Mehmet Kaya 13 Temmuz 2014 Paylaş 13 Temmuz 2014 arkadaslar benim aracım 2005 model ford focus comfort sis farı koaboları var diyolar ama bn bulamadım yoksa sonradan kendımızmı kablo cektırecegız kablosu varsa bılen varsa yerini söyleyebilirmıÖn sisler için mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Temmuz 2014 Paylaş 13 Temmuz 2014 Kablo varsa soketi sis farı takılan yerde boştadır... Orada yoksa yoktur.. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 arkadaslar benim aracım 2005 model ford focus comfort sis farı koaboları var diyolar ama bn bulamadım yoksa sonradan kendımızmı kablo cektırecegız kablosu varsa bılen varsa yerini söyleyebilirmı Alt taraflara doğru boşta duran soketler yoksa yoktur..İyi inceleyin. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 Kablo varsa soketi sis farı takılan yerde boştadır... Orada yoksa yoktur.. Alt taraflara doğru boşta duran soketler yoksa yoktur..İyi inceleyin.Bu sizin bahsettiğiniz ön sis için mi?Arka sis her araçta olması lazım. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 Bu sizin bahsettiğiniz ön sis için mi? Arka sis her araçta olması lazım. Ön.. arka sis olmayan araç yoktur Yorum bağlantısı
Ali Aslan_2 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Ön sisler için mi? evet ön sislerin kaloları Alt taraflara doğru boşta duran soketler yoksa yoktur..İyi inceleyin. sis farın oldugu yere baktık orda yok farın altnda yada panjurun ordadırlar diyolar panjura baktık yk farıda sokmedik yokmu arkadaslar simdi on sıs farı tesisatı kendımızmı cetırecegız kabloları evet ön sislerin kaloları sis farın oldugu yere baktık orda yok farın altnda yada panjurun ordadırlar diyolar panjura baktık yk farıda sokmedik yokmu arkadaslar simdi on sıs farı tesisatı kendımızmı cetırecegız kabloları alt tarafa nerde ışte Yorum bağlantısı
Kemal VİCDAN 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 arkadaslar benim aracım 2005 model ford focus comfort sis farı koaboları var diyolar ama bn bulamadım yoksa sonradan kendımızmı kablo cektırecegız kablosu varsa bılen varsa yerini söyleyebilirmıTamponuz filan degişmemişse var bende 2001 anbiyant var soketleri filan var ama bula bilmemiz için ya aracı life kaldıracaksınız yada kanala çekeceksiniz soketleri var ve ön tanpona sabitlemişler cırtla. Yorum bağlantısı
Ali Aslan_2 16 Temmuz 2014 Paylaş 16 Temmuz 2014 Tamponuz filan degişmemişse var bende 2001 anbiyant var soketleri filan var ama bula bilmemiz için ya aracı life kaldıracaksınız yada kanala çekeceksiniz soketleri var ve ön tanpona sabitlemişler cırtla. taponda degışme felan yok .. kardes tam olarak tamponun neresinde görebilirim onu söyle sen Yorum bağlantısı
Kemal VİCDAN 16 Temmuz 2014 Paylaş 16 Temmuz 2014 taponda degışme felan yok .. kardes tam olarak tamponun neresinde görebilirim onu söyle senAlttan bakıldıgında tampon arasından farlara giden kabloda baglı soket ama kanal veya liften bakın benim araç 2001 anbiyan te 2008 comfort fiyasta vardı geçenlerde sattım o aracı onunda sis kapakları arkasındaydı sis kabloları soketi belli zaten. Yorum bağlantısı
Ali Aslan_2 16 Temmuz 2014 Paylaş 16 Temmuz 2014 Alttan bakıldıgında tampon arasından farlara giden kabloda baglı soket ama kanal veya liften bakın benim araç 2001 anbiyan te 2008 comfort fiyasta vardı geçenlerde sattım o aracı onunda sis kapakları arkasındaydı sis kabloları soketi belli zaten. varmıdır diyon ben bi bakıyım ya o zaman sagol Yorum bağlantısı
Naki Galip 22 Ocak 2015 Paylaş 22 Ocak 2015 Merhabalar, benim arka sislerde farklı bir problem var. Farları açıp düğmeyi dışa doğru çektiğimde korna çalıyor. Aracı aldığımdan beri bu şekilde. Kablo bağlantılarında bir sorun var. Yani arka sisleri kullanamıyorum. Fırsat bulunca yaptıracağım. Acaba hata nerede olabilir, fikir verebilecek arkadaş varmı? Yorum bağlantısı
Naki Galip 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 Merhabalar, benim arka sislerde farklı bir problem var. Farları açıp düğmeyi dışa doğru çektiğimde korna çalıyor. Aracı aldığımdan beri bu şekilde. Kablo bağlantılarında bir sorun var. Yani arka sisleri kullanamıyorum. Fırsat bulunca yaptıracağım. Acaba hata nerede olabilir, fikir verebilecek arkadaş varmı? Kornanın kablolarını ön sis lambasının kablosuna bağlamışlar. Bir oto elektrikçi problemi çözdü. Yorum bağlantısı
Recommended Posts