İçeriğe Yönlendir

2009-2010 sezonu Şaalepspor maçları - 2 -

Amaç Keskin

Recommended Posts

Cemal Koçyiğit

3 ü boş kaleyede olsa :dil:, topu 5 kez filelerle buluşturan amaç abi, tebrikler. :)

12- 9 genç takım galip :good1:

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör
3 ü boş kaleyede olsa :), topu 5 kez filelerle buluşturan amaç abi, tebrikler. :)

12- 9 genç takım galip :)

Benim gördüğüm kadar akşam sizin takımın kalecisi sendin. Gollerin 3ü boş kaleye atıldı diyorsun peki sen

O sırada su içmeyemi gitmiştin :)

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

o toplara dokanmasam hepsi dışarı gidiyordu, boş kale anlamam, ustamın dediği gibi kapıcı sen değilmiydin? hayrettini geçtin vallahi :)

5 değil 6 yedin benden, e goller çok olunca saymakda zor, 3 ü kale önü, 2 si sol kanat, birisi neredeyse orta saha :) maçtan önce demiştim sana "aç geldin değil mi" diye :)

ama kalede sen olmasan 15 atardım, o ayrı

muhlis, sohbet edemedik, geçmiş olsun, ödemi iyi bilirim, 2 yıldır çekiyoruz o illetten

Yorum bağlantısı
Cemal Koçyiğit
Benim gördüğüm kadar akşam sizin takımın kalecisi sendin. Gollerin 3ü boş kaleye atıldı diyorsun peki sen

O sırada su içmeyemi gitmiştin :lol:

3 e tek yakalanınca haliyle 2 kişi boşa düşüyor amaç abide köşede bekliyor.pas ve gol .. :rolleyes: tebrikler.

Yorum bağlantısı
Cemal Koçyiğit

ama şunuda belirteyim, amaç abinin şutlarına atrı bir hevesle uçuyorum gol olmasın diye :lol: aramızda tatlıdan bir çekişme var. :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin
ama şunuda belirteyim, amaç abinin şutlarına atrı bir hevesle uçuyorum gol olmasın diye :) aramızda tatlıdan bir çekişme var. :)

sen havalarda uçuşurken o sırada benim şutlar kaleye giriyor :)

bu haftada karnını doyurmadan gel

elleri alalım

amaç

cem

ılgan

Yorum bağlantısı
Yasin Özkan

ben bu hafta yok yazılcam galiba.

bi afyon yapayım diyorum.

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Aydi dop depiklicez bea. Nerdesiniz gençlik :ninja:

Özgür'ü gördüm az önce Opette depoyu fullüyordu, Gelemeyeceğini söyledi.

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Gelmeyi çok istiyorum Malum gelen giden oluyor bize, fırsat olursa mutlaka geleceğim.

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

sıcaklar başladı, muhtemelen sezon finali olur, bence kaçırma emre, müsaitsen gel

Yorum bağlantısı
Serkan Oral

amaç

cem

ılgan

Onur

gürkan

sabri usta

Burak

Ömer

Cemal

Serkan

Ahmet

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

güzel haber cemal! bı sıcakta 8 kişi maçı bırakıp ayranlardık :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör
güzel haber cemal! bı sıcakta 8 kişi maçı bırakıp ayranlardık :rolleyes:

Son dakikada bir iş çıktı gelemiyoruz

Son dakikada bir iş çıktı gelemiyoruz

Şaka şaka

Yorum bağlantısı
Cemal Koçyiğit

sezon finalinde zevkli bir maç oldu.ihtiyarlar takım oyunu oynayıp, ;) galibiyeti aldılar. tebrikler.selamlar.

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Evet beklenmeyen bir sezon finali gerçekleştirdik. Herkesin ayağına sağlık. Yeni sezonda kaldığımız yerden devam ;)

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Yeni sezon hazırlıklarına başlıyorum, katılan tüm arkadaşlara centilmenlik ve sportmenlikleri için çok teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

eveeet

eylül 2009 başında topbaşı yaptık, bu güne kadar 8 ayda sadece 1 hafta fire verdik, sürekli beraberdik, 37 maç, dile kolay, 2. sezonuda bitirdik, gelen tüm dostların ayaklarına sağlık, hepsi forumun medar-ı iftiharıdır, eylülde görüşmek üzere...

Yorum bağlantısı
Ömer Deveci

Gençlik ve kendini genç hisseden değerli arkadaşlarım,

Ayaklarınıza sağlık, yeni sezonda tekrar görüşmek üzere, sağlıcakla kalın...

Ömer...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...