İçeriğe Yönlendir

7 Mart'ta Ankara'da çingene tavuğu var

Serkan Toker

Recommended Posts

Sami Aktaş

Aynı sorun bende de mevcut...Bugün yıkattım...Hemen yağmur çiselemeye başladı...Garaja girene kadar yağdı, parkedip çıktım; yağmur mağmur yok... :D

Ben yıkatıp gelsem bile; gelmeyi planladığım yol, büyük ihtimalle hem çamurlu hem de bozuk olacağından araba çamur topuna dönecek...

Aslında otobana girip oradan mı gelsem ki...Daha aletin son hızını bile tam deneyemedim... :)

Yorum bağlantısı
Aziz Türkmen

Erteleme işi olmaz bu saatten sonra :) Yağmur yağarsa o zaman karar veririz B planına :D ama muhtemelen kapalı bir mekana gider takılırız, balık çiftliği fena fikir değil... :good1:

Tabak, bardak, içecek ve folyoları da karfur ekibi olarak biz alırız tavuklarla birlikte.

Tekrardan hatırlatayım karfur ekibine : Buluşma saatimiz 10:00 ; hareket saatimiz 11:00... Aradaki sürede de alışverişi yaparız...

Yalnız forum ankara ekibi ile buluşma nerede olacak? buna karar vermedik galiba; ya da ben hatırlamıyorum o kadar geyiğin üzerine karıştırdım :p

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Pursaklardan girince son hızı denersin artık, tabi 0-100' ü 13,5 saniye kabul edersek son hızı gördüğün anda sağa dönmen gerekebilir...:D

Listeye gerek varmı Bahtiyar, gelen gelsin. Carrefour ekibi alacakları alır. Bizde elimizden geleni getiririz. Birkaç araba olunca hareket ederiz. Herkes aşağı yukarı yeri öğrendi. Sorun olmaz.. :)

Yorum bağlantısı
Sami Aktaş
Pursaklardan girince son hızı denersin artık, tabi 0-100' ü 13,5 saniye kabul edersek son hızı gördüğün anda sağa dönmen gerekebilir...:)

Gölbaşı ayrımına kadar gidip geri dönerim ben de...Ancak hızlanır zaten... :D

Ben gelirsem malzeme falan getiremem...Ama sürekli bagajda duran dört kişilik masa var o işe yarar...

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
Erteleme işi olmaz bu saatten sonra :) Yağmur yağarsa o zaman karar veririz B planına :D ama muhtemelen kapalı bir mekana gider takılırız, balık çiftliği fena fikir değil... :good1:

Tabak, bardak, içecek ve folyoları da karfur ekibi olarak biz alırız tavuklarla birlikte.

Tekrardan hatırlatayım karfur ekibine : Buluşma saatimiz 10:00 ; hareket saatimiz 11:00... Aradaki sürede de alışverişi yaparız...

Yalnız forum ankara ekibi ile buluşma nerede olacak? buna karar vermedik galiba; ya da ben hatırlamıyorum o kadar geyiğin üzerine karıştırdım :p

Forum ankara ekibiyle göletin orada buluşuruz..Onlar bizi bulur zaten tavuklar bizde olacak :good1:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Forum ankara ekibiyle göletin orada buluşuruz..Onlar bizi bulur zaten tavuklar bizde olacak :)

Siz bizi aramayında bunlar pişmiyor paket döner getirin diye... :p:D

Yorum bağlantısı
Davut Çavdar
(düzenlendi)

Arkadaslar yemekten gelirken hava çok müthiş yagdı, pazar gün yagmur yagmasa bile yaz gibi hava açmayacağı için toprak kurumayacaktır, gittiğimiz yer itibari ile muhtemelen yerler çamur olacaktır, bunun için erteleme ya da kapalı mekanda yapma ya da başka bi mekanda takılma fikrine üzülerek katılıyorum :rolleyes:

tarihinde Davut tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu
Listeye gerek varmı Bahtiyar, gelen gelsin. Carrefour ekibi alacakları alır. Bizde elimizden geleni getiririz. Birkaç araba olunca hareket ederiz. Herkes aşağı yukarı yeri öğrendi. Sorun olmaz.. :good1:

beni almadan gitme abi kaybolurum oralarda,sonra başıma bi iş gelir.... :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı
Arkadaslar yemekten gelirken hava çok müthiş yagdı, pazar gün yagmur yagmasa bile yaz gibi hava açmayacağı için toprak kurumayacaktır, gittiğimiz yer itibari ile muhtemelen yerler çamur olacaktır, bunun için erteleme ya da kapalı mekanda yapma ya da başka bi mekanda takılma fikrine üzülerek katılıyorum :rolleyes:

Davut Bey bu işin güzelliği birazda rezillik çekmek. :good1: Yağmır yağiy la la la goşun arabıya :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
Davut Bey bu işin güzelliği birazda rezillik çekmek. :good1: Yağmır yağiy la la la goşun arabıya :rolleyes:

Biz koşarız da tavuklar napacak :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Davut Çavdar
(düzenlendi)

Zafer bey inanın beni düşündüren yagmur değil, beni düşündüren topragın çamur olması, siz çamur nedir bilirmisiniz :rolleyes:

tarihinde Davut tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Biz koşarız da tavuklar napacak :rolleyes:

Tavukların üstünde teneke olacak, onların havası yerinde...

Yorum bağlantısı
Serkan Çok

Ben çamuru bilirim

dert etmeyin siz yada arabanız batarsanız ben kurtarırım.

Yorum bağlantısı
Davut Çavdar
Tavukların üstünde teneke olacak, onların havası yerinde...

Ateşin üstünde ne olcak :rolleyes: Serkan abi cidden bu toprak kurumaz nasıl yapsak..

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Öyle bi ateş yakacağız ki toprak hemencik kuruyacak,tavuklar hemencik pişecek,biz de hemencik yiyeceğiz.. :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Davut Çavdar
Öyle bi ateş yakacağız ki toprak hemencik kuruyacak,tavuklar hemencik pişecek,biz de hemencik yiyeceğiz.. :D

Abi yapma ne olur ya :rolleyes: ya hepiniz beni kekliyosunuz :good1: ya da çizme felan götürcem giderken :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı
Öyle bi ateş yakacağız ki toprak hemencik kuruyacak,tavuklar hemencik pişecek,biz de hemencik yiyeceğiz.. :good1:

Valla Ayhan Bey korkulur sizden. Gözünüzü karartmış, tavuklara bodoslama dalmışsınız. Yağmur, kar, tufan farketmiyor sizin için... :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Ateşin üstünde ne olcak :) Serkan abi cidden bu toprak kurumaz nasıl yapsak..

Birşey olmaz, sabah baktık hava yağışlı. Rotayı balık çiftliğine çeviririz..

katlanir_sandalye1.jpg

Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı

Arkadaşlar, bir aksilik olurda yönümüzü balık çiftliğine çevirirsek; mekan güzel, nevale bol (yeşillik,salata,ezme,turşu vs vs) Gerekli grup indirimini yaptırırım. Ancak mekan alkollü değildir. İlgili arkadaşların dikkatine... (tabi benim de :) )

Yorum bağlantısı
Erdem Dengel
Erdem bey baya hızlı başladınız olaya, hoşgeldiniz bu arada :nazar:

Ya ne zamandır takip ediyordum

uye olup organizasyona katılmak bugune nasipmis

Yagmur durumunda AOC alternatif olarak dusunulebilir bence de

Yorum bağlantısı
Guest Erkan Sa?lam

Malesef şuanki verilere göre ankara pazar yağmurlu. Rotayı değiştirmekte yada tarihi revize etmekte fayda var...

Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı
Balık varda alkol mü yok :D Ben öyle mekana mekan demem :p

Hava güzel olsa şöyle bol güneşli yayılsak güzelce cimlere güneşin altında buz gibi bir bira ahh ahhh ne güzel olur :nazar:

Can Bey neredesiniz? Gözümüz yollarda kaldı. :D

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
Malesef şuanki verilere göre ankara pazar yağmurlu. Rotayı değiştirmekte yada tarihi revize etmekte fayda var...

Bence başka yere gitmenin anlamı yok..Çingene davuğu yapamadıktan sonra :nazar:

Yorum bağlantısı
Guest Erkan Sa?lam
Bence başka yere gitmenin anlamı yok..Çingene davuğu yapamadıktan sonra :nazar:

Valla Ayhan bey bende üzgünüm ama bugünkü tahminin tutarlılık oranı %90. Vede hafif yağmurlu değil yağmurlu yazmışlar.

Yorum bağlantısı
Orhan Ünsal

ertelemekten ziyade kapalı alanı da olan bir yer olabilir yagmur durumunda.

son çare tarih degiştirmek olsun bence..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...