Cihan Tiftik 4 Şubat 2011 Paylaş 4 Şubat 2011 (düzenlendi) Vites için carbon bi tesbih lazım. 5 Şubat 2011 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Demir2 5 Şubat 2011 Yazar Paylaş 5 Şubat 2011 İyi günlerde kullanın aracınız da cok güzel Teşekkür ederim. O kimmiş kine? Hıııııhhhh.. Emre kendini kandırma kanka ya neyse iyi olmuş hade maşallah Sony kanka bu hepsine bedel valla.Dabıl falan anlamam ben. Güzel olmuş kardeşim , 6 lı cd değiştirici varmı bunda ? Teşekkür ederim Abicim.Bilmiyorum ki ama yok sanırım. Hayırlı olsun Emre abi. Yakışmış Teşekkür ederim kardeşim. üstadım çok güzel olmuş.eline cebine sağlık. Teşekkür ederim Oktay abi. emre teyp yakışmış harika folye ile mükemmel görünüyor hayırlı olsun Teşekkürler Mehmet abi. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 5 Şubat 2011 Yazar Paylaş 5 Şubat 2011 süper olmuş süper Maşallah iç uygulamada güzel oldu şimdi. Teşekkür ederim Lokman abim. Teyp güzel olmuş, güle güle dinle. Teşekkür ederim Ahmet bey. emre hayırlı uğurlu olsun yakışmış yeni hali Sağolasın İlteber abi, Carbonun darısı başına artık. Vites için carbon bi tesbi lazım. Rengarenk saç lastikleri aldım onları takıcam. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 5 Şubat 2011 Paylaş 5 Şubat 2011 Emre çok güzel olmuş. ayrı bir hava katmış aracına. iyi dinlemeler. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 6 Şubat 2011 Yazar Paylaş 6 Şubat 2011 Emre çok güzel olmuş. ayrı bir hava katmış aracına. iyi dinlemeler. Teşekkürler Osman abi. Yorum bağlantısı
Burak Erdinç 8 Şubat 2011 Paylaş 8 Şubat 2011 emre bey forum a yeni katıldım 2011 1.6 hb siyah titanyum aracımı yeni aldım 1 ay oldu aracıma sizin ki gibi sade bi modifiye düşünüyorum yanlız kaliteli markaları ve fiyatları fazla bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. ilk olarak 17 st jant ve 3.5 spor yay ile başlayacağım. 17 replica jant uygun olur mu fiyatı 850 tl dediler. tabi bide aracım benzinli olduğundan sorun olur mu şimdiden teşekkürler en kısa zamanda resimler gelecek.... Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 8 Şubat 2011 Paylaş 8 Şubat 2011 hayırlı olsun güzel günlerde kullan ses hemen farketmiştir Yorum bağlantısı
Emre Demir2 11 Şubat 2011 Yazar Paylaş 11 Şubat 2011 Baktım havaların bozucağı yok jantlarımı geri taktım. Ve ufak bir foto. Güncel spec... Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 11 Şubat 2011 Paylaş 11 Şubat 2011 Baktım havaların bozucağı yok jantlarımı geri taktım. Ve ufak bir foto. Güncel spec... Anten sürtmüşmü sanki Manyak bu çocuk Az daha uğraşsa senin arabanın altınada giricek Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 11 Şubat 2011 Paylaş 11 Şubat 2011 Ersenim onun inadı tutsa yapar beklerim Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 11 Şubat 2011 Paylaş 11 Şubat 2011 Emre daha öncede söylemiştim ama araban gerçekten 10 numara, Başka ne gibi ilaveler vs...yapmayı düşünüyorsun? Yorum bağlantısı
Orhan Türker 11 Şubat 2011 Paylaş 11 Şubat 2011 Emre :nazar: ama ne kadar dikkatli gidersen git ammaann dikkat. ferrari kadar alçak olmuş nerdeyse. Kazasız belasız Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 11 Şubat 2011 Paylaş 11 Şubat 2011 Emre bende kaç gündür 17leri taksam mı takmasam mı diye düşünüyorum ama helen Gökhanın dediği gibi havalar çok soğuk ve benim yollarım ne yazık ki don yapıyor.. ben bir ay daha bekliğicem.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 11 Şubat 2011 Paylaş 11 Şubat 2011 sen bu şekilde o garaja nasıl inecen Emre Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 11 Şubat 2011 Paylaş 11 Şubat 2011 sen bu şekilde o garaja nasıl inecen Emre Lokman abi bende anlamıyorum vallahi böle nasıl kullanıyorsa arabayı yere sıfır yav araba Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 11 Şubat 2011 Paylaş 11 Şubat 2011 Baktım havaların bozucağı yok jantlarımı geri taktım. Ve ufak bir foto. Güncel spec... :nazar: Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 11 Şubat 2011 Paylaş 11 Şubat 2011 Baktım havaların bozucağı yok jantlarımı geri taktım. Ve ufak bir foto. Güncel spec... Bu yeni model tır çekicisi mi? Emre çok uğraştırdı mı oraya girmek yoksa yoksa fatoş bu fatoş Yorum bağlantısı
Emre Demir2 12 Şubat 2011 Yazar Paylaş 12 Şubat 2011 hayırlı olsun güzel günlerde kullan ses hemen farketmiştir Teşekkür Fatih abi, Aynen çok farketti ya.. Evet evet doğru yön bu yön,sakın dönme :)edit:Bu saatten sonra kar,yağmur,çamur pek olmaz ama dikkatli olmak lazım bu lastiklerle,pek tutunmuyorlar soğukta,özellikle Ankara'da nisan sonuna kadar böyle kullanmak biraz dikkat! istiyor Bende dedim bi an yanlış tarafamı gidiyorum. Teşekkürler Gökhan. Manyak bu çocuk Resminin altında birşeyler yazıyor ya konuş tabi. Anten sürtmüşmü sanki Az daha uğraşsa senin arabanın altınada giricek Sürtme yok Ersen abi, ama itina ile sürtdürtürürürüzde. Ersenim onun inadı tutsa yapar beklerim Geceden gelir lastiklerinin havalarını indiririm bak. Emre daha öncede söylemiştim ama araban gerçekten 10 numara, Başka ne gibi ilaveler vs...yapmayı düşünüyorsun? Teşekkürler Fatih abi. Valla şuanda ufak tefek işler var kafamda büyük birşeyler yok öyle. Kendimi toparlamam gerek az. Emre :nazar: ama ne kadar dikkatli gidersen git ammaann dikkat. ferrari kadar alçak olmuş nerdeyse. Kazasız belasız. Teşekkür ederim. Emre bende kaç gündür 17leri taksam mı takmasam mı diye düşünüyorum ama helen Gökhanın dediği gibi havalar çok soğuk ve benim yollarım ne yazık ki don yapıyor.. ben bir ay daha bekliğicem.. Taktım ben Serhat abi ya farketmez benim için havalar çok mu bozdu 20 dakikamı alır diğerleri ile değiştirmek. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 12 Şubat 2011 Yazar Paylaş 12 Şubat 2011 sen bu şekilde o garaja nasıl inecen Emre Çapraz giriyorum Lokman abi sorun olmuyor. Lokman abi bende anlamıyorum vallahi böle nasıl kullanıyorsa arabayı yere sıfır yav araba Alışmalısın buna.. ilginç bir poz olmuş(cam rüzgarlıklarından memnunmusunuz) Teşekkürler, Evet çok memnunum valla. Hem kullanış hemde görsellik bakımından çok güzel. Bu yeni model tır çekicisi mi? Emre çok uğraştırdı mı oraya girmek yoksa yoksa fatoş bu fatoş Yok Adnan abi çok uğraşmadım tık diye girdim valla. Fotoşop falan diyebilirler diye Allahtan başka karelerden bi kaç poz çekmişim... Emre delisin ya Teşekkür ederim. Açık sözlü biri işte örnek. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 12 Şubat 2011 Paylaş 12 Şubat 2011 Fotoğraf hilesi. Yokuş orası bi kere,benim araba bile girer oraya. Çekemez smile'ı yokmuş,tüh. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 12 Şubat 2011 Paylaş 12 Şubat 2011 Resminin altında birşeyler yazıyor ya konuş tabi. Apaçi yazıyor Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 12 Şubat 2011 Paylaş 12 Şubat 2011 Emre vallahi senın arabayı sürmeye ben korkuyorum yemın ederım ben o arabayı öle kullanamam Bugun bi yere gittim asvat yoldan cakıllı yola ınerken asvalt yol cok yuksekmış sag teker tarafı daha cukurmuş sag taraf çuk etti çok yavaştım zaten hemen el firenini çektim direksiyonu sola kırdım çok rahat hiç sürtmeden indim. senin araba olsa hiç düşünemiyorum vallahi Yorum bağlantısı
Recommended Posts