İçeriğe Yönlendir

I Love My Focus

Emre Demir2

Recommended Posts

Samet Karabulut

hayırlısı bakalım abi :D merakla bekliyoruz bu arada benim farklı tenekeler de satılık aklında olsun alırsın filan yanlışlıkla :nazar:

Yorum bağlantısı
Melih Özlem
Merhabalar, Ön panjür'ü kendim garajda yapmıştım.Kaliteli bir kırmızı sprey boya ile bant ile şerit çekerek boyayabilirsiniz,isterseniz sanayide de ustaya tarif ederek yaptırabilirsiniz. Kendiniz yapmaya karar verdiğinizde daha detaylı bilgi verebilirim.

Beyaz arabada krom'u ben yakıştıramıyorum. Beyazda siyahı daha çok seviyorum, daha iyi bir bütünlük sağlıyor.

bu kadar nazik yazıyosun ya şüpheleniyorum birden ne ayaksın diye görüştüğüm adam bu değil diyorum ya ahahaha fotumuzu koysak mı acaba :nazar:

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
hayırlısı bakalım abi :) merakla bekliyoruz bu arada benim farklı tenekeler de satılık aklında olsun alırsın filan yanlışlıkla :nazar:

Hehe teşekkürler kardeşim :) Tenekeyle fazla işim olmaz daha. ;)

Teyp al teypppppppppp :p

Bi abimizde demiyor ki kardeşim sana hediye bi teyp alalım falan. Herşey devletten yahuu biz öğrenciyiihhhh. :p

gerçekten güzel olmuş, emeğinize sağlık...

Teşekkür ederim Selçuk bey.

Bu kadar nazik yazıyosun ya şüpheleniyorum birden ne ayaksın diye görüştüğüm adam bu değil diyorum ya ahahaha fotumuzu koysak mı acaba :wub:

:wub: Forum kuralları gereği yazışmalar arkadaşım. Yine forum gereği kurallar içerisinde o fotoğraf olmaz. Bizi değil komple siteyi banlarlar Allah göstermesin. :wub:

Yorum bağlantısı
Melih Özlem
;) Forum kuralları gereği yazışmalar arkadaşım. Yine forum gereği kurallar içerisinde o fotoğraf olmaz. Bizi değil komple siteyi banlarlar Allah göstermesin. :)

ı love you kanka :good1:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
(düzenlendi)
Teyp al teypppppppppp :)

Aynen yahu alsında kapışalım. "i love my bass car"

Emre bu ismi ya sen kullan yada Hakan abi ile bize birer tane basıver ;)

tarihinde S tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Emre bu ismi ya sen kullan yada Hakan abi ile bize birer tane basıver :unsure:

I love my small SPL Car ;)

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Emre hayırlı olsun :)

Teşekkür ederim abim.

ı love you kanka :)

Me too kanka.:p

Emre bu ismi ya sen kullan yada Hakan abi ile bize birer tane basıver :D

Benim isim değişmez abi :D

Güzel olmuş Emre yakışmış.. :)

Teşekkür ettim :)

I love my small SPL Car :)

:p spec car.

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
(düzenlendi)
Nasıldı ki :crazy:

Gri'di Çağlar abi.

Önceki...

7359eb5.jpg

tarihinde Emre Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman
:crazy: emeğinize sağlık çok güzel olmuş... gelip geçerken durup bakılacak kadar güzel maaşallah :wub:
Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Güzel olmuş Emre, güle güle kullan. Hatta vites seviyeside düşmüştür. Daha spor olmuştur. Benim vitez topuzunu arkadaşımın aracına taktık. nerden baksan 2-3 cm aşağı düştü seviyesi :crazy: Çok güzel oldu..

Yorum bağlantısı
Misafir

Emre ne yalan söylim zevk işi gerçi bu.araban çok hoş daha öncede söyledim bunu ama jant olmamış,rüzgarlıklar güzel olmuş ama.jant hariç 10+10+10 numara.

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
:) emeğinize sağlık çok güzel olmuş... gelip geçerken durup bakılacak kadar güzel maaşallah :nazar:

Teşekkür ederim Mustafa bey, Bakanlar olabiliyor haklısınız. :)

Güzel olmuş Emre, güle güle kullan. Hatta vites seviyeside düşmüştür. Daha spor olmuştur. Benim vitez topuzunu arkadaşımın aracına taktık. nerden baksan 2-3 cm aşağı düştü seviyesi :) Çok güzel oldu..

Teşekkürler Mehmet abi. Evet şimdi gözüme daha hoş ve kullanışlı geliyor. :)

Emre ne yalan söylim zevk işi gerçi bu.araban çok hoş daha öncede söyledim bunu ama jant olmamış,rüzgarlıklar güzel olmuş ama.jant hariç 10+10+10 numara.

Teşekkür ederim ama kışı böyle geçiricem, lastiklerin yanlarındaki yazıları çıkarttım zaten. Farklı birşeyler yapabilirim tenekelere bakalım... ;)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Trend olduğunu unutmuşun bu sürüngenin, Ghia yı da aştın...

Yorum bağlantısı
Misafir

vites topuzu araç içinde en göze batan parçalardan biri.topuz seçimin çok iyi olmuş yakışıklı karizmatik.iyi günlerde kullan. :nazar::)

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Cook guzel olmus gercekten hayirli olsun gule gule kullan... :):p

Teşekkürler Erkan. Darısı başına :)

Vites derdi olmaması ne güzel bir duygu :D

Sürüngen olması ne güzel bir duygu, Cip mi? Bize uzaaaaak :shok::D

Trend olduğunu unutmuşun bu sürüngenin, Ghia yı da aştın...

Geçen sanayide adama inandıramadım zaten Trend olduğuna. "Ben 10 yıldır Focus kullanıyorum ya bu araba Çiiaaa diyip durdu" :)

vites topuzu araç içinde en göze batan parçalardan biri.topuz seçimin çok iyi olmuş yakışıklı karizmatik.iyi günlerde kullan. :good1::nazar:

Teşekkür ederim Oktay abi. ;)

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Vites topuzu güzel olmuş Emre spor hava katmış eskisine nazaran..

Teşekkür ederim Erkan abi, aynen. :)

Kapaklar kaç hp verdi acaba ?

Bugün dyno'ya çıkartayım bi bakalım ne kadar vermiş.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...