Amaç Keskin 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 Nisan sonuna kadar yeni sayfamız hayırlı uğurlu olsun. Yorum bağlantısı
Necat Ertan 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 Son maç seyir keyfi olarak üst düzeydeydi (izleyebildiğim kadarıyla) Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 daha nice yeni sayfalar açma temennisiyle hayırlı ugurlu olsun. Yorum bağlantısı
Cemal Koçyiğit 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 hayırlı olsun yeni sayfamız,bu hafta çok kötüydüm (genç şaalepsporluların ağı tuttu). Yorum bağlantısı
Serkan Oral 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 Evet cemal maçtan önce ki bana gol atamazsın iddanı güzel bir kafa golü ile kazandım haftaya inşallah krokanlı pastayı yeriz artık. Yorum bağlantısı
Cemal Koçyiğit 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 tabi serkan görürsem söylerim.anlaşmamız ceza sahası dışından atılan gol içindi.boş kaleye attığın kafa gölü sayılmaz iddamız için.bu arada penaltını kurtardım,o benim tesellim ama yinede haftaya pastalar benden. Yorum bağlantısı
Cemal Koçyiğit 21 Şubat 2010 Paylaş 21 Şubat 2010 pastalar benden, kolalar serkan senden Yorum bağlantısı
Onur Demir 21 Şubat 2010 Paylaş 21 Şubat 2010 Bizim Bu haftaki Fotolar kimdeyse atsın buraya. Maçtan sonraki içtiklerim sayesinde şuan hastalık falan kalmadı, zımba gibiyim Yorum bağlantısı
Sabri Tüysüz 23 Şubat 2010 Paylaş 23 Şubat 2010 Kısa süre önce aranıza katılmama rağmen grubun kalitesine, sıcaklığına hayran kaldım diyebilirim. Bence bu ekip çok daha farklı sahnelerde de etkinliklere katılabilir. Öneri # 1 : Pınarbaşı Autodrom da gokart yapabiliriz. 10 kişinin üzerinde 15 TL 10 TL ye düşüyor. (10 dakikası) Hatta yarış modunda biraz fark ödeyerek tüm tur zamanları da araç başına verilebiliyor. Hele yağmurlu havada pistte kalma çabası çok zevkli olabiliyor. Olay takım halinde best laba veya bayrak yarışına dökülebilir. Tirsan olarak tanıdıklarımız var, yer ayarlayabiliriz. http://www.auto-drom.com/izmir.htm Öneri # 2 : Evka 3 ile Evka 4 arasında topçu tugayının arka sırtlarında bir paintball sahası var. Fiyat hesaplı. Sanırım 20 TL gibi sabit + 5 Tl merminin bardağı şeklindeydi. Oldukça zevkli. Savaş sonunda konuşacak baya bi malzeme çıkıyor. 5 e 5 veya 6 ya 6 çok zevkli oluyor. Benzer pistin biraz daha lüksü ve pahalısı İnciraltına giden ağaçlı yol üzerinde de var. Her ikisi ile de 10 kişiyi bulursak temasa geçebilirim. http://www.betapaintball.com/tesis_foto.htm Öneri # 3 : Pazar sabahları mavişehir egs de bowling oynayabiliriz. 15 tl ye brunch + bowling. Orda langırt kapışmaları da zevkli geçiyor... http://www.planetbow.com/BowlingGoster.aspx?cid=Sponsorlar Öneri # 4 : Alıp nevaleleri pikniğe, mangala... Sanırım teleferik hala devreye girmedi... Ama yakın yerlerde deli güzel yeşillik alanlar var... Grupta benden daha kıdemli arkadaşlarım ön ayak olurlarsa etkinlikler bir bir devreye girebilir diye düşünüyorum. Ben elimden geleni yapacağım. Öte yandan kapanan sayfa ile alakalı kendi adıma kısa bir yorum: Ömer ile birlikte katıldığım ilk hafta ve önceki haftadan takip ettiğim kadarı ile yer yer kadro sıkıntısı yaşanabiliyor gibi algılamıştım. Ömer in antalya da oluşu nedeni ile eksikler artabilir ve az kişi maç yapmak zevk vermez diye zaten cuma ları birlikte takıldığımız bazı arkadaşların da ismini yazdım. Tabiki önceliklerde sonuncu olacaklardı. Ben de kendi şirketimde halı saha org. düzenleyen biri olarak burada sayı abarmamak şartı ile öncelik hep kıdeme ve her hafta düzenli gelişe bakar. Bu org. nın dinamiklerini ise yavaş yavaş anlıyorum. Bu yeni sayfa ve sonrakilere sadece kendi adıma kendi ismimi yazacağım. Sahadaki sayı 14 veya 16 yı aştığında sahadan masaya geçen ilk eleman olacağım. Öneri Son: Kendi aramızdan yarı iddalı bir takım çıkarıp bazı turnuvalara da katılabiliriz diye de düşündüm... Seyirci, sponsor, siber alem taraftarı manasında şanslı olabiliriz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Şubat 2010 Paylaş 23 Şubat 2010 Bizim Bu haftaki Fotolar kimdeyse atsın buraya. Maçtan sonraki içtiklerim sayesinde şuan hastalık falan kalmadı, zımba gibiyim Ne içtiysen, aynısından isterim Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 23 Şubat 2010 Paylaş 23 Şubat 2010 Çağlar Abi onurun içtiği izmir ayranı inşallah izmire yolun düşer seni misafir ederiz Yorum bağlantısı
Onur Demir 23 Şubat 2010 Paylaş 23 Şubat 2010 Daha Önce Çok İzmir Ayranı içtim, Ama içtenlikle söyleyebilirimki; fordclubtr sayesinde tanıdığım insanlarla beraber içtiklerim en keyiflileriydi FCTR işin bahanesi gerçi, Tabiki payı büyük, Sonuçta vesile oldu tanışmamıza. Çağlar Abi; Asıl işe yarayan tedavinin reçetesini yazıyorum; -Renk Farketmez (Kara, Yeşil, Mavi) İzmir Efe ayranı -Ford Mangal -Usta Eller Soğutucu varili -Onur'un (yani Benim ) Nargilem - Ve Eşine İzmir dışında zor rastlanacak, Benzersiz Muhabbet O yüzden Önce İzmir'e gelmen gerek Yorum bağlantısı
Serkan Oral 23 Şubat 2010 Paylaş 23 Şubat 2010 Sabrinin önerileri bencede güzel iyi vakit geçiririz diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Aykut Tuncel 24 Şubat 2010 Paylaş 24 Şubat 2010 yeni sayfamız hayırlı olsun, cuma maçta görüşmek üzere... Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 24 Şubat 2010 Yazar Paylaş 24 Şubat 2010 elleri alalım o zaman - Amaç - Ilgan ( cemal yandın sen sol doksana dikkat ) - Cemal - Serkan - Aykut Yorum bağlantısı
Onur Demir 24 Şubat 2010 Paylaş 24 Şubat 2010 - Amaç - Ilgan ( cemal yandın sen sol doksana dikkat ) - Cemal - Serkan - Aykut - Onur - Yasin Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 24 Şubat 2010 Yazar Paylaş 24 Şubat 2010 eveet arkadaşlar min 12 max 14 lazım haydi elleri görelim stumph, sensiz dadı olmuyor bu işlerin Yorum bağlantısı
Onur Demir 24 Şubat 2010 Paylaş 24 Şubat 2010 bi ihtimal gelırım Kesin gel, yok öyle ihitmal falan Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 25 Şubat 2010 Yazar Paylaş 25 Şubat 2010 maç saati yağış yok imza: havayı koklayan dadaş Yorum bağlantısı
Cemal Koçyiğit 25 Şubat 2010 Paylaş 25 Şubat 2010 Ilgan kardeş en sevdiğim toplar benim sol doksan ,ama her zaman da geçen haftaki gibi olmaz. .selamlar. Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 25 Şubat 2010 Yazar Paylaş 25 Şubat 2010 Ilgan kardeş en sevdiğim toplar benim sol doksan ,ama her zaman da geçen haftaki gibi olmaz. .selamlar. anlaşıldı, bu cemal ılgan abiyi tanımıyor Yorum bağlantısı
Cemal Koçyiğit 25 Şubat 2010 Paylaş 25 Şubat 2010 evet amaç abi karıştırdım.geçen hafta 18-20 kişi olunca, bana uzaktan gol atan arkadaşla karıştırdım.ılgan abi büyüksün. Yorum bağlantısı
Burak Kaya 25 Şubat 2010 Paylaş 25 Şubat 2010 - Amaç - Ilgan - Cemal - Serkan - Aykut - Onur - Yasin - İnan - Burak Yorum bağlantısı
Recommended Posts