Guest Hakan Tar?m 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 Hobaa şu orjinal teyp sonylerdenmi aldın yoksa ? Çakardık your love focusa bir carputer veyahut çift din . Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 Bu akşam Sony'lendik. Emrecim hayırlı olsun güle güle kullan Nasıl kargoda felan bi problem varmıydı pakette? Yorum bağlantısı
Emre Demir2 3 Şubat 2011 Yazar Paylaş 3 Şubat 2011 Elin klavyedeki harflere fazladan bastı galiba yada sen benim profilime bir bak sonra düzeltirsin iletini Yoksa ay hesabı yaptında mı öyle söyledin? Yoksa burda bir sosyal mesaj mı var? Resimde o kadar büyük mü gösteriyorum. Nerde bu soruların-yoksaların cevabı Hay maşallah. Saygıda kusur olmasında Abide deriz, İsa'da Musa'da.. Emre inan çok sevindim adına darısı başımıza nasıl oldu montajı falan ve de maliyetini öğrenebilir miyiz sırada bekleyenler için Teşekkür ederim Kadir, darısı başına dediğin gibi. Montajını falan ben kendim yaptım söküp takmayada para alırlarsa ayıp zaten. Emre gözün aydın, hayırlı olsun Lokman abim çok teşekkür ederim.Seninde parmağın var bu hayırlı işte. Hobaa şu orjinal teyp sonylerdenmi aldın yoksa ? Çakardık your love focusa bir carputer veyahut çift din . Eveeeeeeeet. Şu orijinal Sony yazıyor üstünde, Piano Black teyp'te tamamdır. Sırada ne vardı? Emrecim hayırlı olsun güle güle kullanNasıl kargoda felan bi problem varmıydı pakette? Abicim çok teşekkür ederim. Kargoda falan sıkıntı olmadı, netten sürekli takip ediyordum şubeye geldiğini görünce direk gittim aldım doğru sanayiye takmaya gittim. Yarına fotoğraflarını eklerim... Yorum bağlantısı
Emre Demir2 4 Şubat 2011 Yazar Paylaş 4 Şubat 2011 Hani resim hani resim Birazdan yüklüyorum. +1Hadi hayırlı olsun Emre.. Sağolasın Erkan abi. İnsan dobule takardı eksi paun pampa Double'ı herkes takabiliyor kanka bu piyasada pek yok. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 4 Şubat 2011 Yazar Paylaş 4 Şubat 2011 Teybin olduğu çerçeve baloncuk yaptığından dolayı yeniden 3M carbon ile kaplandı. Ve sonrasında teyibi taktık. Ufak bir foto... Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 4 Şubat 2011 Paylaş 4 Şubat 2011 Hayırlı olsun emrecim çok güzel olmuş karbon vallahi benim arabadada böle olsa bende yapardım. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 4 Şubat 2011 Paylaş 4 Şubat 2011 Araç teybi sevmemiş balonlamış, sen de bunu farketmemişsin. Arabayı hisset hisset, kulak ver arabaya, Carputer Carputer diye çığrınıyor sana Yorum bağlantısı
Musa Yüzbaşıoğlu 4 Şubat 2011 Paylaş 4 Şubat 2011 (düzenlendi) Hay maşallah. Saygıda kusur olmasında Abide deriz, İsa'da Musa'da.. Şakacı seni Bu arada yapılacaklar listesinde sırada ne var? Araç teybi sevmemiş balonlamış, sen de bunu farketmemişsin. Arabayı hisset hisset, kulak ver arabaya, Carputer Carputer diye çığrınıyor sana Ver gazı abicim ver gazı 4 Şubat 2011 tarihinde Musa Y tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Demir2 4 Şubat 2011 Yazar Paylaş 4 Şubat 2011 Şimdi olmuş bu iş. Hayırlı olsun emrecim çok güzel olmuş karbon vallahi benim arabadada böle olsa bende yapardım. Teşekkürler Yalçın abi. Senin konsolada düşüneceğiz birşeyler dur bakalım... Araç teybi sevmemiş balonlamış, sen de bunu farketmemişsin. Arabayı hisset hisset, kulak ver arabaya, Carputer Carputer diye çığrınıyor sana Ben yorum yapmıyorum. Carputer carputer diyor cipi ve bilmem kaç inc' jantları olan abisine ama, hiiiiiiiç.. takan yok. Emre, katolog çekimi gibi. Acele ile çektim Tamer abi güzel olmadı aslında. Teşekkürler yinede. Şahane olmuş Emre, güle güle kullan. Teşekkür ettim Çağdaş abi. Bu arada yapılacaklar listesinde sırada ne var? Şuanlık bakım ve muaynesi var valla. Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 4 Şubat 2011 Paylaş 4 Şubat 2011 İyi günlerde kullanın aracınız da cok güzel Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 4 Şubat 2011 Paylaş 4 Şubat 2011 Ben yorum yapmıyorum. Carputer carputer diyor cipi ve bilmem kaç inc' jantları olan abisine ama, hiiiiiiiç.. takan yok. :lol2: O kimmiş kine? Yorum bağlantısı
Melih Özlem 4 Şubat 2011 Paylaş 4 Şubat 2011 Emre kendini kandırma kanka ya neyse iyi olmuş hade maşallah Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 4 Şubat 2011 Paylaş 4 Şubat 2011 Güzel olmuş kardeşim , 6 lı cd değiştirici varmı bunda ? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 4 Şubat 2011 Paylaş 4 Şubat 2011 Teybin olduğu çerçeve baloncuk yaptığından dolayı yeniden 3M carbon ile kaplandı. Ve sonrasında teyibi taktık. Ufak bir foto... Hayırlı olsun Emre abi. Yakışmış Yorum bağlantısı
Misafir 4 Şubat 2011 Paylaş 4 Şubat 2011 üstadım çok güzel olmuş.eline cebine sağlık. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Şubat 2011 Paylaş 4 Şubat 2011 emre teyp yakışmış harika folye ile mükemmel görünüyor hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Şubat 2011 Paylaş 4 Şubat 2011 süper olmuş süper Maşallah iç uygulamada güzel oldu şimdi. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Şubat 2011 Paylaş 4 Şubat 2011 emre hayırlı uğurlu olsun yakışmış yeni hali Yorum bağlantısı
Recommended Posts