Bora Akbaş 3 Şubat 2010 Yazar Paylaş 3 Şubat 2010 Fındık çam sakızı çoban armağanı, zahmet ne demek afiyet olmuştur inşallah. Fındıklr mükemmeldi yahu,tadı hala damağımda,bileydim,daha millet çakozlamadan masada önlerinden araklardım birkaçtane daha.Bir sonraki toplantıya kiloluk getir Bülent,kesmedi o 200 gramlık fındık paketi,biraların yanında da güzel gitti ama Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Şubat 2010 Paylaş 3 Şubat 2010 Ben hiç hediye fındık yemedim biliyor musun.....Forum toplantısı mı, alkolikler gecesi mi anlayamadım , tek kapısı eksik Röno nun motoru da mı laylondu Valla abi, pardon Çağlarcığım..( Kaşıbeyaz var abi İstanbulda bilirsin, oradan bir yemek yaparmı abi bu ? ) Bize Rs falan dedi ama ben pek emin olamadım. Bilme direksiyonu falan pek bi laylon geldi bana... Yorum bağlantısı
Bora Akbaş 3 Şubat 2010 Yazar Paylaş 3 Şubat 2010 ohooooo ANKARANIN tadı kaçtı herkes kendi başına olmazki kardeşim. neyse biz eve gençler eğlenceye olması gerekende bu nazar etmeyelim. Abi ben ne gencim ne de bekar,ama evden Liva'dan alınmış franbuazlı bir chesee kek karşılığı izni kopartıp gittim çiftliğe valla,zaten FordClub yemekleri de olmasa dışarı falan çıktığım yok,iyiki FordClub var valla. ....Bize Rs falan dedi ama ben pek emin olamadım. Bilme direksiyonu falan pek bi laylon geldi bana... Kıskanmayın Canın RS sini bakiim,çok süper araba,gençliğimin hayalidir,bir öyle arabam birde Claudia Sheffer'ım olsaydı var ya,ah beeeeee....Çok şanslı Can çooook,arabasıda mükemmel ötesi...Ama yan yolcu koltuğuna bir güzel bayan otursa o arabayla Ankara yıkılır yıkılır Yorum bağlantısı
Onur Demir 3 Şubat 2010 Paylaş 3 Şubat 2010 (düzenlendi) Güzel toplantı olmuş. Ayaklarınıza sağlık... 3 Şubat 2010 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Bora Akbaş 4 Şubat 2010 Yazar Paylaş 4 Şubat 2010 Fransız naylonu Abicim hala test etmediniz , Murat abi ve seni teste bekliyorum , Murat abi dolu depoyla test etmem ben dedi deponun bitmesini bekliyorum :lol2:Demi yaa abicim yükleniyorlar bana olmaz ki böyle , illa fotoları çıkarcam , her akşama başka bi Claudia fotosu ekliycem Yanlız dün gece hakketen Claudia vardı yan koltukta Yakışır,zaten o koltuğa bol bol claudiaların binmesi lazım ki araba daha da hızlansın,güçlensin,mutlu olsun.Arabanın da "cila" ya ihtiyacı var dimi ama Yorum bağlantısı
Bora Akbaş 4 Şubat 2010 Yazar Paylaş 4 Şubat 2010 Cila işi basit abicim hatta bi iki kat cila çekeriz :lol2: Double Cila ha,bak bu da benim gençliğimin fantezisidir :lol2: Yorum bağlantısı
Recommended Posts