Cemal Koçyiğit 30 Nisan 2010 Paylaş 30 Nisan 2010 3 ü boş kaleyede olsa :dil:, topu 5 kez filelerle buluşturan amaç abi, tebrikler. 12- 9 genç takım galip Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 1 Mayıs 2010 Paylaş 1 Mayıs 2010 3 ü boş kaleyede olsa , topu 5 kez filelerle buluşturan amaç abi, tebrikler. 12- 9 genç takım galip Benim gördüğüm kadar akşam sizin takımın kalecisi sendin. Gollerin 3ü boş kaleye atıldı diyorsun peki sen O sırada su içmeyemi gitmiştin Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 1 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2010 o toplara dokanmasam hepsi dışarı gidiyordu, boş kale anlamam, ustamın dediği gibi kapıcı sen değilmiydin? hayrettini geçtin vallahi 5 değil 6 yedin benden, e goller çok olunca saymakda zor, 3 ü kale önü, 2 si sol kanat, birisi neredeyse orta saha maçtan önce demiştim sana "aç geldin değil mi" diye ama kalede sen olmasan 15 atardım, o ayrı muhlis, sohbet edemedik, geçmiş olsun, ödemi iyi bilirim, 2 yıldır çekiyoruz o illetten Yorum bağlantısı
Cemal Koçyiğit 1 Mayıs 2010 Paylaş 1 Mayıs 2010 Benim gördüğüm kadar akşam sizin takımın kalecisi sendin. Gollerin 3ü boş kaleye atıldı diyorsun peki senO sırada su içmeyemi gitmiştin :lol: 3 e tek yakalanınca haliyle 2 kişi boşa düşüyor amaç abide köşede bekliyor.pas ve gol .. tebrikler. Yorum bağlantısı
Cemal Koçyiğit 1 Mayıs 2010 Paylaş 1 Mayıs 2010 ama şunuda belirteyim, amaç abinin şutlarına atrı bir hevesle uçuyorum gol olmasın diye :lol: aramızda tatlıdan bir çekişme var. Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 4 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2010 ama şunuda belirteyim, amaç abinin şutlarına atrı bir hevesle uçuyorum gol olmasın diye aramızda tatlıdan bir çekişme var. sen havalarda uçuşurken o sırada benim şutlar kaleye giriyor bu haftada karnını doyurmadan gel elleri alalım amaç cem ılgan Yorum bağlantısı
Gürkan Güngör 5 Mayıs 2010 Paylaş 5 Mayıs 2010 amaç cem ılgan Onur gürkan sabri usta Yorum bağlantısı
Burak Kaya 5 Mayıs 2010 Paylaş 5 Mayıs 2010 amaç cem ılgan Onur gürkan sabri usta Burak Yorum bağlantısı
Yasin Özkan 5 Mayıs 2010 Paylaş 5 Mayıs 2010 ben bu hafta yok yazılcam galiba. bi afyon yapayım diyorum. Yorum bağlantısı
Ömer Deveci 5 Mayıs 2010 Paylaş 5 Mayıs 2010 amaç cem ılgan Onur gürkan sabri usta Burak Ömer Yorum bağlantısı
Onur Demir 6 Mayıs 2010 Paylaş 6 Mayıs 2010 Aydi dop depiklicez bea. Nerdesiniz gençlik Özgür'ü gördüm az önce Opette depoyu fullüyordu, Gelemeyeceğini söyledi. Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 7 Mayıs 2010 Paylaş 7 Mayıs 2010 Gelmeyi çok istiyorum Malum gelen giden oluyor bize, fırsat olursa mutlaka geleceğim. Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 7 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2010 sıcaklar başladı, muhtemelen sezon finali olur, bence kaçırma emre, müsaitsen gel Yorum bağlantısı
Serkan Oral 7 Mayıs 2010 Paylaş 7 Mayıs 2010 amaç cem ılgan Onur gürkan sabri usta Burak Ömer Cemal Serkan Ahmet Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 7 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2010 güzel haber cemal! bı sıcakta 8 kişi maçı bırakıp ayranlardık Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 7 Mayıs 2010 Paylaş 7 Mayıs 2010 güzel haber cemal! bı sıcakta 8 kişi maçı bırakıp ayranlardık Son dakikada bir iş çıktı gelemiyoruz Son dakikada bir iş çıktı gelemiyoruz Şaka şaka Yorum bağlantısı
Cemal Koçyiğit 7 Mayıs 2010 Paylaş 7 Mayıs 2010 sezon finalinde zevkli bir maç oldu.ihtiyarlar takım oyunu oynayıp, galibiyeti aldılar. tebrikler.selamlar. Yorum bağlantısı
Onur Demir 7 Mayıs 2010 Paylaş 7 Mayıs 2010 Evet beklenmeyen bir sezon finali gerçekleştirdik. Herkesin ayağına sağlık. Yeni sezonda kaldığımız yerden devam Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 7 Mayıs 2010 Paylaş 7 Mayıs 2010 Yeni sezon hazırlıklarına başlıyorum, katılan tüm arkadaşlara centilmenlik ve sportmenlikleri için çok teşekkürler... Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 7 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2010 eveeet eylül 2009 başında topbaşı yaptık, bu güne kadar 8 ayda sadece 1 hafta fire verdik, sürekli beraberdik, 37 maç, dile kolay, 2. sezonuda bitirdik, gelen tüm dostların ayaklarına sağlık, hepsi forumun medar-ı iftiharıdır, eylülde görüşmek üzere... Yorum bağlantısı
Ömer Deveci 7 Mayıs 2010 Paylaş 7 Mayıs 2010 Gençlik ve kendini genç hisseden değerli arkadaşlarım, Ayaklarınıza sağlık, yeni sezonda tekrar görüşmek üzere, sağlıcakla kalın... Ömer... Yorum bağlantısı
Recommended Posts