İçeriğe Yönlendir

I Love My Focus

Emre Demir2

Recommended Posts

Mehmet Mercan
(düzenlendi)

Emre kardeşim beyaz bir focus sedan forumlardan bir arkadaş tavana piano black uygulama yapmış oldukça hoş duruyor, ne dersin

img0898uh.jpg

img0891v.jpg

img0897.jpg

tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Emre sende plotter cihazımı var kardeşim kendin mi çıkartıyorsun ?

Emre kardeşim beyaz bir focus sedan forumlardan bir arkadaş tavana piano black uygulama yapmış oldukça hoş duruyor, ne dersin

img0898uh.jpg

img0891v.jpg

img0897.jpg

Bence olmamış abi

Yorum bağlantısı
Emre Demir2

Mehmet Abi düşüncen için teşekkür ederim. Zaman zaman düşünmediğim değil aslında, şuanda tenekeler takılı arabada zaten mat siyah yaptırmıştım bunlarla birlikte tavanıda kaplatırsam bir bütünlük sağlar heralde. Düşünüyorum hala.. :elveda:

Emre sende plotter cihazımı var kardeşim kendin mi çıkartıyorsun ?

Yok Abicim bende hiç bir cihaz. Reklamcıya gidiyorum çıkartmak için, böyle büyük folyo işlerine hiç el atmıyorum yapabilsem arabayı çoktan kırmızıya yada turuncuya çevirmiştim. :ohooh:

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Offf, focus sedanlara siyah tavan yakışmıyor işte. Hangisini gördüysem beğenmedim. Arkadan kabak gibi :ohooh:

Birde ön camda film olmasıda gerekiyor bütünlük sağlaması için. Bu yüksek diye böyle duruyor Sefa Abi. :elveda:

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Emre başka bi konuda 1,5cm daha yere yaklaştı demiştin fotoları varmı? Birde hangi marka yay koydun çok sert oldu mu?

Alper amortisörleri değiştirdim, 4 adet koni spor amortisör takıldı. Yaylarım 5cm Eibach Sportline ilk takıldığından beri aynı hiç değiştirmedim çok şükür. Sac jantları takarken 60 yanak lastik taktım birde onunda düşmede çok olmasada ufak bir payı var.

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı

Emre bi buluşup üçlü çekim hatta Sefada katılsa 4lü çekim yapamadık kışa girmeden.. ben ay başı değişicem lastikleri benim kışlıklarım 205-55-16 oda fena görünmüyor :)

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Emre bi buluşup üçlü çekim hatta Sefada katılsa 4lü çekim yapamadık kışa girmeden.. ben ay başı değişicem lastikleri benim kışlıklarım 205-55-16 oda fena görünmüyor :)

Artık geçti Serhat abi, kış geçsin baharda falan arabaları toplar yaparız bi çekim inşallah. :D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Kaç paraya mal ettin koni leri ? Oktaykanlarda mı ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Emre Amortisör olayı iyi olmuş :) güle güle kullan. Olumlu yönde değişim oldumu. Senin araç oldukça düşük neticede. Daha sağlam basmıştır şimdi yere. Fren keza daha güvenli olmuştur diye düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Kaç paraya mal ettin koni leri ? Oktaykanlarda mı ?

Bir tanıdığımın tanıdığından almak nasip oldu Süha abi. Orjinal Koni yan sanayi çakma falan değil. 2005 model Focustan çıktı 2ay kullanılmıştı. Alındığında falan haberim vardı hatta. 850TL fiyat istiyordu oturduk kavga dövüş pazarlık derken 500'e anlaştık. Hiç bir sorunu yok amortisörlerin bi kaç yere gösterdim taktırmadan önce. Takmasıda ustamın hediyesi oldu sağolsun.

Emre Amortisör olayı iyi olmuş :p güle güle kullan. Olumlu yönde değişim oldumu. Senin araç oldukça düşük neticede. Daha sağlam basmıştır şimdi yere. Fren keza daha güvenli olmuştur diye düşünüyorum

Teşekkür ederim Mehmet Abi :nea: Geçen akşam bi virajda savrulma gibi bişeyler oldu ve artık spor yayların yetmediğini düşündüm. Arada bakıyordum zaten alsam mı almasam mı diye elime fırsatta geçince sıktım biraz kendimi aldım. :) Yere düşmeside 1cm falan farketti daha tam yapıştıramadım yere. Ama artık virajlar daha güvenli. :D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Emra kardeşim gözle görülür bir fark keşfettin mi ?

Yarın geliyormusun bir test edelim bakalım ? Uygun senin için

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Emre 2 eksik kalmış 1- Farlar 2- cd çalar :p

Maşallah :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
Bak bu iyi fikir. Güzel bir havada dördümüz forumun voltranını oluşturalım derim :boks:

5 olduk Sefa, Alper'de var. Full body kit oda yaptı. ST spoilerin boyanmasını bekliyor ;)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Artık geçti Serhat abi, kış geçsin baharda falan arabaları toplar yaparız bi çekim inşallah. ;)

bende bahara doğru arabayı hazırlamış olurum okeye 4.gelirim :)

Voltran zaten 5 aslan ile oluyordu demi? :boks:

tamam ne var yani 6.oluruz:)

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı
Voltran zaten 5 aslan ile oluyordu demi? :ohooh:

Oy oy oy havada kalmasın lütfen konsolosluk işlerimi sonunda hallettim o yüzden en yakın zamanda yapalım derim Emreninde jantlarını değişiriz yarım saatte nolcak janım alttarafı 25 bijona bakar dimi Eeeeemreee :D:crazy:

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı
Pazar günü hava güzel olursa arabayı yıkayıp cila attıktan sonra fotografları çekcem inşallah ST ailesinin en yeni üyesi olarak :sick:

Hadi tekrar hayırlı olsun Alper umarım en kısa zamanda ekibi toplayabiliriz..

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı
Kasımın güneşli bir gününde toplandık, toplandık. Toplanamadık, nisan 2011 e kalır.

Bu ayın son hafta sonunda da olabilir ayrıca kasımın ilk haftası olur sonrasında ben yine hep eğitimde olucam..

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)

İşte bunun gibi çekmek lazım.. Bu fotoya çok bayılan var :sick:

dscn0404copy.jpg

tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı

Bu güzel olmuş ama şuanki halleriyle bi çekimler yapmaya başlasak neler olur kimbilir

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı

Bence plakasız çok daha güzeldir.. ama hızgaralar araçları ne kadar çok değiştiriyor bu fotoğrafta onu anladım..

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Emra kardeşim gözle görülür bir fark keşfettin mi ?

Yarın geliyormusun bir test edelim bakalım ? Uygun senin için

Süha Abi çalışıyorum yarın. :( çok istememe rağmen izin koparamadım ne yazıkki. Birdahaki sefere ederiz testi inşallah.

Emre 2 eksik kalmış 1- Farlar 2- cd çalar :p

Maşallah

Lokman Abim her seferinde farları hatırlatıyorsun bana çok teşekkür ederim. :rofl:

Bak bu iyi fikir. Güzel bir havada dördümüz forumun voltranını oluşturalım derim :D

İtina ile St sedan Focus çekilir. :fiuw:

bende bahara doğru arabayı hazırlamış olurum okeye 4.gelirim :rofl:

İlteber abi ben arabayı satıcam nerdeyse hala yapıcaksın da beraber fotoğraf çektiriceeeezzzz... ;)

Oy oy oy havada kalmasın lütfen konsolosluk işlerimi sonunda hallettim o yüzden en yakın zamanda yapalım derim Emreninde jantlarını değişiriz yarım saatte nolcak janım alttarafı 25 bijona bakar dimi Eeeeemreee

Yani Serhat Abi, birde kirko lazım tabi sökmek için. Kaliper kapaklarımıda çift taraflı bant ile tuttururum. :D

Pazar günü hava güzel olursa arabayı yıkayıp cila attıktan sonra fotografları çekcem inşallah ST ailesinin en yeni üyesi olarak (:

Hadi hayırlı olsun, bekliyoruz resimlerini... :)

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Emre Demir2

Bir tutkudur Focus,

Marka ve Şöhreti için pahalı ama kaput altı boş arabalarla körü körüne bağlanmamaktır,

Beş para etmez ufaklıkları arkana alıp ilerleyebilmektir siyah asfaltta,

Vites aralıklarında “çuf” sesini duyabilmektir,

Atmosferik beslemenin neler yapabiliceğinin farkında olabilmektir,

Hayatı yüksek devir bandında yaşamaktır…

Bir Aşktır FOCUS. :)

focuSpec.asdjkagslıd.. . :)

dsc0130711.jpg

dsc013091.jpg

dsc01312.jpg

dsc01315m.jpg

dsc013111.jpg

dsc01319t.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...