Mehmet Ozyurek 31 Ocak 2010 Yazar Paylaş 31 Ocak 2010 Mehmet Özyürek Yaşar Demirci Yaşar Şişer Mehmet Turnacıoğlu Tayfun Karakuş Abdussamed ? ve Acet Sucukları Hakkı Öz Yorum bağlantısı
Hakkı Öz 31 Ocak 2010 Paylaş 31 Ocak 2010 Sucukların kokusunu duyar gibi oldum 7 subat gelse bir an önce Yorum bağlantısı
Erhan Yüksel 31 Ocak 2010 Paylaş 31 Ocak 2010 Mehmet ÖzyürekYaşar Demirci Yaşar Şişer Mehmet Turnacıoğlu Tayfun Karakuş Abdussamed ? ve Acet Sucukları Hakkı Öz Mehmet Abi bende katılmak ve herkezle tanışmak isterdim ancak pazar günü maçım var. burda olmam gerekir. Ancak diğer toplantıları takip edeceim. Umarım yüz yüzede tanışırız. Sizlere iyi eğlenceler. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Şubat 2010 Yazar Paylaş 5 Şubat 2010 Bundan sonra kimse bana Kayseri toplantısı demesin... İzmir'e giderim Kayseri'ye gitmem... Bitti... Yorum bağlantısı
Mehmet Turnacıoğlu 5 Şubat 2010 Paylaş 5 Şubat 2010 Mehmet ÖzyürekYaşar Demirci Yaşar Şişer Mehmet Turnacıoğlu Tayfun Karakuş Abdussamed ? ve Acet Sucukları Hakkı Öz ee bu liste noldu. iptal mi yoksa Yorum bağlantısı
Bedri Baki 5 Şubat 2010 Paylaş 5 Şubat 2010 Kayseri'de olmayı çok isterdim yaa. Benim için özel anlamı olan bir yer. En kısa zamanda geleceğim inşallah Kayseri'ye. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Şubat 2010 Yazar Paylaş 5 Şubat 2010 ee bu liste noldu. iptal mi yoksa Mehmet Senden başka geri dönüş yapan yok... Başka kimse de yok zaten.. Yaşar Demirci, Yaşar Şişer ve seninle de her zaman toplanıyoruz zaten... Yorum bağlantısı
Hakkı Öz 6 Şubat 2010 Paylaş 6 Şubat 2010 (düzenlendi) Mehmet Senden başka geri dönüş yapan yok... Başka kimse de yok zaten.. Yaşar Demirci, Yaşar Şişer ve seninle de her zaman toplanıyoruz zaten... E abi bende yarın toplanıyoruz diye düşünüyordum. bida olmaz bu toplantı ya valla başka kimse yok derken bizide sildin yani abi 6 Şubat 2010 tarihinde Hakk? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 6 Şubat 2010 Paylaş 6 Şubat 2010 Mehmet Senden başka geri dönüş yapan yok... Başka kimse de yok zaten.. Yaşar Demirci, Yaşar Şişer ve seninle de her zaman toplanıyoruz zaten... bizden bıktın yani Yorum bağlantısı
Hakkı Öz 6 Şubat 2010 Paylaş 6 Şubat 2010 Bence toplanmalıyız ısrar ediyorum ne kadar kişi gelirse toplanalım . olmadı kendim cıkarım kimse gelmezse Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Şubat 2010 Yazar Paylaş 6 Şubat 2010 Hava güzel olursa çocukları alır gelirim ben... Yorum bağlantısı
Hakkı Öz 6 Şubat 2010 Paylaş 6 Şubat 2010 Evet kesin gelenlerin isimlerini alalım yaşar ustada gelir sanırım Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 6 Şubat 2010 Paylaş 6 Şubat 2010 Son dakkaya kadar beklememin sebebi hala gelişimin netleşemeyişi idi, maalesef gelemiyorum, ancak sucuklar konusunda sözverdiğim gibi; geçen yılki gibi yollayabilirim, kişi sayısı ve saat bilgisini bekliyorum... Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 6 Şubat 2010 Paylaş 6 Şubat 2010 Evet kesin gelenlerin isimlerini alalım yaşar ustada gelir sanırım +40 Yorum bağlantısı
Şükrü Yıldızdal 8 Şubat 2010 Paylaş 8 Şubat 2010 Ne oldu Kayseri toplanamadı.Sanki Adana toplanıyorda. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Şubat 2010 Yazar Paylaş 8 Şubat 2010 Valla ben sırt üstü yattım evde.... Yaşar Usta aradı gelmiyormusun diye... Yok dedim... Yorum bağlantısı
Hakkı Öz 8 Şubat 2010 Paylaş 8 Şubat 2010 Valla ben sırt üstü yattım evde.... Yaşar Usta aradı gelmiyormusun diye... Yok dedim... aynen abi bende yattım ,biz toplanamayız gerçekten Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 8 Şubat 2010 Paylaş 8 Şubat 2010 (düzenlendi) heralde ben askerden gelene kadar toplanamayacak kayseri 8 Şubat 2010 tarihinde Nuri G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Şubat 2010 Yazar Paylaş 8 Şubat 2010 aynen abi bende yattım ,biz toplanamayız gerçekten Bence de... heralde ben askerden gelene kadar toplanamayacak kayseri Sen dön.. sen gelince Aksaray toplantısı yapalım... Bu Kayseri toplanmaz... Yorum bağlantısı
Hakkı Öz 8 Şubat 2010 Paylaş 8 Şubat 2010 Sen dön.. sen gelince Aksaray toplantısı yapalım... Bu Kayseri toplanmaz... kayseri çevresinde olsun ben gelcem yeterki toplanalım.aksaray nevşehir niğde... Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 8 Şubat 2010 Paylaş 8 Şubat 2010 gelin kayseri adanada toplanalım.hem bende adanalı arkadaşlarla tanışma fırsatı yakalamış olurum. gelelim ne zaman Yorum bağlantısı
Burak Hatipoğlu 10 Şubat 2010 Paylaş 10 Şubat 2010 (düzenlendi) Mehmet abim den çok özür dilerim ben görseydim senin bu toplanma talebini koşa koşa gelirdim valla, ama çok sık bakamadım yoğun çalıştım, ne zaman istersen benden +1 abi aklında olsun. 10 Şubat 2010 tarihinde Burak Hatipo?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts