M.Eray Özer 22 Mart 2011 Paylaş 22 Mart 2011 Ya dostum inanırmısın arabayı aldığımdan beri neden bu honda bembeyazda benimkisi değil diyordum? kapı kolları ve çıtalar boyanmış ondan. Valla bu iyi oldu ha ne kadar değiştiriyor aracı. Birde farın siyah olması tabi. hemde çok değişiyor abi tabi bide ayna kapakları var onlar gövde rengi olursa büyük değişiklik olacaktır. Yorum bağlantısı
Guest Birkan 24 Mart 2011 Paylaş 24 Mart 2011 1)farlardaki sinyaller nasıl sürekli yanar halde oluyo? Nasıl yapılıyor? 2)parkları açtığında mı yanıyo? Yorum bağlantısı
Fatih Ada 24 Mart 2011 Paylaş 24 Mart 2011 soket değiştirilerek çift duylu ampül takılıyor,parklarda hat çekiliyor,parklar açıkken sinyaller yanık kalıyor,sinyal verilince daha kuvvetli yanıp sönüyor. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 3 Nisan 2011 Yazar Paylaş 3 Nisan 2011 1)farlardaki sinyaller nasıl sürekli yanar halde oluyo? Nasıl yapılıyor?2)parkları açtığında mı yanıyo? soket değiştirilerek çift duylu ampül takılıyor,parklarda hat çekiliyor,parklar açıkken sinyaller yanık kalıyor,sinyal verilince daha kuvvetli yanıp sönüyor. Fatih Abi cevabını vermiş özetleyerek. Bu tür işlerden anlayan bir elektrikçi işinizi görecektir. Yorum bağlantısı
Selçuk Çalışkan 4 Nisan 2011 Paylaş 4 Nisan 2011 (düzenlendi) Göze çok hoş gelen bir araç 4 Nisan 2011 tarihinde Mehmet tarafından düzenlendi Gerekmedik Yorum bağlantısı
Coşgun Demirci 6 Nisan 2011 Paylaş 6 Nisan 2011 Allah kaza bela vermesin güzel olmuş. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 6 Nisan 2011 Yazar Paylaş 6 Nisan 2011 Göze çok hoş gelen bir araç Teşekkürler ama aracı sattım. Allah kaza bela vermesin güzel olmuş. Teşekkürler ama araç satıldı. Yorum bağlantısı
Selçuk Çalışkan 7 Nisan 2011 Paylaş 7 Nisan 2011 Teşekkürler ama aracı sattım. Ne kadara sattınız böyle doldurduktan sonra aracı? Yorum bağlantısı
Selçuk Çalışkan 7 Nisan 2011 Paylaş 7 Nisan 2011 aracın ön panjur altını siyaha mı boyattınız? Yorum bağlantısı
Tacettin Kadı 12 Ağustos 2011 Paylaş 12 Ağustos 2011 Merhaba bende bu jantlardan alacağım ama bişey sormak istiyorum. Aracın konforunda hissedilebilir derecede eksiklik oldu mu? Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 12 Ağustos 2011 Paylaş 12 Ağustos 2011 Konfor isteyen kişi jantla mantla uğraşmamalı. Zevk herşeyin önünde ise herşey yapılır Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Güzel bir araçtı,lakin yıllar önce satıldı ve üzerine değişik marka,ama bir o kadar güzel araçlar geldi gitti...Emre kardeşim her sahip olduğu aracın hakkını fazlasıyla vermiştir... Yorum bağlantısı
Recommended Posts