Melih Özlem 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Merakla bekliyorum ona göre bende yapmak istiyorum abi az biraz tuninkçiyimde ben kovalıyorum. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 28 Ocak 2011 Yazar Paylaş 28 Ocak 2011 Merakla bekliyorum ona göre bende yapmak istiyorum abi az biraz tuninkçiyimde ben kovalıyorum. Bu kapakların parlakları var böyle cobra desenli falan, yada dönenleri var böyle onlardan al +5hp kesin veriyo. Yorum bağlantısı
Melih Özlem 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Bu kapakların parlakları var böyle cobra desenli falan, yada dönenleri var böyle onlardan al +5hp kesin veriyo. teşekkürler abi hemen yapayım o zaman ı love you kanka ne zaman basıyoruz Yorum bağlantısı
Emre Demir2 28 Ocak 2011 Yazar Paylaş 28 Ocak 2011 teşekkürler abi hemen yapayım o zaman ı love you kanka ne zaman basıyoruz Yap yap. Jantları takınca. Yorum bağlantısı
Metehan Şahin 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Daha öncesinde bu kadar detaylı incelememiştim. Gerçekten çok güzel olmuş. (Son görünümü hariç) İyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Onur Okuyan 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Emre Bey çok çok şık olmuş gerçekten. Allah kaza bela göstermesin. Maşallah... tekrar masallah ksrdeşim bakıorumda fordcular burda :D Yorum bağlantısı
Melih Özlem 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 tekrar masallah ksrdeşim bakıorumda fordcular burda :nazar: Fordcular olarak burdayız hoşgeldin onur Yap yap. Jantları takınca. söktüm kapakları kanka ben dayanamadım st jantlarınıda tak artık Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Maşallah Emre bugün Sühaya bişi söylemiştim görüştünüzmü Yorum bağlantısı
Fatih Ada 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 (düzenlendi) ne konu olmuş yaa 1 saat oldu heralde başından sonuna gördüğüm en güzel sedan,tamam benimkide güzelde seninki ayrı bi güzel kardeşim Allah nazardan korusun.. emre plakaların mühürsüz yakaladım (benim app de geldi bugün mühürsüz) bu arada senin filmlere polis bişi demiyomu? (bende yaptırsammııı yaptırmasammıı diye düşünceler içindeyim) bide teybini değiştir artık madem ghia direksiyonuda taktın forumda vardı satan galiba fiyatıda uygundu al takta içide düzelsin biraz,arabanın içiyle dışı arasında meridyen değişiyo sanki 29 Ocak 2011 tarihinde Fatih Ada tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Samet Karabulut 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 (düzenlendi) lastiklerin yanlarındaki yazıları çıkarttım zaten. Farklı birşeyler yapabilirim tenekelere bakalım... abi tenekeleri takas edelim uyarsa? 29 Ocak 2011 tarihinde Samet Karabulut tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Demir2 29 Ocak 2011 Yazar Paylaş 29 Ocak 2011 Daha öncesinde bu kadar detaylı incelememiştim. Gerçekten çok güzel olmuş. (Son görünümü hariç) İyi günlerde kullanın. Teşekkür ederim. tekrar masallah ksrdeşim bakıorumda fordcular burda :D Ooo.. hoşgeldin Onur teşekkür ettim. söktüm kapakları kanka ben dayanamadım st jantlarınıda tak artık Benim kapaklarım orijinaaal kanka. Maşallah Emre bugün Sühaya bişi söylemiştim görüştünüzmü Teşekkürler Lokman abim. Dün akşam beraberdik maçta ama birşey söylemedi abi? ne konu olmuş yaa 1 saat oldu heralde başından sonuna gördüğüm en güzel sedan,tamam benimkide güzelde seninki ayrı bi güzel kardeşim Allah nazardan korusun.. emre plakaların mühürsüz yakaladım (benim app de geldi bugün mühürsüz) bu arada senin filmlere polis bişi demiyomu? (bende yaptırsammııı yaptırmasammıı diye düşünceler içindeyim) bide teybini değiştir artık madem ghia direksiyonuda taktın forumda vardı satan galiba fiyatıda uygundu al takta içide düzelsin biraz,arabanın içiyle dışı arasında meridyen değişiyo sanki Teşekkür ederim Fatih abi. Plakalarım 1 seneyi aşkın böyle çok şükür bu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Filmlerde 1 numara çok koyu değil göze batmadık heralde bu zamana kadar daha birşey diyen olmadı şükür ki. Teyp işinide bakalım yaza doğru yapalım belki birşeyler. abi tenekeleri takas edelim uyarsa? Senin tenekelerin daha güzel değilmi Sametcim Yorum bağlantısı
Emre Demir2 29 Ocak 2011 Yazar Paylaş 29 Ocak 2011 Birşeyler eksik gibi geliyor gözüme. Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 Birşeyler eksik gibi geliyor gözüme. Çok yüksek ondandır. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 tamam söylediğimi halletmişsiniz hayırlı olsun, kısa zamanda taktır. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 Birşeyler eksik gibi geliyor gözüme. Benim karşıma böyle bir araç gelecek ilk önce kahkaha atarım. Ne len bu kapak mı taktın diye Sonra yakarım cigaramı benimkilere bakarım Yorum bağlantısı
Okan Balcı 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 yaylar şuan 5 cm mi dahamı düşük? bende orjinal jantlara 5 cm yay takmayı düşünüyorum ondan sordum Yorum bağlantısı
Emre Demir2 29 Ocak 2011 Yazar Paylaş 29 Ocak 2011 (düzenlendi) Çok yüksek ondandır. Dimi? benimde gözüme yüksek gelmeye başladı. tamam söylediğimi halletmişsiniz hayırlı olsun, kısa zamanda taktır. Lokman abim birtanesin,teşekkür ederim hallettik. Kısa zamanda showroomlarda görebilirsiniz. Benim karşıma böyle bir araç gelecek ilk önce kahkaha atarım. Ne len bu kapak mı taktın diye Sonra yakarım cigaramı benimkilere bakarım Böyle diyen kaç kişinin aracı görünce dibi düştü acep? Çamurluk içlerindeki çamurlara bak bak ne anlıyorsun ki? yaylar şuan 5 cm mi dahamı düşük? bende orjinal jantlara 5 cm yay takmayı düşünüyorum ondan sordum Eibach Sportline yay var ama 5cm değil. Ön 9cm - Arka 8,5cm. 5cm takınca bu kadar düşmüyor. 29 Ocak 2011 tarihinde Emre Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 buna sevindim ben arıyacaktım seni telefonun yokmuş bende Sühaya söylediydim. tekrar hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 Hayırlı Olsun Emre Güle Güle Kullan Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 buna sevindim ben arıyacaktım seni telefonun yokmuş bende Sühaya söylediydim. tekrar hayırlı olsun. Lokman abi hayırlara vesile oldun Helal olsun abim Emre hayırlı olsun kardeşim. Şimdi sana bir kicker birde JBL mono anfi lazım hani bende olanlar Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 Aha teyp mi aldı bu çocuk ) Anladığım kadarıyla aynen öyle Emre cam rüzgarlıklarını bende beğendim,süper.Bir de bu cam rüzgarlık işini yeni kasa Honda'larda çok beğeniyorum onlara da çok yakışıyor. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 Böyle diyen kaç kişinin aracı görünce dibi düştü acep? Çamurluk içlerindeki çamurlara bak bak ne anlıyorsun ki? Benim namı diğer apaçi jantlarımdan gözünü çevirebilen yokki Çamur hakgetire Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 Yandan Honda ya neden benzemiş diyordum ben de Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 Bu Cam ruzgarlıklarının acaba c-max için olanı varmı nasıl durur acaba benim arabada. Yorum bağlantısı
Recommended Posts