Emre Doğan 11 Şubat 2010 Paylaş 11 Şubat 2010 Arkadaşlar fotoğraflarını eklediğim kapı eşiği setini ebay'den aldım bugün geldi. Sizce montaj yaparken bu bantlara ekleme yapmalı mıyım ya da silikon türevi bir madde mi kullanmalıyım ? Yorum bağlantısı
Orhan Zengin 11 Şubat 2010 Paylaş 11 Şubat 2010 Daha evvelden bu uygulamayı yapan arkadaşlar bantla beraber silikon (siyah cam silikonu)kullanmışlardı. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2010 Paylaş 11 Şubat 2010 Daha önce bir arkadaş çift taraflı bantla destek yaparak yapıştırmayı tavsiye etmişti, bende sipariş verdim elime geçince öyle yapacağım. Yorum bağlantısı
Emre Doğan 11 Şubat 2010 Yazar Paylaş 11 Şubat 2010 3M çift taraflı bantla destekleyip yapıştırmak daha iyi olacak galiba. Silikon uzun vadede boyaya zarar verirebilir diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Yetkin Akın 11 Şubat 2010 Paylaş 11 Şubat 2010 Kalitelisinden çift taraflı bant ile yapınız. Silikon ile yapıştırmanın sağlamlığı tartışılmaz ancak geri dönüşü zordur. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 12 Şubat 2010 Paylaş 12 Şubat 2010 Özenli bir şekilde ortasından çift taraflı bant ile geçilirse sağlıklı olacaktır. Yorum bağlantısı
Emre Doğan 16 Şubat 2010 Yazar Paylaş 16 Şubat 2010 Bugün montajı tamamladım, bir türlü vakit ayıramamıştım aradan çıktı, güzel oldu Hazır vakit bulmuşken Ogs'yi de yerine yapıştırdım. Sıradaki proje, bagaj aydınlatması. Birkaç işe yarar malzeme buldum evde, yakında projeyi tamamlayıp arabaya takarım Yorum bağlantısı
Emre Doğan 19 Şubat 2010 Yazar Paylaş 19 Şubat 2010 Konu kirliliği olmaması için buradan devam ediyorum. Bagajın daha iyi aydınlanması için bir lamba daha ekledim, emektardan kalan bagaj lambasını kullandım. 12 V 5 Watt ampül kullandım, sanıyorum ışık artık yeterli olacaktır. Plastik plakalıklardan kurtuldum Dün gövde rengine yakın renkte plakalıklar gördüm ve hemen aldım, bugün taktım. Yorum bağlantısı
Cem Doğanay 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 Kapı eşiklerinden ben de yapmak istiyorum. Bunkların aynısından Türkiyede bulmak mümkün mü? E buy dan nasıl alabilirm. (heyecan yaptım) Işıklandırma modifiyenizi de bence ayrı başlığa açsanız iyi olurdu ya da başlığınızı geneleyin, içinde ışık modifiyesinin de olduğu görünsün. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Emre Doğan 20 Şubat 2010 Yazar Paylaş 20 Şubat 2010 Kapı eşiklerinden ben de yapmak istiyorum. Bunkların aynısından Türkiyede bulmak mümkün mü? E buy dan nasıl alabilirm. (heyecan yaptım) Işıklandırma modifiyenizi de bence ayrı başlığa açsanız iyi olurdu ya da başlığınızı geneleyin, içinde ışık modifiyesinin de olduğu görünsün. Teşekkürler. Cem Bey eşikleri bu satıcıdan aldım. İsterseniz mesaj gönderip sorun, genelde araç aksesuarları satıyor anladığım kadarıyla. 15 günde elime geldi, satıcı ücretsiz kargoluyordu aldığım zaman. Aydınlatmala için sanıyorum yeni konu açmak daha iyi olacak, başlığı editleyemiyorum Yorum bağlantısı
Cem Doğanay 24 Şubat 2010 Paylaş 24 Şubat 2010 (düzenlendi) Cem Bey eşikleri bu satıcıdan aldım. İsterseniz mesaj gönderip sorun, genelde araç aksesuarları satıyor anladığım kadarıyla. 15 günde elime geldi, satıcı ücretsiz kargoluyordu aldığım zaman. Aydınlatmala için sanıyorum yeni konu açmak daha iyi olacak, başlığı editleyemiyorum Teşekkürler bir bakıym buna. Bir de bu Kapı Eşikleri için sedan hb fark ediyor mu? 24 Şubat 2010 tarihinde Cem Do?anay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Doğan 24 Şubat 2010 Yazar Paylaş 24 Şubat 2010 Aracınızın sedan ya da hatchback olması önemli değil, eşikler iki kasa tipine de uygun. Satıcı mk2&mk3 uyumlu demişti. Yorum bağlantısı
Bahadır Kızılkaya 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Plastik plakalıklardan kurtuldum Dün gövde rengine yakın renkte plakalıklar gördüm ve hemen aldım, bugün taktım. Abi çok güzel olmuş çalışmaların. Bagaj aydınlatması özellikle benimde listemde ben farklı birşey düşünüyorum ama sol tarafada bir hat çekip bir ampul daha eklemeyi mesela. Birde bende plakalıktan kurtulmak istiyorum nasıl sökücem hiç bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim. Biraz kurcaladım biraz sert müdahele etmem gerekiyor gibi zor geldi bana. Görüşmek üzere... Yorum bağlantısı
Sedat Şeker 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Cem Bey eşikleri bu satıcıdan aldım. İsterseniz mesaj gönderip sorun, genelde araç aksesuarları satıyor anladığım kadarıyla. 15 günde elime geldi, satıcı ücretsiz kargoluyordu aldığım zaman. Aydınlatmala için sanıyorum yeni konu açmak daha iyi olacak, başlığı editleyemiyorum Emre bey bu ebay dan nasıl alış veriş yapıyorsunuz, herhangi bir fiyat farkı oluyor mu? anlatırsanız sevinirim. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Emre Doğan 29 Ocak 2011 Yazar Paylaş 29 Ocak 2011 Abi çok güzel olmuş çalışmaların. Bagaj aydınlatması özellikle benimde listemde ben farklı birşey düşünüyorum ama sol tarafada bir hat çekip bir ampul daha eklemeyi mesela. Birde bende plakalıktan kurtulmak istiyorum nasıl sökücem hiç bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim. Biraz kurcaladım biraz sert müdahele etmem gerekiyor gibi zor geldi bana. Görüşmek üzere... İlginize teşekkür ederim. Bagaj aydınlatması için yaptığım işlem sizin bahsettiğiniz gibi zaten, sol tarafa hat çektim şu an aydınlatma sorunum yok. Plakalığı çıkartmak için plakanızı dikkatlice çıkartmanız gerekiyor, plakaya bastırın ve yukarı çekmeye çalışın. En kötü ihtimalle çerçevenin üst bölümünü kırın. Arka plakayı çıkartırken boyanın zarar görmemesi için titiz çalışmak gerekiyor. Kolay gelsin. Emre bey bu ebay dan nasıl alış veriş yapıyorsunuz, herhangi bir fiyat farkı oluyor mu? anlatırsanız sevinirim. Teşekkürler Sedat Bey, ebay den alışveriş işi benim anlatımımla biraz karmaşık gelebilir, burada yararlı açıklamalar var. Bakmanızı öneririm. Yorum bağlantısı
Sedat Şeker 30 Ocak 2011 Paylaş 30 Ocak 2011 İlginize teşekkür ederim. Bagaj aydınlatması için yaptığım işlem sizin bahsettiğiniz gibi zaten, sol tarafa hat çektim şu an aydınlatma sorunum yok. Plakalığı çıkartmak için plakanızı dikkatlice çıkartmanız gerekiyor, plakaya bastırın ve yukarı çekmeye çalışın. En kötü ihtimalle çerçevenin üst bölümünü kırın. Arka plakayı çıkartırken boyanın zarar görmemesi için titiz çalışmak gerekiyor. Kolay gelsin.Sedat Bey, ebay den alışveriş işi benim anlatımımla biraz karmaşık gelebilir, burada yararlı açıklamalar var. Bakmanızı öneririm. Teşekkür ederim ilk alış verişimi yaptım bugün bakalım paçalık sipariş ettim 15 güne gelir heralde Yorum bağlantısı
Recommended Posts