Mehmet Ozyurek 28 Ocak 2010 Paylaş 28 Ocak 2010 Toplantımız herkese açıktır, 7 Şubat Pazar günü hava şartları uygun olması halinde Erciyes eteklerinde toplanılacak ve Sucuk Mangal vb. eşliğinde kamp ateşi başında toplantı yapılacaktır... Ayak üstü sohbetler, kar lastikleri testleri yapılacaktır.. Hava kötü olur tipi yaparsa Mehmet Turnacıoğlu'nun yazlığında toplanılacak, aynı aktiviteler gerçekleştirilecektir. Sucuklar Acet'ten temin edilecek ancak geçen yıl ki gibi beleş olmayacak, maliyeti neyse parası ödenecektir. Ücretler toplantı esnasında toplanacaktır.. Mangal'ı Yaşar Şişer getirecektir. Niğde Gazozunu Niğde'li üyelerimizden bekliyoruz... Toplantı için tek kozumuz Sticker ve Logo dağıtımı olacaktır... Tabi hepsi bahane.. Özledik birbirimizi toplanalım artık... Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 29 Ocak 2010 Paylaş 29 Ocak 2010 Harbiden tık yok toplanamıyorlarsa biz el atalım olmazsa ya.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ocak 2010 Yazar Paylaş 29 Ocak 2010 Geçen sefer de böyle olmuştu ve ben kızıp kapatmıştım konuyu... Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 29 Ocak 2010 Paylaş 29 Ocak 2010 Geçen sefer de böyle olmuştu ve ben kızıp kapatmıştım konuyu... olmaz inşallah. iki kişi ile olmazmı bu toplantı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ocak 2010 Yazar Paylaş 29 Ocak 2010 olmaz inşallah. iki kişi ile olmazmı bu toplantı Yaşar Şişer'le görüştüm ben... O geliyor... Üçümüz toplanalım.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Ocak 2010 Paylaş 29 Ocak 2010 yazın Kayseriye geldiğimizde yapın daha kalabalık olur Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 29 Ocak 2010 Paylaş 29 Ocak 2010 toplanamıyorlarsa biz el atalım olmazsa ya.. Sucuk beleş olsa gidelim diyecem ama o da yokmuş Yorum bağlantısı
Serkan Toker 29 Ocak 2010 Paylaş 29 Ocak 2010 Ankara' dan şöyle toplanıp gidilse aslında iyi olur. Dizel arabası olan, kış lastiği olan, silecek suyunda antifiriz olan bir çıksa da, gitsek beleş sucukları yemeye... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 29 Ocak 2010 Paylaş 29 Ocak 2010 Ankara' dan şöyle toplanıp gidilse aslında iyi olur. Dizel arabası olan, kış lastiği olan, silecek suyunda antifiriz olan bir çıksa da, gitsek beleş sucukları yemeye... Serkan abi sucuklar beleş değilmiş ki..O yüzden gitmeye gerek yok Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ocak 2010 Yazar Paylaş 29 Ocak 2010 Dördümüz toplanıyoruz... Nehmet Özyürek Yaşar Demirci Yaşar Şişer Mehmet Turnacıoğlu Yorum bağlantısı
Serkan Toker 29 Ocak 2010 Paylaş 29 Ocak 2010 Dördümüz toplanıyoruz... Nehmet Özyürek Yaşar Demirci Yaşar Şişer Mehmet Turnacıoğlu Gelmeyin diyorsun yani... Yorum bağlantısı
Mehmet Acar 29 Ocak 2010 Paylaş 29 Ocak 2010 Emmi sen bizim toplantıya gel nasıl toplanılırmış herkes bir görsün. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ocak 2010 Yazar Paylaş 29 Ocak 2010 Gelecem dedin de gelme mi dedim Yorum bağlantısı
Serkan Toker 29 Ocak 2010 Paylaş 29 Ocak 2010 Dördümüz toplanıyoruz, fazlasına gerek yok gibi yazmışsınız sayın yönetici. Gelecektim ama şu an itibari ile vazgeçtim. Daha da Kayseri'ye gelmem... Yorum bağlantısı
Mehmet Acar 29 Ocak 2010 Paylaş 29 Ocak 2010 Dördümüz toplanıyoruz, fazlasına gerek yok gibi yazmışsınız sayın yönetici. Gelecektim ama şu an itibari ile vazgeçtim. Daha da Kayseri'ye gelmem... Lütfen siyasi mesaj vermeyiniz. Yorum bağlantısı
Arzu Gürkan 29 Ocak 2010 Paylaş 29 Ocak 2010 Geçen sefer de böyle olmuştu ve ben kızıp kapatmıştım konuyu... Büyük cesaret, Kayserililer konum kapandı diye ayaklansaydı ne etçektin Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ocak 2010 Yazar Paylaş 30 Ocak 2010 Büyük cesaret, Kayserililer konum kapandı diye ayaklansaydı ne etçektin Kızsınlarda toplansınlar diye yapmıştım ama.. tınlayan olmadı Yorum bağlantısı
Tayfun Karakuş 30 Ocak 2010 Paylaş 30 Ocak 2010 Kızsınlarda toplansınlar diye yapmıştım ama.. tınlayan olmadı bende varım biraz geç oldu ama yoldaydım gerçi o tarihde yolda olacam ama 7 sine kadar dönmüş olurum bi mani olmaz ise gerçi yolcunun işi belli olma ama sen beş gibi gör abi bizi..... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ocak 2010 Yazar Paylaş 30 Ocak 2010 Mehmet Özyürek Yaşar Demirci Yaşar Şişer Mehmet Turnacıoğlu Tayfun Karakuş Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 31 Ocak 2010 Paylaş 31 Ocak 2010 yeni gördüm başlığı, o tarihte ist'da olmazsam oradayım inş. not: ben ist'da olsam da sucuklar gelecektir Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ocak 2010 Yazar Paylaş 31 Ocak 2010 Mehmet Özyürek Yaşar Demirci Yaşar Şişer Mehmet Turnacıoğlu Tayfun Karakuş Abdussamed ? ve Acet Sucukları Yorum bağlantısı
Hakkı Öz 31 Ocak 2010 Paylaş 31 Ocak 2010 Mehmet ÖzyürekYaşar Demirci Yaşar Şişer Mehmet Turnacıoğlu Tayfun Karakuş Abdussamed ? ve Acet Sucukları abi bende yeni gördüm konuyu ben katılırım seve seve Yorum bağlantısı
Recommended Posts