İçeriğe Yönlendir

5 Şubat Cuma: Isparta Mini Toplantısı

H.Cenk Bayrakçı

Recommended Posts

H.Cenk Bayrakçı

Akşamüstü okuldan çıkıp, evle ilgili işlerle uğraşırken bir telefon baktım Bahtiyar (Aydoğdu) arıyor, "Abi ben Isparta'dayım, müsaitsen görüşelim" diyor. İşlerimi halledip, hemen Özdemir'i aradım, Bahtiyar'ı ve arkadaşı Zeki'yi merkezde Simit Sarayında buldum. Biraz muhabbet ederken aklımıza Sadettin Bey, geldi ki, ben de kendisiyle yoğunluktan

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Özdemir iyice kelleşmiş.

Ama şu yakışıklılığa bi bak yaa... :)

Bu arada.. tebrik ediyorum... 15 dakika içinde Kayseri toplanamaması kadar olmuşsunuz... Helal olsun...

Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz
Özdemir iyice kelleşmiş.

Cenk iyice kilo almış.

40 yaş sendromları başlamış ha :)

saç ektircem ben :D

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu

evet güzel bir mini buluşma oldu, ben ısparta'da geçen yaklaşık 10 yıl önce askerlik anılarımı tazeledim,çaylar ve hoş sohbet gerçekten güzeldi, başta cenk abi olmak üzere özdemir abi ve sadettin abiye katkılarından ve hoş sohbetlerinden dolayı çok teşekkür ederim,tekrar bir araya gelmek dilegiyle......

Ama şu yakışıklılığa bi bak yaa... :bravo:

abi benimi kasteddin, teşekkür ederim eksik olma abi saol... :)

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan
Hiç gerek yok.

Maden olan yerde ot bitmez.

Kim demiş onu, iftira o.. :bravo:

Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik

Evet bende çok memnun oldum.Biz tanışmak için çabalamıştık ama bir türlü olmamıştı. Bahtiyar sayesinde hem Bahtiyar ve arkadaşı ile hem Cenk hocam ve Özdemir hocam ile tanışmış oldum. Hepside çok degerli insanlar. Yarım saat kadar hoş sohbet kahkahalı mini bir tanışma toplantısı oldu.Fordclub güzelliklerinden biri, hem sorunlarınızı çözüyorsunuz hem yeni dostlar kazanıyorsunuz. :D:flowers::bravo:

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
Evet bende çok memnun oldum.Biz tanışmak için çabalamıştık ama bir türlü olmamıştı. Bahtiyar sayesinde hem Bahtiyar ve arkadaşı ile hem Cenk hocam ve Özdemir hocam ile tanışmış oldum. Hepside çok degerli insanlar. Yarım saat kadar hoş sohbet kahkahalı mini bir tanışma toplantısı oldu.Fordclub güzelliklerinden biri, hem sorunlarınızı çözüyorsunuz hem yeni dostlar kazanıyorsunuz. :D:flowers::bravo:

Bu forumda yok yok.. :)

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Özdemir iyice kelleşmiş.

Cenk iyice kilo almış.

40 yaş sendromları başlamış ha :)

Aksine ben kilo verdim Hakan, üzerimdeki polardan olsa gerek, hala 93 kiloyum. :good1: Hatta Sadettin Bey de, Bahtiyar da fotoğrafta göründüğümden genç gösterdiğimde hemfikirler...

Evet bende çok memnun oldum.Biz tanışmak için çabalamıştık ama bir türlü olmamıştı. Bahtiyar sayesinde hem Bahtiyar ve arkadaşı ile hem Cenk hocam ve Özdemir hocam ile tanışmış oldum. Hepside çok degerli insanlar. Yarım saat kadar hoş sohbet kahkahalı mini bir tanışma toplantısı oldu.Fordclub güzelliklerinden biri, hem sorunlarınızı çözüyorsunuz hem yeni dostlar kazanıyorsunuz. :nazar::nazar::nazar:

Biz de memnun olduk Sadettin Bey...

Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik

Bende 90 üstüyüm ama 1,91 boy var kamufule ediyor. Birazda armut göbek olmasa :nazar:

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Forumun ağırlık ortalaması çok yüksek, bende 0.1 tondan fazla çekiyorum:) Şaalepspora transfer olup kiloları atmak gerek :rolleyes:

Bu arada spontane gelişen ancak hoş bir toplantı olmuş.

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz
Forumun ağırlık ortalaması çok yüksek, bende 0.1 tondan fazla çekiyorum:) Şaalepspora transfer olup kiloları atmak gerek :)

Bu arada spontane gelişen ancak hoş bir toplantı olmuş.

E olur tabi, forum demek bilgisayar başında oturmak demek :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Engin Deniz

Antalya'da olmasaydım bende katılırdım. Bi ara ayarlayıp tekrar toplanalım olmazsa Davraz'da sucuk ekmek yapalım :lol:

Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik
Antalya'da olmasaydım bende katılırdım. Bi ara ayarlayıp tekrar toplanalım olmazsa Davraz'da sucuk ekmek yapalım :lol:

Vala iyi olur, güneşli bir hafta sonu Davraz müthiş olur.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...