İçeriğe Yönlendir

30 Ocak Ankara toplantısı fotoğrafları

Bora Akbaş

Recommended Posts

Davut Çavdar

Ben katılamadım yaa, çok istedim ama evden bile çıkamadım çalışmaktan:( Akademik hayattan bi kere daha nefret ettim malesef ;)

Yorum bağlantısı
Bora Akbaş

Çok güzel bir toplantı idi.Köfteleri beğendim,ama daha önce gittiğimiz yerdeki köfteler daha güzeldi ve çoktu ;))) Sonrasında ki Atatürk Orman Çiftliği muhabbeti ve biralarda cila oldu :good1: En kısa zamanda yenisini yapmak dileğiyle...

Yorum bağlantısı
Caner Güneş
(düzenlendi)

toplantıdaki 'sonradan +2' olan bendim. :D köftelere yetişemedim ama istanbul yolundaki makaslarda ve çiftlikteki cila da vardım :D:D

tarihinde Caner G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Helal olsun, Kalabalık ve güzel bir toplantı olmuş.. :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ankara'da Izmir'lesiyor mu yoksa ? :)

Çiftlikte tavuklara yem verdiklerinimi sanıyorsun sen :D

Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin

Güzel toplantı olduğu fotoğraflardan fazlasıyla belli oluyor. Tebrikler... :)

Yorum bağlantısı
Bora Akbaş

Geçen yemek Ramazan'a denk gelmişti,cila yapamamıştık. :fiuw: Ama bu sefer cila atmadan toplantı olmaz düşüncesiyle (evden gelecek tepkiyi eşime Liva'dan bir cheesecake alıp gönlünü yaparak bertaraf edip :rolleyes: ) yemekten sonra Çiftlik'te bir bir içtim valla. Ama bir bira yetmedi aslında, ikincisi de gerekiyordu da 50 promil kuralı ve eve gecikme sınırını zorlamamak için o kadarla yetindim. :)

Ankara İzmirleşiyor mu lafına da teessüf ederim. Siz Ankara'yı daha doğuda diye İran mı sandınız? ;) Biz Ankara'nın da Sivas'ın da doğusuna gidebilir, bira da içebiliriz. ;)

Yorum bağlantısı
Alper Arslan

Çok güzel olmuş,Tebrik ederim bende orada olmak isterdim ancak kısmet olmadı :)

Birde araçların fotolarını çekseydiniz yan yana güzel olurdu aslında .)

Cila işine gelincede,Kendim içmem ancak içenede karışmam..Türk milleti bu konuda dahada bilinçleniyor olsa gerek..En azından Ankarada eskisi gibi bu tarz sorunlar pek kalmadı..

Yorum bağlantısı
Vural Sarı

Birinci perdede vardım.İkinci perdede (daha keyifli olanı) katılamadım.(yaşlılara bira yerine süt içireceğiz deyince gitmedim :rolleyes:)

işin gerçeği Kızım biraz rahatsızdı erken ayrılmak zorunda kaldım.

Sizleri tanımaktan mutluyum.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Toplantıya katılan ve katılmak isteyipte mazaretlerinden dolayı katılamayan herkese teşekkürler.Eminim katılamayanlarında gönülleri bizlerleydi.Güzel bir akşamdı.Havalar düzelse ozaman çiftlik toplantılarını görün siz :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Gözlerimiz seni aradı abicim ama yoktun.

Çiftlik kısmı hariç... Ben de orda olmak isterdim...

Yorum bağlantısı
Misafir

Bu kadar katılım olacağını düşünmemiştim.Güzel etkinlik oldu.Hava sıcak olsaydı ya da yaz olsaydı demek ki daha kalabalık olacaktık.Güzel bir akşam oldu.

Yorum bağlantısı
Bora Akbaş
Çok güzel olmuş,Tebrik ederim bende orada olmak isterdim ancak kısmet olmadı :)

Birde araçların fotolarını çekseydiniz yan yana güzel olurdu aslında .)

Cila işine gelincede,Kendim içmem ancak içenede karışmam..Türk milleti bu konuda dahada bilinçleniyor olsa gerek..En azından Ankarada eskisi gibi bu tarz sorunlar pek kalmadı..

Valla şöyle arabalarla bir foto çekelim dedik ama doblo falanda vardı,görüntü bozulmasın diye vazgeçtik :) Cilayı çayla yapanlarda oldu canım,çay masası vardı kenarda,Cihanda oradaydı mesela :) Ankarada daha geçen sene bira içiyorlar diye parkta adam dövenler vardı maalesef. :unsure: Neyse,konu başka mercilere kaymasın,önemli olan muhabbetti,dostluktu ve oda toplantıda fazlasıyla vardı,gerçi kalabalık olduğumuz için herkes birbiriyle yeterince konuşamadı ama bu tür toplantılar çoğaldıkça o da olacak inşallah. :good1:

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...