İçeriğe Yönlendir

7 Mart'ta Ankara'da çingene tavuğu var

Serkan Toker

Recommended Posts

Zafer Kangallı

Herhangi bir bayrağımız, flamamız olmadığı için antene kırmızı kurdale bağlayalım. Hatta siyah olursa daha manidar olacaktır. İlgili ve yetkililere bu vesile ile duyurmuş olduk. :unknw:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
abi benimki nasıl benziyormu, ben ve kapodokya... :good1:

Sen de sorun yok... Seninki kalsın :unknw:

Herhangi bir bayrağımız, flamamız olmadığı için antene kırmızı kurdale bağlayalım. Hatta siyah olursa daha manidar olacaktır. İlgili ve yetkililere bu vesile ile duyurmuş olduk. :good1:

Can da var...

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
yorumsuz abi :unknw:

Bahtiyar, seni onur konuğu yazmışım daha ne olsun...

Serkan'ı seviyorum ya, vergiyi yeni ödemiş ama baklava getirecem dedi bir ha, eli açıktır benim adaşımın...:good1:

Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı
Tamam teneke işi tamam o zaman..Ağaçlardan yapılabilir ancak orada sağlam ağaç var mıdır?Tavuklar yerlerde sürünmesin :unknw:

Ben carrefour a gelirim..Alışveriş içinde yardımcı olurum.Ancak kediyi veterinere götürcem iğnesi var.Henüz saati kesinleşmedi.Yanımda +1 kişi daha olabilir.(durum bugün gün içinde netlik kazanır.)

7+2 olarak yazdım

Yorum bağlantısı
Vural Dirimeşe

O zaman son durum 2 grup listesi yapalım. Verebilen cep numarasını da versin.

Benim 05322832714 ve 05053141961

Yorum bağlantısı
Davut Çavdar

Serkan'ı seviyorum ya, vergiyi yeni ödemiş ama baklava getirecem dedi bir ha, eli açıktır benim adaşımın...:good1:

Can abi Serkan deyince bende seni sandım bi an :unknw:

Yorum bağlantısı
Serkan Çok

Serkan'ı seviyorum ya, vergiyi yeni ödemiş ama baklava getirecem dedi bir ha, eli açıktır benim adaşımın...:)

Güzel kardeşim SERKAN baklava işi nezaman bana döndü :)

cubla konuşmuşsun sendenmiş baklavalar. :good1:

ayıp kardeşim ayıp bukadar çamur olmazki :s:good1:

Can abi Serkan deyince bende seni sandım bi an :unknw:

sen doğru anlamışsın

Serkan dumanı dağıtmaya çalışıyor.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Serkan abi bi tepsi baklava yaptırcakmış biraz önce aradı neli yaptırıyım Can diye :s:)
Fıstıklı olsun lütfen:) hatta fıstıklı kadayıf olsunn:)
Ağanın eli tutulmaz, nasıl istiyorsa öyle olsun. :good1:
Bende öyle dedim fıstıklı olsun diye Serkan abi de kurban olsun fıstıklar size tamam dedi :unknw:
Bana 2 tepsi olsun biri fıstıklı biri cevizli demişti. Ben de 1 tepsi yeter içeceklere de yer kalsın fıstıklı iyi olur demiştim :p
Tabi canım,kırmayalım Serkan Bey'i. ''2 tepsi'' diyorsa 2 tepsi olsun. :good1:
Can abi Serkan deyince bende seni sandım bi an :)

Bakın bakalım bir tane Toker kelimesi geçiyormu ? Ayrıca Cub la biz aynı yaştayız bana sadece Serkan der, Serkan Çok abi....:p:P :good1:

Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı
O zaman son durum 2 grup listesi yapalım. Verebilen cep numarasını da versin.

Benim 05322832714 ve 05053141961

Evet Vural Bey telefon olursa kimse bi yere kaçamaz. :unknw:

Yorum bağlantısı
Serkan Çok
Bakın bakalım bir tane Toker kelimesi geçiyormu ? Ayrıca Cub la biz aynı yaştayız bana sadece Serkan der, Serkan Çok abi....:p:P :)

yatacak yerin yok vallahi ne diyeyim sana Serkanım

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu
(düzenlendi)

vayy abicim saolasın, çok duygulandım.... :)

tarihinde Bahtiyar Aydo?du tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu
Şimdi Serkan Toker aradı dediki Can çaktırma olayı Serkan Çok 'a yıkıyorum bana kalırsa ihale öyle baklava filan almam alırsam fıstık sarması alırım dedi. :)

:p :lol2:

Yorum bağlantısı
Davut Çavdar

Ya böyle giderse kaynayacak bu konu, tmm tmm tatlıyı da havuz hesabına alalım, abilerimiz tatlı alır tatlı konusuruz dedik ama neyse artıkk :)

Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı
Ya böyle giderse kaynayacak bu konu, tmm tmm tatlıyı da havuz hesabına alalım, abilerimiz tatlı alır tatlı konusuruz dedik ama neyse artıkk :)

Doğru söylüyorsun. Ancak carrefour tatlısı hiç iyi değil. Bir kişi bunu yüklensin, havuz hesabından halledelim.

Yorum bağlantısı
Davut Çavdar
Doğru söylüyorsun. Ancak carrefour tatlısı hiç iyi değil. Bir kişi bunu yüklensin, havuz hesabından halledelim.

Bir de pazar o saatte açık olmayabilir bir yer, nasıl yapsak c.tesi aksamdan mı alsak ve nerden alsak..

Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı
Bir de pazar o saatte açık olmayabilir bir yer, nasıl yapsak c.tesi aksamdan mı alsak ve nerden alsak..

Batıkent Liva'dan alınabilir. Alışveriş yaparken bir kişi alır gelir. Zaten yakın.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Karışmayın tatlıya, Serkan abi alacakmış.... :)

Yorum bağlantısı
Davut Çavdar
Karışmayın tatlıya, Serkan abi alacakmış.... :p

Peki o zaman :)

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Tavuk dediniz canım çekti valla . Akşam kfc ye gidicem :)

Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı
Karışmayın tatlıya, Serkan abi alacakmış.... :p

Ok. Tatlı konusu kapanmıştır. Serkan Bey alsın. Havuzdan halledelim. :)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Yaka kartları hazır, yapıştırmalı ve kalın kağıt şeklinde ikişer tane yapıyorum....

Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı
Yaka kartları hazır, yapıştırmalı ve kalın kağıt şeklinde ikişer tane yapıyorum....

Serkan Bey ellerine sağlık. Bir de bu tür organizasyonlarda arabamıza takacağımız flama veya bayrak olsa... Emmi Canda var dedi ama.... Ne havamız olur beee

Yorum bağlantısı
Sami Aktaş

Haftasonu plan dışı bir işim çıkmazsa geleceğim ben de...

Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı

7 mart sabahı bi baktık ki yağmur yağıyor. offf ne kötü olur yaa. Bu durumda bir B planımızın olması şart. Evde kalacak halimiz yok ya. Birşeyler yapmamız gerekir derim.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Haftasonu plan dışı bir işim çıkmazsa geleceğim ben de...

Bekleriz Sami hocam, sana yakın nasıl olsa. Bizden az km. yaparsın.... :)

Tavuklar 11 oldu mutfakkk.... :p

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...