İçeriğe Yönlendir

Focus 2 Sony teyp - Fiesta ?

Yiğitcan Coşar

Recommended Posts

Yiğitcan Coşar

Bir ilanda dikkatimi çekti makyajlı kasa Fiestada Focus2 Sony Teyp vardı sonradan takma.

1-Acaba bizim kasa Fiestalara uyarmı?

2-Uyarsa çıkmasını kaça bulabiliriz ?

3-Direksiyon kumandası çalışmaya devam edermi ?

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Araç makyajlı kasa collection donanımsa sonradan takma değil üzerinde sony teyp var. Fiestaların son zamanlarında ford elini bonkör tuttu. Aracınız makyajlı kasa olsa her türlü uyardı ama makyajsız kasa için ne gördüm ne duydum, yanlız ekran vs. uygulaması yapılıyorsa bu da yapılabilir diye düşünüyorum. Direksiyon kumandası hakkında bilgim yok ford soketleri değiştirmiş olabilir tamamen şan işi, içimden sanki çalışır demek geçiyor.

Fiyat olarak çıkma sahibinden Yada gittigidiyor gibi sitelerde var, 250 - 500 lira arasında fiyatla satılıyor, ne derece temizdir tartışılır.

tarihinde Burak Erdin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
(düzenlendi)
evet sonradan takma değil orjinalinde var fiyat olarak 300 e bulursun ve makyajlı kasalara uyumlu akat direeksiyon kumandası hakkında fikrim yok

http://www.sahibinden.com/ford_orjinal_mp3...em?keyword=ford

Yanlız benim bahsettiğim model verdiğiniz linkteki model değil.

Benim bahsettiğim model bu...

11062008ir9.jpg

Ekranlı büyük modeller takıyorlar biliyorum ama bunu hiç görmedim...

tarihinde Yi?itcan Co?ar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

O kadar uğraştıktan sonra bunu takmanın bi anlamı yok bence. :)

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Neden ki kötü bir teyp mi ?

Açıkçası şuanki orjinal teybi kasetçalarlı ve demode bi görüntsü var, ince tarz olan teyplerden hiç hoşlanmıyorum böyle büyük bi model olsun kaliteli dursun yeter. Çaldığı müziğin kaliteli olması, çıkış gücü falan çok önemli değil ama şuankinden kaliteli olacağı ve en azından cd çalar olacağı kesin :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Arda Akbay

fiestalara sony teyp takıldığından emin misiniz ? yeni çıktığında galeride full üne defalarca bakmıştım teybinin sony ile alakası yok ?

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
(düzenlendi)

Forumda takan da vardı. Bu teyp güzel ama arabanın üstünde gelirse güzel. Sonradan bunu takana kadar aynı maliyetle belki 3-5 kuruş üstünde bi masrafla kaliteli markaların double din teyplerini takarım. En azından dokunmatik ve 4x50 watt çıkışı olur.

tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
fiestalara sony teyp takıldığından emin misiniz ? yeni çıktığında galeride full üne defalarca bakmıştım teybinin sony ile alakası yok ?

Eski kasa collectionlarda sony var :)

s6301176.jpg

Yorum bağlantısı
Forumda takan da vardı. Bu teyp güzel ama arabanın üstünde gelirse güzel. Sonradan bunu takana kadar aynı maliyetle belki 3-5 kuruş üstünde bi masrafla kaliteli markaların double din teyplerini takarım. En azından dokunmatik ve 4x50 watt çıkışı olur.

Buna harfiyen katılıyorum. Madem ki böyle bir uğraşa giriceksiniz, kesinlikle 3RCA çıkışı aktif sub kontrolü olan 4*50watt çıkışa sahip ekranlı hatta navili güzel bir model tercih edilmeli ki, yapılan uğraşa deysin.

Yorum bağlantısı
Arda Akbay

ben yeni kasa fiestalara takıldı sanmıştım eski kasaymış ama fiestaya takıldığını bilmiyordum gene de :lol2:

Yorum bağlantısı
Vahit Bolat

Evet arkadaşlar bizzat takılı 2003 fiesta üzerinde gördüm,hatta hatırlayanlar olacaktır Malatya'dan bir forum üyemizdi,kendisi ürünü servisten aldığını ve dışarıda bir elektronikcide taktırdığını söylemişti.Eray arkadaşımız takılan yeri bilir Kernek'teki Tayfun elektronik takmıştı.Ürünü servisten 2.000,00 tl'ye aldığını ve direksiyon kumandasının calıştığını söylemişti.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bu hiç güzel durmuyor ve sorun dolu bir sony, bunun yerine eski focuslardaki siyah renkli sony mp3 takın çok daha güzel, ayrıca iç aydınlatmayla uyumlu yanıyor ve ekranıda diğeri gibi kolayca çizilmiyor.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...