İçeriğe Yönlendir

2009-2010 sezonu Şaalepspor maçları - 2 -

Amaç Keskin

Recommended Posts

Necat Ertan

Son maç seyir keyfi olarak üst düzeydeydi (izleyebildiğim kadarıyla) :)

Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer

daha nice yeni sayfalar açma temennisiyle hayırlı ugurlu olsun.

Yorum bağlantısı
Cemal Koçyiğit

hayırlı olsun yeni sayfamız,bu hafta çok kötüydüm :rolleyes: (genç şaalepsporluların ağı tuttu).

Yorum bağlantısı
Serkan Oral

Evet cemal maçtan önce ki bana gol atamazsın iddanı güzel bir kafa golü ile kazandım haftaya inşallah krokanlı pastayı yeriz artık. :p

Yorum bağlantısı
Cemal Koçyiğit

tabi serkan görürsem söylerim.anlaşmamız ceza sahası dışından atılan gol içindi.boş kaleye attığın kafa gölü sayılmaz iddamız için.bu arada penaltını kurtardım,o benim tesellim :good1:

ama yinede haftaya pastalar benden. :good1:

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Bizim Bu haftaki Fotolar kimdeyse atsın buraya. Maçtan sonraki içtiklerim sayesinde şuan hastalık falan kalmadı, zımba gibiyim :unsure2:

Yorum bağlantısı
Sabri Tüysüz

Kısa süre önce aranıza katılmama rağmen grubun kalitesine, sıcaklığına hayran kaldım diyebilirim.

Bence bu ekip çok daha farklı sahnelerde de etkinliklere katılabilir.

Öneri # 1 : Pınarbaşı Autodrom da gokart yapabiliriz. 10 kişinin üzerinde 15 TL 10 TL ye düşüyor. (10 dakikası) Hatta yarış modunda biraz fark ödeyerek tüm tur zamanları da araç başına verilebiliyor. Hele yağmurlu havada pistte kalma çabası çok zevkli olabiliyor. Olay takım halinde best laba veya bayrak yarışına dökülebilir. Tirsan olarak tanıdıklarımız var, yer ayarlayabiliriz.

http://www.auto-drom.com/izmir.htm

Öneri # 2 : Evka 3 ile Evka 4 arasında topçu tugayının arka sırtlarında bir paintball sahası var. Fiyat hesaplı. Sanırım 20 TL gibi sabit + 5 Tl merminin bardağı şeklindeydi. Oldukça zevkli. Savaş sonunda konuşacak baya bi malzeme çıkıyor. 5 e 5 veya 6 ya 6 çok zevkli oluyor. Benzer pistin biraz daha lüksü ve pahalısı İnciraltına giden ağaçlı yol üzerinde de var. Her ikisi ile de 10 kişiyi bulursak temasa geçebilirim.

http://www.betapaintball.com/tesis_foto.htm

Öneri # 3 : Pazar sabahları mavişehir egs de bowling oynayabiliriz. 15 tl ye brunch + bowling. Orda langırt kapışmaları da zevkli geçiyor...

http://www.planetbow.com/BowlingGoster.aspx?cid=Sponsorlar

Öneri # 4 : Alıp nevaleleri pikniğe, mangala... Sanırım teleferik hala devreye girmedi... Ama yakın yerlerde deli güzel yeşillik alanlar var...

Grupta benden daha kıdemli arkadaşlarım ön ayak olurlarsa etkinlikler bir bir devreye girebilir diye düşünüyorum. Ben elimden geleni yapacağım.

Öte yandan kapanan sayfa ile alakalı kendi adıma kısa bir yorum:

Ömer ile birlikte katıldığım ilk hafta ve önceki haftadan takip ettiğim kadarı ile yer yer kadro sıkıntısı yaşanabiliyor gibi algılamıştım. Ömer in antalya da oluşu nedeni ile eksikler artabilir ve az kişi maç yapmak zevk vermez diye zaten cuma ları birlikte takıldığımız bazı arkadaşların da ismini yazdım. Tabiki önceliklerde sonuncu olacaklardı. Ben de kendi şirketimde halı saha org. düzenleyen biri olarak burada sayı abarmamak şartı ile öncelik hep kıdeme ve her hafta düzenli gelişe bakar. Bu org. nın dinamiklerini ise yavaş yavaş anlıyorum. Bu yeni sayfa ve sonrakilere sadece kendi adıma kendi ismimi yazacağım. Sahadaki sayı 14 veya 16 yı aştığında sahadan masaya geçen ilk eleman olacağım.

Öneri Son: Kendi aramızdan yarı iddalı bir takım çıkarıp bazı turnuvalara da katılabiliriz diye de düşündüm... Seyirci, sponsor, siber alem taraftarı manasında şanslı olabiliriz.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Bizim Bu haftaki Fotolar kimdeyse atsın buraya. Maçtan sonraki içtiklerim sayesinde şuan hastalık falan kalmadı, zımba gibiyim :)

Ne içtiysen, aynısından isterim :p

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

Çağlar Abi onurun içtiği izmir ayranı inşallah izmire yolun düşer seni misafir ederiz :p

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Daha Önce Çok İzmir Ayranı içtim, Ama içtenlikle söyleyebilirimki; fordclubtr sayesinde tanıdığım insanlarla beraber içtiklerim en keyiflileriydi :) FCTR işin bahanesi gerçi, Tabiki payı büyük, Sonuçta vesile oldu tanışmamıza.

Çağlar Abi; Asıl işe yarayan tedavinin reçetesini yazıyorum;

-Renk Farketmez (Kara, Yeşil, Mavi) İzmir Efe ayranı :)

-Ford Mangal

-Usta Eller Soğutucu varili

-Onur'un (yani Benim :) ) Nargilem

- Ve Eşine İzmir dışında zor rastlanacak, Benzersiz Muhabbet ;) O yüzden Önce İzmir'e gelmen gerek ;)

Yorum bağlantısı
Serkan Oral

Sabrinin önerileri bencede güzel iyi vakit geçiririz diye düşünüyorum.

:)

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

elleri alalım o zaman

- Amaç

- Ilgan ( cemal yandın sen :D sol doksana dikkat )

- Cemal

- Serkan

- Aykut

Yorum bağlantısı
Onur Demir

- Amaç

- Ilgan ( cemal yandın sen sol doksana dikkat )

- Cemal

- Serkan

- Aykut

- Onur

- Yasin

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

eveet arkadaşlar min 12 max 14 lazım haydi elleri görelim

stumph, sensiz dadı olmuyor bu işlerin

Yorum bağlantısı
Cemal Koçyiğit

Ilgan kardeş en sevdiğim toplar benim sol doksan :good1: ,ama her zaman da geçen haftaki gibi olmaz. :) .selamlar.

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin
Ilgan kardeş en sevdiğim toplar benim sol doksan :D ,ama her zaman da geçen haftaki gibi olmaz. :D .selamlar.

anlaşıldı, bu cemal ılgan abiyi tanımıyor :p

Yorum bağlantısı
Cemal Koçyiğit

evet amaç abi karıştırdım.geçen hafta 18-20 kişi olunca, bana uzaktan gol atan arkadaşla karıştırdım.ılgan abi büyüksün. :D:D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...