İçeriğe Yönlendir

7 Mart'ta Ankara'da çingene tavuğu var

Serkan Toker

Recommended Posts

Serkan Toker

Tarihi Adana ile aynı olsun diye yazdım, gelebilen gelemeyen yazsın, tavuklar kolay marketten alırız...:vampir:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

görelim bakalım kimin tavuğu daha bir çingene tavuğu olacak, haydi elleri görelim..

Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı
Tarihi Adana ile aynı olsun diye yazdım, gelebilen gelemeyen yazsın, tavuklar kolay marketten alırız...:p

Mekan belli mi? Kim becerecek bu işi? :vampir:

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Beceremeyecek birşey yok..Hazırlıklı olursak sorun çıkmadan yaparız.Ancak ben yağmur falan yağmasından korkuyorum :vampir:

Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı
Beceremeyecek birşey yok..Hazırlıklı olursak sorun çıkmadan yaparız.Ancak ben yağmur falan yağmasından korkuyorum :vampir:

Doğru söylüyorsun. Yağmur olursa çok fena. Tavukları kurtaramayız ama kendimizi kurtaracak bi çardak olsaydı hiç fena olmazdı. :p

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Nerde yapıyorsun?

Ankara belediye sınırları içinde heryerde olabilir. Tercihler arasında Gölbaşı veya Kızılcahamam olsun artık..

Mekan belli mi? Kim becerecek bu işi? :vampir:

Ayhan gönüllü...:p

Beceremeyecek birşey yok..Hazırlıklı olursak sorun çıkmadan yaparız.Ancak ben yağmur falan yağmasından korkuyorum :p

Dedim ben Ayhan halleder bu işi... :p

Doğru söylüyorsun. Yağmur olursa çok fena. Tavukları kurtaramayız ama kendimizi kurtaracak bi çardak olsaydı hiç fena olmazdı. :p

Hiçbirşey olmaz...

cingene-tavugu.jpg

Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı
Tarihi Adana ile aynı olsun diye yazdım, gelebilen gelemeyen yazsın, tavuklar kolay marketten alırız...:p

Bi aksilik olmazsa ben de varım. Stickerlar hazırdır umarım. :vampir:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Stikır arabanın bagajında çantada dolu. Ayrıca gelen herkese ikişer tane stikır. :vampir:

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
(düzenlendi)

bi mani olmazsa bende gelirim.

her tür kamp malzemesi bende mevcut, yağmur bile yağsa çadırımızı açar otururuz:) :vampir:

tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı
bi mani olmazsa bende gelirim.

her tür kamp malzemesi bende mevcut, yağmur bile yağsa çadırımızı açar otururuz:) :p

Erhan bu pek mangal yakmaya benzemiyor. Ben de çok iyi mangal yakarım ama bu konuda kendime güvenemiyorum. Ama kendine güvenen arkadaşlar var. Mesela Serkan. Mesela Ayhan. Adanaya mahçup olmayalımda. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Bindik bi alamete, gediyoz gıyamete... :vampir:

Yorum bağlantısı
Vural Dirimeşe
(düzenlendi)

Bir terslik olmazsa ben de gelirim... ;)

Bir yaka kartı olyı ayarlayalım bence bu arada. En basitinden yapıştırmalı, çıkartmalı bir etiket bile olur. İsimleri öğrenme b

tarihinde Vural Dirime?e tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hasan Semerci
(düzenlendi)

bende gelirim hemde ben gölbaşındayım. gölbaşına gelebilirsiniz.

tarihinde Hasan Semerci tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı

Katılım nasıl olacak? Eşli mi? Tek mi? Eşimden izin almam problem oluyor da... ;) Malum, eşinden korkmayanı Allah çarpar! :)

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
(düzenlendi)
Tavuksuz bir hayat düşünülemez , bende gelirim :)

Eşli mi olacak katılım.

Eşin mi var hacı? ;) Ben seni eşsiz biliyodum,hani "TEK" kabilinde. :p

tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Sen biliyorsan geleyim Nevşehir'e orda yiyeyim. Ya da gel burda bizim bahçede yapalım senle.

Ben yemek için hiç bir zahmete giremem.. :)

Vitamin hapları çıksa da rahatlasam :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bu konu nereden çıkmış, yaratıcı olun, telif hakkına saygı da kalmadı Ankara gurubunda :rolleyes:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...