Yasin Şimşek Eski 31 Ocak 2010 Paylaş 31 Ocak 2010 Ankara ekibine çok teşekkür ediyorum gerçekten güzel bir toplantı oldu Bursa'dan geldiğime değdi. İnşallah Bursa toplantısınada ankara'dan ve diğer illerimizden herkesi bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Mehmet Acar 31 Ocak 2010 Paylaş 31 Ocak 2010 Mesajım diğer kilitli başlıkta kaldığı için buraya tekrar taşıyorum: Toplantı oldukça güzel oldu ama sanki hafif bir dağınıklık vardı. Herkes kendi başına takıldı gibi geldi. Emmi olsa daha mı toparlayıcı olurdu acaba? Emmi! bir ara bir sandalyeye senin resmini koyalım ya da bir çiçek koyalım dedik ama sonradan vazgeçtik. Ha bir de forumdaki resimlerle gerçek kişileri eşleştirmek çok zor oldu. Bir dahaki sefere resimli yaka kartı bastıralım şeklinde bir öneri geldi. (Komik olur ama di mi?) Yorum bağlantısı
Gence Renda 31 Ocak 2010 Paylaş 31 Ocak 2010 gercekten sohbetı yemeği cilası ve herseyıyle bırlıkte cok keyıflı ve eglencelı bır toplantıydı ilk defa geldıgım ıcın yabancılık cekıcem dıye dusunmedım dıyemem aklımda gectı ama bu dusuncemde mahcup olmakta benı sevındırdı.herkese tesekkurler....(bir itirafta bulınıyım dedım) :) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ocak 2010 Paylaş 31 Ocak 2010 Toplantı oldukça güzel oldu ama sanki hafif bir dağınıklık vardı. Herkes kendi başına takıldı gibi geldi. Emmi olsa daha mı toparlayıcı olurdu acaba? Emmi! bir ara bir sandalyeye senin resmini koyalım ya da bir çiçek koyalım dedik ama sonradan vazgeçtik. Ha bir de forumdaki resimlerle gerçek kişileri eşleştirmek çok zor oldu. Bir dahaki sefere resimli yaka kartı bastıralım şeklinde bir öneri geldi. (Komik olur ama di mi?) Kulaklarım boşa çınlamamış Eksik olmayın... Avatar güncellemenizi tavsiye ederim.. Bu güne kadar hiç bir toplantıda sen de kimsin diyen olmadı bana Yorum bağlantısı
Mehmet Acar 31 Ocak 2010 Paylaş 31 Ocak 2010 Allah Allaaah. Acaba burnunun altındaki kıl tabakasından olmasın +1 diyecem ama uyarı cezası gelirse bana +1 olmasın Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ocak 2010 Paylaş 31 Ocak 2010 Kıldan tüyden uyarı olmaz da.. tanınmak istiyorsanız bişeyler yapacaksınız Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 1 Şubat 2010 Paylaş 1 Şubat 2010 (düzenlendi) Kalabalık bir toplantı olmuş...Tebrikler...Tabi haber vermediğiniz için gelemedim ama neyse... Emmi niye gelmedi?Ona damı haber vermediniz? 1 Şubat 2010 tarihinde Sami Akta? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Şubat 2010 Paylaş 1 Şubat 2010 Emmi niye gelmedi?Ona damı haber vermediniz? Bana da haber vermediler Sami Hoca. Yaq şu hesap numaranı versene sen Yorum bağlantısı
Selçuk Baysal 1 Şubat 2010 Paylaş 1 Şubat 2010 (düzenlendi) Ankara'ya geldikten 3 saat sonra zor bela yol iz bulup katildigim guzel bir toplantiydi.Mekana ulasmamda ve Ankara icinde yol bulmamda yardimci olan butun arkadaslara( Can Umut Baykan, Serkan Toker,Hakan Gursoy) ismini unuttugum varsa darilmasin,cok tesekkur ederim.Ankara icinde yollari bilmedigim icin toplantiya aracsiz geldim ve sonraki cila kismina kalamadim,cok pismanim Bu arada toplanti sonrasi beni metroya kadar birakan Ramazan arkadasima cok tesekkur ederim.Ankara grubu beni guzel agirladilar cok tesekkur ederim Not: Noktali harflerin kullanimi konusundaki sikinti baldizimin dizustu bilgisayarindan kaynaklanmaktadir.Kendisi amerikan uretimi oldugundan Turkce klavye imkanim olmadi,kusura bakmayin 1 Şubat 2010 tarihinde Sel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Orhan Ünsal 1 Şubat 2010 Paylaş 1 Şubat 2010 uzun zaman foruma girememenin cezası bu olsa gerek. yanı başımızda toplantı olmuş biz ancak haberdar olduk:( Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 1 Şubat 2010 Paylaş 1 Şubat 2010 çok resim çekilmişti ama çoğu resim görünürde yok göremiyorum.. Yorum bağlantısı
Bora Akbaş 1 Şubat 2010 Yazar Paylaş 1 Şubat 2010 çok resim çekilmişti ama çoğu resim görünürde yok göremiyorum.. Benim mkinadaki bütün fotoları koydum.Ama galiba yeterli foto çekmemişiz,digital makinada poz yanar zannettik galiba Muhabbete dalınca foto çekmeyi unuttuk tabii Bir sonraki toplantıda telafi ederiz artık. Mehmet Bey,ben hiçbişey yapmadan uyarı cezalarını yedim valla,tanınmak gibi de bir niyetim yoktu üstelik Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 3 Şubat 2010 Paylaş 3 Şubat 2010 İyi hoşta.. Arada bitane değişik bir resim var, ben olayı kaçırdım yada çözemedim.. Yoksa biri gölbaşı biride keçiören şubesinin toplantısımı.? Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 3 Şubat 2010 Paylaş 3 Şubat 2010 Toplantının ikinci kısmı abi orası. Mekan değiştirmekte fayda vardır deyip,bi de çiftlik yaptık. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 3 Şubat 2010 Paylaş 3 Şubat 2010 Üçüncü kısmı bile varda neyse Biz üvey üye olduğumuzdan o kadarını bilemeeyoz. Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 3 Şubat 2010 Paylaş 3 Şubat 2010 Güzel toplantı olmuş. Cila da iyiymiş ama aman dikkat, üst üste cila yapınca kaldırmaz, atma yapar Yorum bağlantısı
Serkan Çok 3 Şubat 2010 Paylaş 3 Şubat 2010 Colayı bırak başka şeylere başla Birde ulen gelin orda karşılaşalım 15 kişi gidilmez ki mekana yahu ayrı gayri olsun hep bareber olsun sonuç ohooooo ANKARANIN tadı kaçtı herkes kendi başına olmazki kardeşim. neyse biz eve gençler eğlenceye olması gerekende bu nazar etmeyelim. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Şubat 2010 Paylaş 3 Şubat 2010 Alın size fotoğraf, tanesini beş liradan yazdım. Bir dahaki toplantıda toplarım beşlikleri... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Şubat 2010 Paylaş 3 Şubat 2010 Şerif bizim fotoğraf iyi çıkmış yalnız senin saçların boya olduğu anlaşılıyo az bi fotoş yaptıraydın tam olucaktı. Hocam sizi tanımıyorum ayrıca saçım boya değil. Hangi resimde beraber çıkmışız merak ettim açıkçası... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Şubat 2010 Paylaş 3 Şubat 2010 Köfteleri sen getirmiştin değilmi? Ayrıca buradan Sayın Bülent Tarakçı arkadaşımıza bizlere ikram etmek üzere getirdiği fındık paketleri için teşekkür ederim. Zahmet etmişsin, çok sağol... Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2010 Paylaş 3 Şubat 2010 Vaay serkan abi, toplantı sorumlusu olmak varmış. Fotolar mükemmel çıkmış, ellerinize sağlık. Keşke zamanımız olsa bizlerde katılabilseydik. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Şubat 2010 Paylaş 3 Şubat 2010 Ben hiç hediye fındık yemedim biliyor musun..... Forum toplantısı mı, alkolikler gecesi mi anlayamadım , tek kapısı eksik Röno nun motoru da mı laylondu Yorum bağlantısı
Arda Akbay 3 Şubat 2010 Paylaş 3 Şubat 2010 oo Ankara toplantısı bayağı kalabalık olmuş hatta Bursa'da toplantı olmayınca Bursa'lı arkadaşlar da Ankara'ya gitmiş sanırım Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2010 Paylaş 3 Şubat 2010 Fındık çam sakızı çoban armağanı, zahmet ne demek afiyet olmuştur inşallah. Yorum bağlantısı
Necat Ertan 3 Şubat 2010 Paylaş 3 Şubat 2010 (düzenlendi) Hava muhalefetine rağmen katılım bir hayli yoğun olmuş, tebrikler. Junior Yetişken kardeşimiz İzmir'deki yaz toplantısından bu yana değişmiş-büyümüş gözüktü gözüme :lol: 3 Şubat 2010 tarihinde Necat Ertan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts