Melih Özlem 4 Ocak 2011 Paylaş 4 Ocak 2011 Kuğu gibi de süzülmeyeceği kesin emrenin demesi konforu kaybolmamış emrenin yalancısıyım izmitten döndük o gün işte Yorum bağlantısı
Emre Demir2 4 Ocak 2011 Yazar Paylaş 4 Ocak 2011 Bir bildiğin vardır kardeşim, takılıyorum ben sana farkındasındadır Ama bu tenke olayı seni pek sarmaz bak ben söliim heleki benim yeni jantları görünce ahh ahh dersiin Biliyorum abicim farkındayım. Teneke olayı bu aralar çok fena sardı beni, hele ki bu yeni yaptıklarım çok hoşuma gitti açıkcası yolda giderken camdan cam'a tebrik aldığım bile oldu. Emre biraz değişik olmuş, ama her zaman ki gibi beğendim. Saç jant spec I love focus Teşekkürler Burak abi. Sindire sindire kanka yerlan bir yapıcaz Bengay spec anladın sen Ahaha Bengay varsa sorun yok kanka Kuğu gibi de süzülmeyeceği kesin Çağlar abi, öyle zıpzıp bir durum yok. Ama keşke diyorum ki ilk başta böyle yaptırsaydım, bu zevki çok geç tattım diyebilirim tam istediğim gibi. Müsait olduğum bir vakitte yanına uğrarım test ederiz. emrenin demesi konforu kaybolmamış emrenin yalancısıyım izmitten döndük o gün işte Kanka dışarıdan nasıl görünüyordu kafa? İçeriden pek konforluydu çünkü tam olması gerektiği gibi yani. Yorum bağlantısı
Melih Özlem 4 Ocak 2011 Paylaş 4 Ocak 2011 Dışardan kuğu gibi süzülüyor harbiden ama daha basmak gerek yerlan bir hesabı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ocak 2011 Paylaş 4 Ocak 2011 http://www.otoclubturkiye.com/forum/stanbul-da...ac-t199899.html Ahh gençlik... Yorum bağlantısı
Melih Özlem 4 Ocak 2011 Paylaş 4 Ocak 2011 arabalarla mı katılıyoruz çağlar abi ben katılırım benimki basket topu gibi mübarek sek sek sekerek Yorum bağlantısı
Emre Demir2 4 Ocak 2011 Yazar Paylaş 4 Ocak 2011 Dışardan kuğu gibi süzülüyor harbiden ama daha basmak gerek yerlan bir hesabı Arabalarla mı katılıyoruz çağlar abi ben katılırım benimki basket topu gibi mübarek sek sek sekerek Birinin kullanıp benim izlemem lazım Bu arada basketbol topu senin arabadan az sekiyordur kanka eminim http://www.otoclubturkiye.com/forum/stanbul-da...ac-t199899.html Ahh gençlik... Çağlar abi biliyorum seninde Ruhun genç.. Daha cupra'nın fotoğraflarını çekiceeeez. Yorum bağlantısı
Onur Demir 5 Ocak 2011 Paylaş 5 Ocak 2011 Melih'le beraber İzmit'e mi gidilir Kardeşim güle güle kullan, sac ve basıklık çok güzel olmuş. Yorum bağlantısı
Melih Özlem 5 Ocak 2011 Paylaş 5 Ocak 2011 Melih'le beraber İzmit'e mi gidilir :lol2:Kardeşim güle güle kullan, sac ve basıklık çok güzel olmuş. ahahahhaa abi çok güldüm ya :lol2: izmittekiler bendende rahatsız abi Yorum bağlantısı
Emre Demir2 5 Ocak 2011 Yazar Paylaş 5 Ocak 2011 Melih'le beraber İzmit'e mi gidilir :lol2:Kardeşim güle güle kullan, sac ve basıklık çok güzel olmuş. Hemde güle oynaya gidilir Onur abi Teşekkür ederim abicim. ahahahhaa abi çok güldüm ya :lol2: izmittekiler bendende rahatsız abi Melih onların yanında süt dökmüş kedi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Ocak 2011 Paylaş 5 Ocak 2011 Bu izmitli arkadaşlar nerelerde geziyor acaba. Yollarımız o kadarda mükemmel ve pürüzsüz de değil sanayinin içinde bile koca koca tümsekler var Yorum bağlantısı
Samet Karabulut 5 Ocak 2011 Paylaş 5 Ocak 2011 bu araba satılıktı? kapakları söküyorum bende basıyorum çok faça olmuş desem kızarmısın emre abi ? Yorum bağlantısı
Melih Özlem 5 Ocak 2011 Paylaş 5 Ocak 2011 Bu izmitli arkadaşlar nerelerde geziyor acaba. Yollarımız o kadarda mükemmel ve pürüzsüz de değil sanayinin içinde bile koca koca tümsekler var istanbula göre muhteşem bence yolları izmitin izmite bi girdim ohhh dedim ya yollara bak Hemde güle oynaya gidilir Onur abi Teşekkür ederim abicim. Melih onların yanında süt dökmüş kedi eyvallah kanka sağolasın çok güzel bir gündü harbidende bengay spec Yorum bağlantısı
Emre Demir2 6 Ocak 2011 Yazar Paylaş 6 Ocak 2011 Bu izmitli arkadaşlar nerelerde geziyor acaba. Yollarımız o kadarda mükemmel ve pürüzsüz de değil sanayinin içinde bile koca koca tümsekler var Valla bizim geçtiğimiz yerler çok güzeldi Sanayinin içinde bi sıkıntı yaşadık biraz o kadar bu araba satılıktı? kapakları söküyorum bende basıyorum çok faça olmuş desem kızarmısın emre abi ? Artık değil kardeşim. Kızmam diyebilirsin. istanbula göre muhteşem bence yolları izmitin izmite bi girdim ohhh dedim ya yollara bak Aynen ya girince ilk depkimiz oydu Masalah emre gercekten cok guzel olmus.. Bu arada sormadan edemiycem araban cok guzel parliyo cila olarak ne kullaniyosun? Teşekkürler Alper, Meguiars 66 vardı bitmişti sanayici cilası vardı az bişey belco mu ne en son onu kullanmıştım, pazar günüde Melihle 66 attık tekrardan biraz o güzel yapıyor. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Ocak 2011 Paylaş 6 Ocak 2011 (düzenlendi) Her haliyle güzel bir araba 109' luktu değil mi? 6 Ocak 2011 tarihinde Tamer Topa tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Demir2 6 Ocak 2011 Yazar Paylaş 6 Ocak 2011 Her haliyle güzel bir araba 109' luktu değil mi? Evet Tamer abi, dyno'da 112hp çıktı gerçi. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Ocak 2011 Paylaş 6 Ocak 2011 Satılığa çıkardığında tam talip olunacak araba dedim de. Satılığa çıkarma nedenin bende de var. Kazasız belasız hep güle güle, keyifle kullan. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 6 Ocak 2011 Yazar Paylaş 6 Ocak 2011 Tamer abi teşekkürler, ama satmıyorum artık vazgeçtim. Ben ondan ayrılamam oda benden. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 6 Ocak 2011 Paylaş 6 Ocak 2011 Evet Tamer abi, dyno'da 112hp çıktı gerçi. 2hp de benden koy hadi arkadan tampona yaslanıp ittiririm seni güzel olmuş emre beğendim bende ... anladım şimdi benim arabayı görünce neden bunu basmak lazım dediğini Yorum bağlantısı
Emre Demir2 6 Ocak 2011 Yazar Paylaş 6 Ocak 2011 2hp de benden koy hadi arkadan tampona yaslanıp ittiririm seni güzel olmuş emre beğendim bende ... anladım şimdi benim arabayı görünce neden bunu basmak lazım dediğini Senin araca karşı boynumuz kıldan ince valla ne desen haklısındır. Teşekkür ederim, basıcaz onuda basıcaz öyle leylek gibi binilmez az kaldı. Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 6 Ocak 2011 Paylaş 6 Ocak 2011 Emre satmaktan vaz geçmiş olduğunu şimdi okudum hayırlısı olsun keşke bende de öyle bir durum olsaydı fakat ben halen çok acil satmam gerekiyor çok acil paraya ihtiyacım var.. umarım satabilirim fiyatıda düştüm ama biliyorsun Alfa kolay gitmiyor.. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 6 Ocak 2011 Yazar Paylaş 6 Ocak 2011 sürüngenler grubuna girsin artık Emre oda Bir baktımda senin arabada kafadan yüksek görünüyor Erkan abi. Emre satmaktan vaz geçmiş olduğunu şimdi okudum hayırlısı olsun keşke bende de öyle bir durum olsaydı fakat ben halen çok acil satmam gerekiyor çok acil paraya ihtiyacım var.. umarım satabilirim fiyatıda düştüm ama biliyorsun Alfa kolay gitmiyor.. Teşekkürler Serhat abi, Umarım kısa bir sürede istediğin fiyata verebilirsin. Piyasa ölü çünkü ben parayı başka bir şekilde temin etmeyi tercih ettim focusa yazık etmek istemedim. Hayırlısı olsun... Yorum bağlantısı
Emre Demir2 6 Ocak 2011 Yazar Paylaş 6 Ocak 2011 Hiç sorma Emre kartallar gibi oldu bagaj full dolu tesisatın ağırlığı ben kadar var Önlere 5lik bi yay bulsam aklında bulunsun.. Bir İstanbul ziyareti yaptığında hallederiz kafayı, birdaha extradan yay alma derim. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 7 Ocak 2011 Paylaş 7 Ocak 2011 Bir İstanbul ziyareti yaptığında hallederiz kafayı, birdaha extradan yay alma derim. O işin anavatanı burası be. Yorum bağlantısı
Recommended Posts