İçeriğe Yönlendir

I Love My Focus

Emre Demir2

Recommended Posts

Emre Bey,

Focusunuz imaj tazelemiş. Sade ama gösterişli. Ben burdayım diyor ama çaktırmadan. Emeğinize sağlık.

Kazasız, belasız sürüşler.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Emre Bey,

Focusunuz imaj tazelemiş. Sade ama gösterişli. Ben burdayım diyor ama çaktırmadan. Emeğinize sağlık.

Kazasız, belasız sürüşler.

Saygılarımla.

Teşekkür ederim Evren bey, elimden geldiğince birşeyler yapmaya calıstım işte beğenmenize sevindim.

Yorum bağlantısı
Gökhan Sarıkaya

Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin ön tarafı benim çok hoşuma gitti..

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin ön tarafı benim çok hoşuma gitti..

Teşekkür ederim Gökhan bey. :)

Yorum bağlantısı
Hacı Erdinç

emre kardeş süper olmuş. daha ne olsun. bende bunun aynısınının grisini yapmak istiyorum. ilk işim I love my focus.....süperrrr

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
emre kardeş süper olmuş. daha ne olsun. bende bunun aynısınının grisini yapmak istiyorum. ilk işim I love my focus.....süperrrr

Sağol Hacı abi, elimden geldiğince işte. Kısa zamanda zevkine göre bir araba yapman dileğimle... :)

Yorum bağlantısı
Berk Ertürk
(düzenlendi)

ön ızgaradaki kırmızı çizgi ne kadar ince düşünüldüğünü gösteriyor araç üzerinde, küçük bir detayda olsa güzel bir hava katmış, maşallah :)

tarihinde Berk Ert tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Demir2
ön ızgaradaki kırmızı çizgi ne kadar ince düşünüldüğünü gösteriyor araç üzerinde, küçük bir detayda olsa güzel bir hava katmış, maşallah ;)

Teşekkür ediyorum Berk bey. :nazar:

Yorum bağlantısı
Aydın Sert

kardeşim öncelikle 40 bin kere maşaallah... aracın çok güzel olmuş. zaten beyaz araç çok hoş bir de modifikasyonu bu şekilde olunca daha hoş olmuş. araç her an şaha kalkacak gibi duruyor gerçekten dinamik bir görünümü var.ve ve ve sade ama göze hitap ediyor doğrusu. iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle... :)

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
kardeşim öncelikle 40 bin kere maşaallah... aracın çok güzel olmuş. zaten beyaz araç çok hoş bir de modifikasyonu bu şekilde olunca daha hoş olmuş. araç her an şaha kalkacak gibi duruyor gerçekten dinamik bir görünümü var.ve ve ve sade ama göze hitap ediyor doğrusu. iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle... ;)

Teşekkür ederim Aydın bey iyi dilekleriniz için. :) :)

Yorum bağlantısı
Emre Demir2

Uzun süredir Ghia kolçak arıyordum. Komple orta konsolu arıyordum yani ama bulamadım hiç biryerde. Sadece İstanbul içinde baktım bi kaç tane temiz bulduklarım oldu ama onlarda fiyatı fazla söylediler yanaşmadım. Kendi döşemecimle biraz farklı birşey yapmayı denedik, Çift kolçak yaptırdım ilk yapılırken ikiside aynı olucakmı kumaş tutucakmı falan diye düşüncelerim vardı ama hiçbiri kalmadı. Hem ölçüleri tam hemde döşemenin kumaşı orjinali ile birebir.

focs1.jpg

:sanssiz:

focs2.jpg

Yorum bağlantısı
Eray Sireli

Kolçaklar güzel olmuş hayırlı olsun, merak ettiğim I Love My Focus etiketini nereden temin ettiniz, güzel bir espiri olmuş reklamcıda falan mı yazıldı acaba

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Kolçaklar güzel olmuş hayırlı olsun, merak ettiğim I Love My Focus etiketini nereden temin ettiniz, güzel bir espiri olmuş reklamcıda falan mı yazıldı acaba

Teşekkür ederim,

Yazıyı ben kendim hazırladım reklamcıda çıkarttım etiket şeklinde, yapıştırdım sonrada :sanssiz:

Yorum bağlantısı
Samet Karabulut

emre abi haddim değil tabiki ama şoyle bi düşününce siyah tavan ve çift egzozst hiç fena durmuyor!

Yorum bağlantısı
Hüseyin Kadıoğlu

öncelikli olarak araban çok tatlı olmuş Allah nazardan saklasın. o etiket olayı çok güzel olmuş bir ara 2 tanede ben yaptırtayım sizinle :) malum benim tanıdığım yok reklam olarak ;) bende focus hb var 5 cm yay var sende kaç cm. ? uygun bir zamanda tanışmak arabanı incelemek isterim sende kabul edersen ;)

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
emre abi haddim değil tabiki ama şoyle bi düşününce siyah tavan ve çift egzozst hiç fena durmuyor!

Teşekkürler kardeşim fikirler için. :clapping:

öncelikli olarak araban çok tatlı olmuş Allah nazardan saklasın. o etiket olayı çok güzel olmuş bir ara 2 tanede ben yaptırtayım sizinle :D malum benim tanıdığım yok reklam olarak :) bende focus hb var 5 cm yay var sende kaç cm. ? uygun bir zamanda tanışmak arabanı incelemek isterim sende kabul edersen :)

Amin, Teşekkür ederim.

Benim arabadaki yaylarda 5cm eibach. Müsait olduğumuz bir zamanda olabilir tabi, yada 13 Martta forumun toplantısı var ordada görüşebiliriz gelmeyi düşünüyorsanız...

Yorum bağlantısı
Guest Yunus G

Emre yaylar 5 cm olduğu için amortisörlere bir zararı oldu mu? Veya uzun vadade ne olabilir?

Yorum bağlantısı
Hüseyin Kadıoğlu
Benim arabadaki yaylarda 5cm eibach. Müsait olduğumuz bir zamanda olabilir tabi, yada 13 Martta forumun toplantısı var ordada görüşebiliriz gelmeyi düşünüyorsanız...

inşallah geleceğim ben de o zamana kadar koni alıp takmış olacağım umarım bir aksilik çıkmazda gelebilirim

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Emre yaylar 5 cm olduğu için amortisörlere bir zararı oldu mu? Veya uzun vadade ne olabilir?

Hayır Gökhan abi herhangi bir sorun ile karşılaşmadım ben. Ön amartisörler sertleştirildi kendim yaptırdım onuda çok sert olmasın diye, çukurları düşünerek yaptırdım yani.

inşallah geleceğim ben de o zamana kadar koni alıp takmış olacağım umarım bir aksilik çıkmazda gelebilirim

İnşallah, hayırlısı olsun...

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
:clapping::D:)

Olmamış :):D :D

Esnaf adam, esnaf adamın halinden anlarmış bea... :angry:

Sırf sen beğen diye tuttum iki tarafa birden yaptırdım yine beğendiremedik :D :D :D

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy
Esnaf adam, esnaf adamın halinden anlarmış bea... :)

Sırf sen beğen diye tuttum iki tarafa birden yaptırdım yine beğendiremedik :clapping::D:)

Şaka kardeşim şaka . Zevkli adamsın bilirim . güzel olmuş.

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Şaka kardeşim şaka . Zevkli adamsın bilirim . güzel olmuş.

Ohh bee..

Teşekkür ederim Abicim :)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...