Sabri Güngör 8 Şubat 2010 Paylaş 8 Şubat 2010 Herhangi bir tehlikeli durum yok sadece orada hafif bir ifrazat yapacak kafanıza takmayın Yorum bağlantısı
Sedat Can 8 Şubat 2010 Yazar Paylaş 8 Şubat 2010 Herhangi bir tehlikeli durum yok sadece orada hafif bir ifrazat yapacak kafanıza takmayın Bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunan herkese teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Rıdvan Bakkal 8 Şubat 2010 Paylaş 8 Şubat 2010 Ekte Ford'un CD'sinden ilgili bölümü koyuyorum. Sonuç olarak şanzıman inmeden keçe değişir. Yorum bağlantısı
Sedat Can 9 Şubat 2010 Yazar Paylaş 9 Şubat 2010 Ekte Ford'un CD'sinden ilgili bölümü koyuyorum. Sonuç olarak şanzıman inmeden keçe değişir. Rıdvan bey olaya noktayı koymuşsunuz. Elinizde bu dökümanın Focus 1 için tamamı mevcut mu? Temin etmekte fayda var, indirebileceğimiz bir adres var mı? Yorum bağlantısı
Sedat Can 11 Şubat 2010 Yazar Paylaş 11 Şubat 2010 Aks keçesini bugün değiştirdim. Yaklaşık 1 saatte halloldu. Keçe+temizlik için wd-40+işçilik 30 Tl. tuttu. Vites levye keçesini daha sonraya bıraktım. Dikkatimi çeken şanzıman yağının koyu kırmızı renkli olmasıydı, usta yağın orjinal yağı olduğunu söyledi. Yorum bağlantısı
Sedat Can 12 Şubat 2010 Yazar Paylaş 12 Şubat 2010 Hayırlı olsun tek tarafmı değişti? Evet, sadece sol aks keçesi değişti. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 12 Şubat 2010 Paylaş 12 Şubat 2010 Aks keçesini bugün değiştirdim. Yaklaşık 1 saatte halloldu. Keçe+temizlik için wd-40+işçilik 30 Tl. tuttu. Vites levye keçesini daha sonraya bıraktım. Dikkatimi çeken şanzıman yağının koyu kırmızı renkli olmasıydı, usta yağın orjinal yağı olduğunu söyledi. Geçmiş olsun.. Yorum bağlantısı
Mustafa Demirci 12 Şubat 2010 Paylaş 12 Şubat 2010 hayırlı olsun yag değişmedimi yada ilave olmadımı focusun şanzuman yağı 75w90 yarı sentetiktir başka yağ ilavesi yaparsanız yağ bozulur ve şanzumana zarar verir Yorum bağlantısı
Sedat Can 12 Şubat 2010 Yazar Paylaş 12 Şubat 2010 (düzenlendi) hayırlı olsun yag değişmedimi yada ilave olmadımıfocusun şanzuman yağı 75w90 yarı sentetiktir başka yağ ilavesi yaparsanız yağ bozulur ve şanzumana zarar verir Şanzıman yağı değişimi genelde önerilmediği için, usta akstan boşalan yağı temiz kaba aldı ve tekrar süzerek şanzımana ekledi. Yağ yeterli seviyede olduğu için başka herhangi bir yağ eklemesi yapılmadı. 12 Şubat 2010 tarihinde Sedat Can tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sedat Can 12 Şubat 2010 Yazar Paylaş 12 Şubat 2010 hayırlı olsun yag değişmedimi yada ilave olmadımıfocusun şanzuman yağı 75w90 yarı sentetiktir başka yağ ilavesi yaparsanız yağ bozulur ve şanzumana zarar verir Daha önce aks kaçırırken yağ ilavesi yapıldı ama sanırım normal şanzıman yağı eklendi, yaklaşık 400 gr. kadar. Bu miktar yağı bozar mı, şanzıman yağını tamamen değiştirmek gerekir mi? Yorum bağlantısı
Yetkin Akın 12 Şubat 2010 Paylaş 12 Şubat 2010 Şanzıman yağı değişimi genelde önerilmediği için, usta akstan boşalan yağı temiz kaba aldı ve tekrar süzerek şanzımana ekledi. Yağ yeterli seviyede olduğu için başka herhangi bir yağ eklemesi yapılmadı. Bravo o ustaya gerçek Usta imiş işi bilen bir şahıs doğru olanı yapmış .Bir başkası olsa komple şanzıman yağınıda değiştirelim diyebilirdi. Yorum bağlantısı
Özkan Pehlivan 1 Mayıs 2011 Paylaş 1 Mayıs 2011 Focusların şanzuman yağı kaç litredir? Ben de aks keçesini değiştirttim. Yağını da Castrol 75W90 ile değiştirdim. 3 litre almıştım fakat sadece 1,9 litre aldı. Fazlası taşıyor dedi usta? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Mayıs 2011 Paylaş 1 Mayıs 2011 2,3 litre http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?...t&p=1111767 Yorum bağlantısı
Özkan Pehlivan 1 Mayıs 2011 Paylaş 1 Mayıs 2011 Peki Mustafa Bey diyelim ki 1,9 litre var ise şanzımanda, ne gibi sorun olur? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Mayıs 2011 Paylaş 1 Mayıs 2011 Usta taşma yapıyor dediğine göre 1.9 eklemiştir şanzımanda bir miktar yağ var mış demekki. Yorum bağlantısı
Özkan Pehlivan 15 Mayıs 2011 Paylaş 15 Mayıs 2011 Ne yazık ki yağ kaçırma yine başladı ve yine aks keçesi. Aynı ustaya götürdüm. Keçenin kalitesizliğinden bahsetti tabii ki. Aks keçesi değiştirilirken bile ustalık hatası yapan ustacıklar var. şimdi başka bir usta arıyorum. Yorum bağlantısı
Özkan Pehlivan 15 Mayıs 2011 Paylaş 15 Mayıs 2011 Çağlar Bey; aks milinin şanzımana bağlandığı yerdeki keçe kaçırıyor. Yorum bağlantısı
Sedat Sezgin 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 benimde sorunum aynı sanırım izlemem gereken yol ve satın almam gerekenler nelerdir? Yorum bağlantısı
Sedat Sezgin 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 (düzenlendi) yukardaki gres yagı nerden geliyor zararı varmıdır 20 Mart 2014 tarihinde Sedat Sezgin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kemal VİCDAN 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 benimde sorunum aynı sanırım izlemem gereken yol ve satın almam gerekenler nelerdir? gres yagı akis başlarından geliyor akis körükleri degişmesi gerek çifti 10 tl ile 35 tl arası birşey ikisi iç ikisi dış olmak kaydıyla 4 tane körük var degiştirmede fayda var yolda bırkır Daha büyük sorun açar Yorum bağlantısı
Recommended Posts