İçeriğe Yönlendir

Arka sis lambası nasıl yakılır?

Mustafa Zeki

Recommended Posts

Mehmet Kaya

arkadaslar benim aracım 2005 model ford focus comfort sis farı koaboları var diyolar ama bn bulamadım yoksa sonradan kendımızmı kablo cektırecegız kablosu varsa bılen varsa yerini söyleyebilirmı

Ön sisler için mi?
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kablo varsa soketi sis farı takılan yerde boştadır... Orada yoksa yoktur.. 

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

arkadaslar benim aracım 2005 model ford focus comfort  sis farı koaboları var diyolar ama bn bulamadım  yoksa sonradan kendımızmı kablo cektırecegız   kablosu varsa bılen varsa yerini söyleyebilirmı

Alt taraflara doğru boşta duran soketler yoksa yoktur..İyi inceleyin.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Kablo varsa soketi sis farı takılan yerde boştadır... Orada yoksa yoktur..

Bu sizin bahsettiğiniz ön sis için mi?

Arka sis her araçta olması lazım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bu sizin bahsettiğiniz ön sis için mi?

Arka sis her araçta olması lazım.

Ön.. arka sis olmayan araç yoktur :)

Yorum bağlantısı
Ali Aslan_2

Ön sisler için mi?

evet ön sislerin kaloları

sis farın oldugu yere baktık orda yok farın altnda yada panjurun ordadırlar diyolar  panjura baktık yk farıda sokmedik 

yokmu arkadaslar simdi on sıs farı tesisatı kendımızmı cetırecegız kabloları

evet ön sislerin kaloları

sis farın oldugu yere baktık orda yok farın altnda yada panjurun ordadırlar diyolar  panjura baktık yk farıda sokmedik 

yokmu arkadaslar simdi on sıs farı tesisatı kendımızmı cetırecegız kabloları

alt tarafa nerde ışte

Yorum bağlantısı
Kemal VİCDAN

arkadaslar benim aracım 2005 model ford focus comfort sis farı koaboları var diyolar ama bn bulamadım yoksa sonradan kendımızmı kablo cektırecegız kablosu varsa bılen varsa yerini söyleyebilirmı

Tamponuz filan degişmemişse var bende 2001 anbiyant var soketleri filan var ama bula bilmemiz için ya aracı life kaldıracaksınız yada kanala çekeceksiniz soketleri var ve ön tanpona sabitlemişler cırtla.
Yorum bağlantısı
Ali Aslan_2

Tamponuz filan degişmemişse var bende 2001 anbiyant var soketleri filan var ama bula bilmemiz için ya aracı life kaldıracaksınız yada kanala çekeceksiniz soketleri var ve ön tanpona sabitlemişler cırtla.

taponda degışme felan yok .. kardes tam olarak tamponun neresinde görebilirim onu söyle sen

Yorum bağlantısı
Kemal VİCDAN

taponda degışme felan yok .. kardes tam olarak tamponun neresinde görebilirim onu söyle sen

Alttan bakıldıgında tampon arasından farlara giden kabloda baglı soket ama kanal veya liften bakın benim araç 2001 anbiyan te 2008 comfort fiyasta vardı geçenlerde sattım o aracı onunda sis kapakları arkasındaydı sis kabloları soketi belli zaten.
Yorum bağlantısı
Ali Aslan_2

Alttan bakıldıgında tampon arasından farlara giden kabloda baglı soket ama kanal veya liften bakın benim araç 2001 anbiyan te 2008 comfort fiyasta vardı geçenlerde sattım o aracı onunda sis kapakları arkasındaydı sis kabloları soketi belli zaten.

varmıdır diyon ben bi bakıyım ya  o zaman  sagol

Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
Naki Galip

Merhabalar, benim arka sislerde farklı bir problem var. Farları açıp düğmeyi dışa doğru çektiğimde korna çalıyor.

Aracı aldığımdan beri bu şekilde. Kablo bağlantılarında bir sorun var. Yani arka sisleri kullanamıyorum.

Fırsat bulunca yaptıracağım. Acaba hata nerede olabilir, fikir verebilecek arkadaş varmı?

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Naki Galip

Merhabalar, benim arka sislerde farklı bir problem var. Farları açıp düğmeyi dışa doğru çektiğimde korna çalıyor.

Aracı aldığımdan beri bu şekilde. Kablo bağlantılarında bir sorun var. Yani arka sisleri kullanamıyorum.

Fırsat bulunca yaptıracağım. Acaba hata nerede olabilir, fikir verebilecek arkadaş varmı?

Kornanın kablolarını ön sis lambasının kablosuna bağlamışlar. Bir oto elektrikçi problemi çözdü.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...