Utku Çay 5 Şubat 2010 Paylaş 5 Şubat 2010 Aracımı bir aksilik olmazsa haftaya teslim olacak şekilde satmış bulunmaktayım. Bir müşterimde çok temiz Peugeot 307 1.6 Hdi 110 HP araç var. Aracın hiç değişen boyanan parçası yok, tüm bakımları yapılmış, triger kayışı değişmiş. Bu aracı bir şekilde kullanan var mı? Bildiğim kadarıyla motoru ford ile ortak üretim? Motoru hakkında ne diyebilirsiniz? Düşünceleriniz merakla bekliyorum sevgili forumdaşlar... Yorum bağlantısı
Utku Çay 5 Şubat 2010 Yazar Paylaş 5 Şubat 2010 İşte pug motoru, ford motoru. Çok güzel kaçar, az yakar :lol2: biraz kullandım, performansı çok etkiledi beni, bu araçların triger kayışı kaç km de bir değişiyor? Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 5 Şubat 2010 Paylaş 5 Şubat 2010 Bolca elektrik sıkıntısına hazırlayın kendinizi. Ha kesin çıkar değil ama hazır olmakta fayda var. Çıkmazsa hoş sürpriz olur. :lol2: Yorum bağlantısı
Utku Çay 5 Şubat 2010 Yazar Paylaş 5 Şubat 2010 Bolca elektrik sıkıntısına hazırlayın kendinizi. Ha kesin çıkar değil ama hazır olmakta fayda var. Çıkmazsa hoş sürpriz olur. :lol2: bir sene boyunca sıkıntı yaratmasın yeter nasıl olsa satarım 1 seneye bu arada araba inanılmaz derecede temiz, sanki 10.000 km de, sahibi çok titizdir (kendisini çok iyi tanıyorum) Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 5 Şubat 2010 Paylaş 5 Şubat 2010 bir sene boyunca sıkıntı yaratmasın yeternasıl olsa satarım 1 seneye bu arada araba inanılmaz derecede temiz, sanki 10.000 km de, sahibi çok titizdir (kendisini çok iyi tanıyorum) 1 senede bişicik olmaz. :lol2: Yorum bağlantısı
Murat Dere 5 Şubat 2010 Paylaş 5 Şubat 2010 Aracımı bir aksilik olmazsa haftaya teslim olacak şekilde satmış bulunmaktayım. Bir müşterimde çok temiz Peugeot 307 1.6 Hdi 110 HP araç var. Aracın hiç değişen boyanan parçası yok, tüm bakımları yapılmış, triger kayışı değişmiş. Bu aracı bir şekilde kullanan var mı? Bildiğim kadarıyla motoru ford ile ortak üretim? Motoru hakkında ne diyebilirsiniz? Düşünceleriniz merakla bekliyorum sevgili forumdaşlar... Tırt. Nedim Abi'ye selam. Gerçi dün pazarda karşılaştık ya neyse. Sınava da iyi çalış he. Gelmiyim oraya! :lol2: Yorum bağlantısı
Utku Çay 5 Şubat 2010 Yazar Paylaş 5 Şubat 2010 Tırt. Nedim Abi'ye selam. Gerçi dün pazarda karşılaştık ya neyse. Sınava da iyi çalış he. Gelmiyim oraya! :lol2: çalışıyorum hatta şuan burada yazar ikende çalışmış oluyorum Yorum bağlantısı
Murat Dere 5 Şubat 2010 Paylaş 5 Şubat 2010 çalışıyorumhatta şuan burada yazar ikende çalışmış oluyorum Sen sınavda "şu an"ı "şuan" yaz da, büyük/küçük harf ve noktalamalara dikkat etme de göstereyim ben sana. Düzgün çalış len, kırarım bacaklarını. Yorum bağlantısı
Utku Çay 5 Şubat 2010 Yazar Paylaş 5 Şubat 2010 Sen sınavda "şu an"ı "şuan" yaz da, büyük/küçük harf ve noktalamalara dikkat etme de göstereyim ben sana. Düzgün çalış len, kırarım bacaklarını. sınavda noktalama, büyük küçük harf durumuna bakılmıyor Yorum bağlantısı
Murat Dere 5 Şubat 2010 Paylaş 5 Şubat 2010 sınavda noktalama, büyük küçük harf durumuna bakılmıyor Ha, tamam o zaman. Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 5 Şubat 2010 Paylaş 5 Şubat 2010 Utku öncelikle hayırlı olsun bir süre 2005 307 XS 1.6 HDİ kullandım, motor Ford ile aynı olsada özellikle alt takım biraz zayıf ve fazla sesli geldi bana.Ama yakıt ekonomisi ve performansı tatmin edici.Ama ben yinede Fordumdan vazgeçmem Yorum bağlantısı
Misafir 6 Şubat 2010 Paylaş 6 Şubat 2010 Fransız aracı naziktir, genelde bazılarında elektriksel sorun çıkabilir. Ön takım ford'a nazaran biraz daha nazlıdır. Motor ortak üretim olduğu için ekonomik performanslı, 1 sene de sorun çıkartmaz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Şubat 2010 Paylaş 6 Şubat 2010 Koltukları uzun süreli kullanımda bel ağrıtıcı, ama yan taraf ile iletişim için iç açıcıdır Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Şubat 2010 Paylaş 6 Şubat 2010 Kısaca çok kısa süre kullanılacaksa alınır, motoru iyidir ama motorun yanındaki parçaları pek iyi değildir, onun dışında görünüş iyi donanım çok ama dayanıksızdır, uzun süre kullanımda dökülen, başa iş açma potansiyeli çok olan başka bir elektronik özürlü fransız arabasıdır. Yorum bağlantısı
Utku Çay 6 Şubat 2010 Yazar Paylaş 6 Şubat 2010 biraz kullanıp hevesimi almak istiyorum aslında gönlümde yatan araç corolla hb dizel, ama onunda temizini bulmak mesele, internetteki ilanların çoğuna baktım, %80nin km si oynanmış veya boyasız parçası yok.... Yorum bağlantısı
Özgür Karasüleymanoğlu 6 Şubat 2010 Paylaş 6 Şubat 2010 Bende ilk aldığımda 307'ler sorunlu dedikodusu yüzünden tereddüt etmiştim ama aracı çok sevdim.Ferah,performanslı,ekonomik,donanımlı ve 2. elde tutulmadığından neredeyse fiesta fiyatına alınabiliyor.110 hp ler 16 jant olduğu için biraz sert başka bir kusuru yok.İlk çıkanlardaki bazı sorunlar 2005 den sonraki modellerin elektrik sisteminin yenilenmesiyle çözülmüş diye duydum. Yorum bağlantısı
Utku Çay 7 Şubat 2010 Yazar Paylaş 7 Şubat 2010 (düzenlendi) Peki fiyat hakkında fikrinizi alabilir miyim? 2005 Model Peugeot 1.6 HDI Look 110.000 KM'de tüm bakımları yapılmış, hiçbir boyanına yok, ön kaputta taş izi bili yok diyebilirim amortisörleri, balataları, baskı diskisi, aküsü yeni değişmiş sizce kaça alsam iyidir? 7 Şubat 2010 tarihinde Utku tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Demir 7 Şubat 2010 Paylaş 7 Şubat 2010 Aracımı bir aksilik olmazsa haftaya teslim olacak şekilde satmış bulunmaktayım. Bir müşterimde çok temiz Peugeot 307 1.6 Hdi 110 HP araç var. Aracın hiç değişen boyanan parçası yok, tüm bakımları yapılmış, triger kayışı değişmiş. Bu aracı bir şekilde kullanan var mı? Bildiğim kadarıyla motoru ford ile ortak üretim? Motoru hakkında ne diyebilirsiniz? Düşünceleriniz merakla bekliyorum sevgili forumdaşlar... Hayırlısı olsun kardeşim. Birsürü para verip araba alıyoruz kaskosunu ihmal etmeyiz herhalde, Hiç araştırdınmı kasko bedelini ? Eğer duduğum rakamlar gerçekse, Sadece bu sebepten bile almazdım Sen Toyotacı Adamsın ne işin olur fransızla, Hani ford desen bi derece ama Peugeot ne alaka. Boşver gitsin... Yorum bağlantısı
Utku Çay 7 Şubat 2010 Yazar Paylaş 7 Şubat 2010 Hayırlısı olsun kardeşim. Birsürü para verip araba alıyoruz kaskosunu ihmal etmeyiz herhalde, Hiç araştırdınmı kasko bedelini ? Eğer duduğum rakamlar gerçekse, Sadece bu sebepten bile almazdım Sen Toyotacı Adamsın ne işin olur fransızla, Hani ford desen bi derece ama Peugeot ne alaka. Boşver gitsin... kasko değeri 23000 civarı corollamda kasko vardı buna zeyil yaptıracağım peugeot'u biraz biner satarım onurcum Yorum bağlantısı
Onur Demir 7 Şubat 2010 Paylaş 7 Şubat 2010 kasko değeri 23000 civarıcorollamda kasko vardı buna zeyil yaptıracağım peugeot'u biraz biner satarım onurcum Onu sormadım Utku, Ödeyeceğin senelik pirim nekadar? Yorum bağlantısı
Utku Çay 7 Şubat 2010 Yazar Paylaş 7 Şubat 2010 Onu sormadım Utku, Ödeyeceğin senelik pirim nekadar? bak onu bilmiyorum yarın bi kaça kasko yapılır öğreneyim Yorum bağlantısı
Onur Demir 7 Şubat 2010 Paylaş 7 Şubat 2010 Şöyle diyim sana; 1.4HDi 307 1800TL Civarıydı Dahada pahalı olması muhtemel Yorum bağlantısı
Utku Çay 7 Şubat 2010 Yazar Paylaş 7 Şubat 2010 Şöyle diyim sana; 1.4HDi 307 1800TL Civarıydı Dahada pahalı olması muhtemel yuh rakama bak bee çok yüksek bir rakam Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 7 Şubat 2010 Paylaş 7 Şubat 2010 Peki fiyat hakkında fikrinizi alabilir miyim?2005 Model Peugeot 1.6 HDI Look 110.000 KM'de tüm bakımları yapılmış, hiçbir boyanına yok, ön kaputta taş izi bili yok diyebilirim amortisörleri, balataları, baskı diskisi, aküsü yeni değişmiş sizce kaça alsam iyidir? Utku geçen sene Şubat ayında 2005 Model Şeytan kırmızı 73.000 km'de 307 1.6 HDi XS'i 18.000-TL'ye aldım.( forumda arabam konusunda var ) Debriyaj baskı balata, triger değiştirdim, 10.000 bakımı, ıvır zıvır falan yapıldı ( yaklaşık 1.000-TL). Temmuz 2009'da 22.750-TL'ye sattım. Şöyle bir örnek var: http://www.sahibinden.com/acilllll_orjinal...pXQQdisplayitem Yorum bağlantısı
Utku Çay 7 Şubat 2010 Yazar Paylaş 7 Şubat 2010 Utku geçen sene Şubat ayında 2005 Model Şeytan kırmızı 73.000 km'de 307 1.6 HDi XS'i 18.000-TL'ye aldım.( forumda arabam konusunda var ) Debriyaj baskı balata, triger değiştirdim, 10.000 bakımı, ıvır zıvır falan yapıldı ( yaklaşık 1.000-TL). Temmuz 2009'da 22.750-TL'ye sattım.Şöyle bir örnek var: http://www.sahibinden.com/acilllll_orjinal...pXQQdisplayitem kasko ile ilgili görüşün nedir emre 48 plaka için bunun kaskosu %30 hasarsızlık indirimi ile ne kadar çıkar acaba? Yorum bağlantısı
Recommended Posts