Emre Demir2 1 Şubat 2011 Yazar Paylaş 1 Şubat 2011 Eksik değil fazla var bir kaç tane. Kim? Hani nerde? Kim yapmış? Yorum bağlantısı
Emre Demir2 1 Şubat 2011 Yazar Paylaş 1 Şubat 2011 4 tane gri plastik daire. Valla tamamen can sıkıntısı. 1 dakikayı almaz kurtulmak Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 2 Şubat 2011 Paylaş 2 Şubat 2011 Kurtul onlardan Emre, sana 5 ülke puanı patlatırım ui ekha qhuikeqhuei Yorum bağlantısı
Emre Demir2 2 Şubat 2011 Yazar Paylaş 2 Şubat 2011 Kurtul onlardan Emre, sana 5 ülke puanı patlatırım uiekha qhuikeqhuei Jantların ile bi foto çektirebilirmiyim. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 2 Şubat 2011 Paylaş 2 Şubat 2011 Sığacaksa neden olmasın. Ama senin araç leylek gibi olur Yorum bağlantısı
Emre Demir2 2 Şubat 2011 Yazar Paylaş 2 Şubat 2011 Sığacaksa neden olmasın. Ama senin araç leylek gibi olur İtina ile çamurluk açılır. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 2 Şubat 2011 Paylaş 2 Şubat 2011 Çamurluk lafını illaki sokuşturacaksın bi yerlere demi Pis yerlanbirci seni Yorum bağlantısı
Emre Demir2 3 Şubat 2011 Yazar Paylaş 3 Şubat 2011 Çamurluk lafını illaki sokuşturacaksın bi yerlere demi Pis yerlanbirci seni Yine ve yine söylüyorum o cip o jantlara çooook yüksek. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 (düzenlendi) Böyle yapacam ilerde 3 Şubat 2011 tarihinde Hakan Tar?m tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 Hakan üstadım süper olurda.Bu defa yine kıskançlıktan 4 lastiğe döner bıçağıyla girişmesinler. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 Böyle yapacam ilerde Bu araba nasıl gideceği geçtim de neyle duracak? 14 ten 17 ye çıkınca bile frenler sorun oluyor. Gördüğüm kadarıyla şey kadar disk var hala. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 3 Şubat 2011 Yazar Paylaş 3 Şubat 2011 Böyle yapacam ilerde Yapamaz ki, yapamaz ki.. Bu araba nasıl gideceği geçtim de neyle duracak? 14 ten 17 ye çıkınca bile frenler sorun oluyor. Gördüğüm kadarıyla şey kadar disk var hala. :p Paspas'ın altından 20x20cm şeklinde kestirmiş, duramadığını anlayınca çakmaktaş devri moduna geçebiliyor araç. Ayaklar biraz ısınma yapıyor ama altları delikli soğutuyor kendini. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 Huleaynn Dün test ettim valla benimkini, mecburi bir test oldu ama sağlam durdu benim araç. Ayaklarımda kinetix bot vardı herhalde ondan Yorum bağlantısı
Fatih Ada 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 hadi o jantları koymuş üç beş euro daha harcayım kaliper kapağı falanda koysaymışya,paslı paslı duruyo diskler kaliper falan.. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 3 Şubat 2011 Yazar Paylaş 3 Şubat 2011 hadi o jantları koymuş üç beş euro daha harcayım kaliper kapağı falanda koysaymışya,paslı paslı duruyo diskler kaliper falan.. Dimi Fatih abi ya çamurluk içlerindeki çamurlar falan görünüyor hep. Cipin mi var çamurluk içinde çamurun var demektir işte. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 Allah Allahhhhhhh ne alıp veremediğiniz var bu çamurla çamurlukla Benim arabam öyle daha bir 8siiii görünüyor bi kerem Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 Allah Allahhhhhhh ne alıp veremediğiniz var bu çamurla çamurlukla Benim arabam öyle daha bir 8siiii görünüyor bi kerem Üstadım bu jantı taktıktan sonra bu dediğinide yaparsın. Yorum bağlantısı
Erkan Kaplan 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 Bu akşam Sony'lendik. Hayırlı olsun güle güle kullan Emre.. Yorum bağlantısı
Musa Yüzbaşıoğlu 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 Bu akşam Sony'lendik. Hayırlı olsun Emre sonunda iç mekana el atmışsın. Yoksa Hakan abimi hediye etti. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 3 Şubat 2011 Yazar Paylaş 3 Şubat 2011 Hayırlı olsun güle güle kullan Emre.. Teşekkürler Erkan, Darışı başına.. Hayırlı olsun Emre sonunda iç mekana el atmışsın. Yoksa Hakan abimi hediye etti. Sağol Musa abi. Yok yaa ederlermi hiç.. Günah olur öyle birşey yaparlarsa... Yorum bağlantısı
Musa Yüzbaşıoğlu 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 (düzenlendi) Sağol Musa abi. Yok yaa ederlermi hiç.. Günah olur öyle birşey yaparlarsa... Elin klavyedeki harflere fazladan bastı galiba yada sen benim profilime bir bak sonra düzeltirsin iletini Yoksa ay hesabı yaptında mı öyle söyledin? Yoksa burda bir sosyal mesaj mı var? Resimde o kadar büyük mü gösteriyorum. Nerde bu soruların-yoksaların cevabı 3 Şubat 2011 tarihinde Musa Y tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kadir Yavuz 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 (düzenlendi) Emre inan çok sevindim adına darısı başımıza nasıl oldu montajı falan ve de maliyetini öğrenebilir miyiz sırada bekleyenler için 3 Şubat 2011 tarihinde Kadir Yavuz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts