaş 31 Ocak 2010 aracı teslim aldım bu kadar temiz olabileceğini beklemiyordum Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 31 Ocak 2010 Paylaş 31 Ocak 2010 aracı teslim aldım bu kadar temiz olabileceğini beklemiyordum Çok güzel... Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2010 Paylaş 1 Şubat 2010 hayırlı olsun abi kazasız kullanman dileğiyle Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 1 Şubat 2010 Paylaş 1 Şubat 2010 Fatih Bey hayırlı olsun. Gerçekten araç çok temiz görünüyor. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2010 Paylaş 1 Şubat 2010 (düzenlendi) Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Zevkler tartışılmaz ancak E46 bana en güzeli geliyor. Model yılı eskise de güzelliğinden birşey kaybetmiyor. Ama sizinki yaşını hiç göstermiyor zaten , iyi bakılmış belliki. Saygılarımla. 1 Şubat 2010 tarihinde Evren iskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 2 Şubat 2010 Yazar Paylaş 2 Şubat 2010 hayırlı olsun abi kazasız kullanman dileğiyle Fatih Bey hayırlı olsun. Gerçekten araç çok temiz görünüyor. Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.Zevkler tartışılmaz ancak E46 bana en güzeli geliyor. Model yılı eskise de güzelliğinden birşey kaybetmiyor. Ama sizinki yaşını hiç göstermiyor zaten , iyi bakılmış belliki. Saygılarımla. teşekkür ederim arkadaşlar,daha iyileri sizlerin olması dileğiyle :)asıl bundan sonra bakım görür araç ,kendini bulmalı bende Yorum bağlantısı
Recommended Posts