Emrah Tanrıkulu 29 Ocak 2010 Paylaş 29 Ocak 2010 Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Ben fordclubtr nin yeni üyesiyim. Ama çok güzel paylaşımlar var çok hoşuma gitti hepinize çok teşekkürler. paylasımlar için . Benim sorunum şu 2006 75 lik tddi connect aldım 9 ay önce herşey güzeldi ama kış gelince havalar soğuyunca araba sabahları çok zor çalışmaya başladı kızdırmayı 3 _4 sefer açıp kapıyorum yinede 3 veya 4 marşta alıyor. Servise göturdum kızdırmaları kontol ettiler 4 üde sağlam sonra pompadan dediler , bana 2000 tl masraf var dediler. Ben euro disel yakıt kullanıyorum ve arabam 80000 de sizce bu normalmi pompanın 80000 de gitmesi bu konuda her turlü fikri bekliyorum yardım ve fikirlerini için şimdiden teşekkürler. Kurtarın beni bu dertten sabahları uğraşmak istemiyorum artık ya 2006 model araba karizma gidiyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Ocak 2010 Paylaş 29 Ocak 2010 Merhaba Ben bu kızdırma olayını anlamadım. Ben kontağı acınca her hangi bir kızdırma açma kapama seçeneğim olmuyor. Dış sürüş sıcaklığı uyarısı verip dalgalı cizginin sönmesini bekliyorum. Sonra marş veriyorum çalışıyor. Sanırım eski kasalarda kızdırma açma kapama gibi bir durum var. Yorum bağlantısı
Barıs Akıncı 29 Ocak 2010 Paylaş 29 Ocak 2010 Anladığım kadarıyla kontağı 3-4 defa açıp kapıyor, kızdırma olayı birkaç defa gerçekleşiyor böylece...Yanlış mı anladım!! Yorum bağlantısı
Emrah Tanrıkulu 29 Ocak 2010 Yazar Paylaş 29 Ocak 2010 Anladığım kadarıyla kontağı 3-4 defa açıp kapıyor, kızdırma olayı birkaç defa gerçekleşiyor böylece...Yanlış mı anladım!! evet doğru anlamışsınız Yorum bağlantısı
Volkan Aydogdu 29 Ocak 2010 Paylaş 29 Ocak 2010 Benim connect de 2006 model 90bg lik 97 bin km deydi en son yanılmıyorsam..Ama bir kere de direk alıyor..Pompa ile alakalı bi sıkıntım olmadı...Bir kaç yere gösterseydiniz özel veya yetkili servislere.. Yorum bağlantısı
Guest Yavuz Ya??z 29 Ocak 2010 Paylaş 29 Ocak 2010 Bu 2000 tl olan mazot pompasımıymış. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 30 Ocak 2010 Paylaş 30 Ocak 2010 Kızdırma bujisi otomatik devreye girer, birkaç kez kontak açıp kapatmak faydalı olabiliyor. Mazot filtrsi eskimi yenimi, yeni bile olsa içinde birikmiş su olabilir. Sabaha kadar donuyor ve mazot geçişine engel oluyor olabilir. Değiştirip deneyebilirsiniz..Araba çalışınca başka bir pompamı devreye giriyormuş da işini düzgün yapıyormuş... Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy 30 Ocak 2010 Paylaş 30 Ocak 2010 Kızdırma bujisi otomatik devreye girer, birkaç kez kontak açıp kapatmak faydalı olabiliyor. Mazot filtrsi eskimi yenimi, yeni bile olsa içinde birikmiş su olabilir. Sabaha kadar donuyor ve mazot geçişine engel oluyor olabilir. Değiştirip deneyebilirsiniz..Araba çalışınca başka bir pompamı devreye giriyormuş da işini düzgün yapıyormuş... +1 sorun pompada değil,mazot filtresi tıkalı olabilir,kızdırma bujisi 1 veya 2 si problemli olabilir,kızdırma bujilerinin orijinal olmamasıda geç çalışmasına neden oluyor.bir ayrıntıda yakıt borularının hava alıp mazotu geri kaçırıyor olabilir ,O ringleri değiştirin. bence o servise gitmeyin ,kafaya koymuşlar yakıt pompası değişecek diye Yorum bağlantısı
Emrah Tanrıkulu 30 Ocak 2010 Yazar Paylaş 30 Ocak 2010 Bugün yine bosch servisine götürdüm enjektörler arızalı dediler sökup Ankara'ya göndereceklermiş. 400 tl masraf var dediler bununda yaptırıcam inşallah sorun çözülür. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 30 Ocak 2010 Paylaş 30 Ocak 2010 Garanti isteyin bence, olmazsa para vermem diye... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 31 Ocak 2010 Paylaş 31 Ocak 2010 abi araba 2006 modelmiş.Garantinin söz konusu olduğunu sanmıyorum.Daha öncede dediğim gibi sorun mazotun yanma odasına gelene kadar geçtiği yollardan bir yerde.Tabi enjektörlerdende geçtiğine göre sorun enjektörlerdede olabilir. Ben enjektör servisinin yapacağı işe garanti isteyin dedim, arabanın garantisi bitmiştir mutlaka.. 400 lira verdikten sonra sabah çalışmayınca arıza bundan da değilmiş, birde pompa için 400 lazım demesinler diye yani.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ocak 2010 Paylaş 31 Ocak 2010 Enjektördür, muhtemelen düzelecektir... Yorum bağlantısı
Melih Özlem 31 Ocak 2010 Paylaş 31 Ocak 2010 (düzenlendi) Aynısı benim fiestada oluyor. 3. marşta falan alıyor. Kesme yapıyor. Ki benim 80.000 bakımım yeni yapıldı. Triger seti, devirdaim,mazot ,hava, yağ, polen filtresi,antirifiz falan ağır bir bakımdı. Ben o kadar çok kafama takmıyorum. Soğuk havada yapması normal geliyor bana. Özellikle kar yağdığı günlerde yapmıştı. Mesela bugün tek marşla aldı. 31 Ocak 2010 tarihinde Melih tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy 31 Ocak 2010 Paylaş 31 Ocak 2010 Aynısı benim fiestada oluyor. 3. marşta falan alıyor. Kesme yapıyor. Ki benim 80.000 bakımım yeni yapıldı. Triger seti, devirdaim,mazot ,hava, yağ, polen filtresi,antirifiz falan ağır bir bakımdı. Ben o kadar çok kafama takmıyorum. Soğuk havada yapması normal geliyor bana. Özellikle kar yağdığı günlerde yapmıştı. Mesela bugün tek marşla aldı. akünün durumu nasıl?.soğuk havalarda akü performansı düşer. Yorum bağlantısı
Melih Özlem 31 Ocak 2010 Paylaş 31 Ocak 2010 akünün durumu nasıl?.soğuk havalarda akü performansı düşer. ilk aldığımda oksitlenme yapmıştı bi kere. Kutup başları söküp ılık saf suyla temizledik. Şuanda aküde sorun yok artı olarak ses sistemi mevcut araçta. Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy 31 Ocak 2010 Paylaş 31 Ocak 2010 ilk aldığımda oksitlenme yapmıştı bi kere. Kutup başları söküp ılık saf suyla temizledik. Şuanda aküde sorun yok artı olarak ses sistemi mevcut araçta. kışın zor çalışmasının bir sebebide aküdür,şanzuman yağı ve motor yağının viskositesinin kış şartlarında ağırlaştığını hesaba katarsak üstüne soğuk havada akünün performansının düştüğünü eklersek ,üstüne birde ses tesisatının aküden çektiği akımı ilave edersek ,siz yine akünüzü gösterin derim. kışın çok soğuk havalarda debriyaja basarak marşa basın ,faydasını göreceksiniz. Yorum bağlantısı
Melih Özlem 31 Ocak 2010 Paylaş 31 Ocak 2010 kışın zor çalışmasının bir sebebide aküdür,şanzuman yağı ve motor yağının viskositesinin kış şartlarında ağırlaştığını hesaba katarsak üstüne soğuk havada akünün performansının düştüğünü eklersek ,üstüne birde ses tesisatının aküden çektiği akımı ilave edersek ,siz yine akünüzü gösterin derim.kışın çok soğuk havalarda debriyaja basarak marşa basın ,faydasını göreceksiniz. vites boşta olasa bile hep debriyaja basıp çalıştırıyorum zaten. Dediğim gibi soğuk havanın etkisinden dolayı olduğunu düşünüyorum. O nedenle pek kafama takmıyorum. Bu sabah işe gelirken tek seferde aldı mesela çünkü hava çok soğuk değil bugün İstanbulda Yorum bağlantısı
Guest Ahmet 2 Şubat 2010 Paylaş 2 Şubat 2010 Aynı sorun benim araçda oldu birçok yere gittim kimisi enjektör kimis pompa dedi ama sorun mazot filitresindeki su boşaltıldıktan sonra düzeldi. Yakıt aldığım yeride değiştirdim. Aracının kaç km'de bilmiyorum ama kesinlikle enjektör veya pompa ile oynatma. Enjektörler sökülürse tekrar tanıtılması gerekiyor buda masraflı bir iş. Aracına corbon cleaning yaptır yakıtı aldığın yeride değiştir bence. Yorum bağlantısı
Sefa Bostan 7 Şubat 2010 Paylaş 7 Şubat 2010 (düzenlendi) aracın pompasında bi sorun yok .. enjektörlerindede sıkıntı yok bence sıkıntı kırzdırma bujilerinde onu ölçen kimse yanlış ölçmüştür ... benim renault 19 europa 1.9 dizel aracım vardı kışın arkadaşın dedigi gibi 4-5 sefer marşta calısıodu motor gittim kızdırma bujilerini degiştirdim sorun kalmadı sen bide başka bi servise götürseydin enjektörlere 400 tl vermeden önce 7 Şubat 2010 tarihinde Sefa Bostan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzhan Arslan 27 Aralık 2013 Paylaş 27 Aralık 2013 arkadaşlar bende 2008 110 ps connect var aynı problem bendede var kapalı garajdaki araç kış gelince zor çalışıyo kızdırmayı bir kaç kez açıp kapadığım halde kontağı çevirdikten 10 veya 15 saniye sonra çalışıyor zorlanıyor ne olabilir acaba Yorum bağlantısı
Adnan Bedestencioğlu 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Yakit filtresi....hava filtresi...motor yagi....aku.... Bence bu dortluden biri.... Yorum bağlantısı
Oğuzhan Arslan 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 yağını filtrelerini yakında değiştirdim acaba çok masraf çıkarmı tahminen Yorum bağlantısı
ihsan sabri dönmez 29 Aralık 2013 Paylaş 29 Aralık 2013 büyük ihtimalle mazot filtresi yakın zamanda başıma geldi.filtre değişti yakıt hortumları değişti aancak bilgisyara bağlandı frp müşürü diye bi parça vardı o arızalı gözüküyordu değişti ardındanda dediğim gibi mazot filtresi falan değişti zaten zamanı da gelmişti çalışmama sorunu ortadan kalktı.-15 derece 1 hafta yatan araç hiç zorlanmadan daha yeni stop etmiş gibi kolayca çalışıyor şu anda sakın enjektörlere ve pompaya direk elletme önce dediğim gibi bilgisayara bibağlattır sonrasında filtre falan dğiştir olmadı ozaman baktırırsın.kızdırma bujileride önemlionlarda eskiyse geç çalışır 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Arslan 31 Aralık 2013 Paylaş 31 Aralık 2013 ihsan bey verdiğiniz cevap için çok teşekkür ederim yarın ilk işim bu dediklerinizi uygulamak olacak . mutlu yıllar Yorum bağlantısı
Recommended Posts