İçeriğe Yönlendir

İstanbul olarak Türkiye'nin en büyük kapalı Go-kartına hazır mıyız?

Süha Demirtaş

Recommended Posts

Süha Demirtaş

Bugün öğrendim burayı, arkadaşım kafesini işletmeye başlamış hayırlı olsuna gidince ortamın tam bizim istediğimiz gibi olduğunu düşündüm. Ortamın artıları güzel kısaca şöle :

1) 1700mt kapalı go-kart alanı ( oldukça virajlı ben pek sevmem ama sevenler olabilir virajları)

2) pistin ortasında cafe olmasından ötürü sohbetimizi yaparken aynnı anda araçları izleyebiliyoruz.

3) Otopark sorunu yok, nerde ise pistin içine girebiliyoruz

4) fiyat avantajları elbette bizim için olacaktır.

Ne dersiniz olabilirmi ?

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
(düzenlendi)

Mekanın yerini yazmayı unutmuşum.

YER:Bağcılar merkezde, "Bağcılar olimpik spor kompleksinde". ( FOX tv nin boks maçlarını düzenlediği yerin en alt katı)

link

tarihinde S tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Çağlar gibi gençlerin işi bu, ama belki bende gelirim gençler.. :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Can Çimir

Sanırım biliyorum orayı. Volkan Işık'ın kendi yaptığı karting aracını tanıttığı pist tariflere göre :D

Yorum bağlantısı
Murat Dere

İstanbul'da yaşamıyorum ya, rahat rahat atıp tutun bakalım siz. Ben istoşta olsaydım bu kadar fütursuzca konuşamazdınız. :D

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
İstanbul'da yaşamıyorum ya, rahat rahat atıp tutun bakalım siz. Ben istoşta olsaydım bu kadar fütursuzca konuşamazdınız. :)

Aaaaa ayıp ettin abi sen gelcem de biz seni aldırırız jetle :):nazar:

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Aaaaa ayıp ettin abi sen gelcem de biz seni aldırırız jetle :nazar:;)

Eyvallah Yiğit'imcan'ım. :) Sen de olmasan, bizi istoşta isteyen kimse yok demek ki. :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Akarslan

zaman uyarsa izleyici olarak gelirim.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
İstanbul'da yaşamıyorum ya, rahat rahat atıp tutun bakalım siz. Ben istoşta olsaydım bu kadar fütursuzca konuşamazdınız. ;)

ç ile ç ile :)

istoç onun orjinali :)

Asıl cavit aga gibi "ben bilmem" diyenden korkmak lazım :nazar:

Yorum bağlantısı
Murat Dere
ç ile ç ile :D

istoç onun orjinali :)

Asıl cavit aga gibi "ben bilmem" diyenden korkmak lazım :)

Ben orjinal morjinal bilmem. Hep herkesin kullandığını mı kullancaz Süha. :p Ben istoş diyom, o halde istoş. :crazy:

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

ooooo mükemmel olacak ne zaman olursa ben varım bende çağlar abi ye rakip olayım bakalım boyumun ölçüsünü alayım

Yorum bağlantısı
Fırat Şenol

Bende yakın zamanda İstanbula gelmeyi düşünüyorum,eğer orada olduğum bir tarihe denk gelirse zevkle katılırım.Tarih netleşince burada haber olarak geçersiniz dimi???... :)

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
Eyvallah Yiğit'imcan'ım. :p Sen de olmasan, bizi istoşta isteyen kimse yok demek ki. :(

Öğretmeniiimm notumu öğrenebilirmiyimmm :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Muğla, çık aradannn. Tarih konusunda fikri olan, veya hangi gün olsun ordan başlasak? Gece aydınlatma olacağını varsayarsak, Cumartesi gecesi ?

Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen

Bende katılmak isterim.tarih kesinleşsin bir aksilik olmaz ise ordayım.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...