İçeriğe Yönlendir

2009-2010 sezonu Şaalepspor maçları - 2 -

Amaç Keskin

Recommended Posts

Onur Demir

Yarın Fatih Çalıkuşu İzmir'de olacak. Eğer fırsat bulursa oda eşlik edecek bize...

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Amaç

Cem

Cemal

Burak

Serkan

Gürkan

Sabri usta

Onur

Yasin

Ömer

Emre

Yorum bağlantısı
Burak Kaya

Amaç

Cem

Cemal

Burak

Serkan

Gürkan

Sabri usta

Onur

Yasin

Ömer

Emre

Burhan

İnan

Yorum bağlantısı
Ömer Deveci

1) Amaç

2) Cem

3) Cemal

4) Burak

5) Serkan

6) Gürkan

7) Sabri usta

8) Onur

9) Yasin

10) Ömer

11) Emre

12) Burhan

13) İnan

14) Sabri

Sanırım bu haftaki limitimiz doldu. Görüşmek üzere...

Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer

ben yokum benı sılın aloooo

1) Amaç

2) Cem

3) Cemal

4) Burak

5) Serkan

6) Gürkan

7) Sabri usta

8) Onur

9) Yasin

10) Ömer

11) Emre

12) Burhan

13) Sabri

14)

işten geç çıkıyorum sizleride özledim ama mecburı rotar yaptım

Yorum bağlantısı
Aykut Tuncel

14- Aykut

inan sende olmasan kadro dışı kalacaktım :good1:

şaka bi yana, ben gelicem maça fazla olursak otururum artık nabalım...:bambam:

Yorum bağlantısı
Cemal Koçyiğit

muhlis abi seninle bi oynayamadık. :)

Yorum bağlantısı
Cem Demirci
muhlis abi seninle bi oynayamadık. :)

Muhlis değil cemalcim stumph o stumph.Hatırlarmısın bilmem:)

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin
Muhlis değil cemalcim stumph o stumph.Hatırlarmısın bilmem:)

nerden hatırlayacak bunlar baco, ne bilir bunlar stumph, falco götz, nede concon benjamin toşakı hatırlarlar

Yorum bağlantısı
Cemal Koçyiğit

abi ben rıdvan tanju metin bilirim. :)

Yorum bağlantısı
Yasin Özkan

ben de yokum.

teftişi atlattık, maça gelicem diye sevinirken sesimden soluğumdan oldum. (Amaç Abi duydu sesteki kaliteyi :) )

müthiş de bi kırgınlık var.

korkarım bu gidişle takımdan ihraç edilicem :rolleyes:

halbuki yükselen de bi form grafiğim mevcuttu evvelden...

Yorum bağlantısı
Cemal Koçyiğit

günün futbolcusu burhan abiyi kutlarım. :good1: cem abi burhan abiden taktikler kap,hep pis burun olmuyor. :i-ih:

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

hişt sizi yerler yerleer

sizi ham yaptı ihtiyar zillileeeer

60 dakika presle son 20 saniyede maçı kotardık

burhan abi 2 dakika kala ipten aldın bizi, golün süperdi

fatih çalıkuşu tekrar hoşgeldin

cemden cacık olmaaaaz

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen
hişt sizi yerler yerleer

sizi ham yaptı ihtiyar zillileeeer

60 dakika presle son 20 saniyede maçı kotardık

burhan abi 2 dakika kala ipten aldın bizi, golün süperdi

fatih çalıkuşu tekrar hoşgeldin

cemden cacık olmaaaaz

:i-ih::good1:

Fatih bu arada maç telaşından pek görüşemedik bunu saymıyoruz daha geniş bir zamanda tekrar bekliyoruz...

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Fatih Bizleri çok mutlu ettin gelmekle, Tekrar daha geniş bir zamanda aramızda olman dileğiyle.

Yaşlılara arada bir maç verceksinki küsüp darılmasınlar, Buda onlardan biridir :i-ih: Haftayada yeninde göreyim. Bu arada Ayağım davul gibi oldu İnşallah önemli bişey yoktur.

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

izmirli bütün arkadaşlara canı gönülden teşekkür ederim Allah neşenizi arkadaşlığınızı daim eylesin,sizleri yakından tanıdığıma çok memnun oldum,hepinize ayrı ayrı teşekkürler Cem Bey gibi hazır cevap esprili birine hiç rastlamadım :nazar:

İzmir'i gezme imkanım oldu sizlerede yük oldumibugün Aydın'a geçtim öğleden sonra en kısa zamanda tekrar görüşmek isterim

Yorum bağlantısı
Onur Demir
izmirli bütün arkadaşlara canı gönülden teşekkür ederim Allah neşenizi arkadaşlığınızı daim eylesin,sizleri yakından tanıdığıma çok memnun oldum,hepinize ayrı ayrı teşekkürler Cem Bey gibi hazır cevap esprili birine hiç rastlamadım :D

İzmir'i gezme imkanım oldu sizlerede yük oldumibugün Aydın'a geçtim öğleden sonra en kısa zamanda tekrar görüşmek isterim

Yük olmak mı? Ne demek yani şimdi bu, Ben İstanbul'a geldiğimde yükmü oldum sana :kafa:

Herzaman bekleriz :D Sana işinde kolay gelsin, Sağa sağlim dön İstanbul'a...

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin
Cem Bey gibi hazır cevap esprili birine hiç rastlamadım :kafa:

cem duymasın, bey denilmesinden pek hoşlanmaz :D :D

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
cem duymasın, bey denilmesinden pek hoşlanmaz :angry::)

o zaman kısaca Cem :)

Yük olmak mı? Ne demek yani şimdi bu, Ben İstanbul'a geldiğimde yükmü oldum sana :blink:

Herzaman bekleriz :) Sana işinde kolay gelsin, Sağa sağlim dön İstanbul'a...

kesinliklee yük olmadın :) benimki sadece latife,kısmetse yarın dönüş yolculuğuna geçiyorum Nazilliden

Yorum bağlantısı
Cem Demirci
o zaman kısaca Cem :)

kesinliklee yük olmadın :) benimki sadece latife,kısmetse yarın dönüş yolculuğuna geçiyorum Nazilliden

:) Fatih herzaman bekleriz,umarım bir daha ki gelişinde daha fazla sohbet etme imkanımız olur.Bana bey diye hitap edildiği zaman sanki bey olan başka bir cem varmış gibi geliyor:)Yabancılaşıyorum:) Seninde dediğin gibi kısaca cem.Görüşmek üzere....

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
:) Fatih herzaman bekleriz,umarım bir daha ki gelişinde daha fazla sohbet etme imkanımız olur.Bana bey diye hitap edildiği zaman sanki bey olan başka bir cem varmış gibi geliyor:)Yabancılaşıyorum:) Seninde dediğin gibi kısaca cem.Görüşmek üzere....

keşke daha önce İzmir'e gelme imkanım olsaydı güzel tesadüf cuma günü orada olmam,bugün yolculuk iptal yarın dönüyorum Aydın İzmir bol bol kartpostal tadında fotoğraf çektim data kablom olmadığı için ekleyemiyorum,örneğin boyoz ve gevreği öğrendim :) bir çok anı var artık Egeye dair

birde fotoğrafta yaşlı olduğumu ve resimden daha genç göründüğümü söyleyen arkadaşlara ayrıca teşekkürler

Yorum bağlantısı
Cemal Koçyiğit
keşke daha önce İzmir'e gelme imkanım olsaydı güzel tesadüf cuma günü orada olmam,bugün yolculuk iptal yarın dönüyorum Aydın İzmir bol bol kartpostal tadında fotoğraf çektim data kablom olmadığı için ekleyemiyorum,örneğin boyoz ve gevreği öğrendim :) bir çok anı var artık Egeye dair

birde fotoğrafta yaşlı olduğumu ve resimden daha genç göründüğümü söyleyen arkadaşlara ayrıca teşekkürler

fatih bey gerçekten çok fark var.tanıyamadım sizi onur söyleyince şaşırdım.yine bekleriz cuma akşamına keyif kattınız..selamlar :)

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
fatih bey gerçekten çok fark var.tanıyamadım sizi onur söyleyince şaşırdım.yine bekleriz cuma akşamına keyif kattınız..selamlar :)

aslında fark yok İzmirde bir anda gençleştim mi ne ? :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...