Kerim Bilge 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Seni Batıkent metrodan alırız Sağol abi ama Cub a sözüm var. Yorum bağlantısı
Davut Çavdar 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Arkadaşlar plana aynen devam değişen bişey yok şimdilik , birde yarın hava günlük güneşlik olacak görün bak 30 sn önce deli gibi ıslandım ve hava cılgın soguk, neyse forumda doktorumuz mevcut Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 (düzenlendi) Ankara'ya geldiğimde Zafer KANGALLI'yı özel olarak ziyaret edicem, gelmek isteyen var mı? sen hele gelde ondan sonra bakalım, gelemezki gelemezki..... (bu arada mod oldun diye, umarım bana ters bi durum uygulamazsın) abicimm.... düzenleme: imla hatası... 6 Mart 2010 tarihinde Bahtiyar Aydo?du tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aziz Türkmen 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 (düzenlendi) Batıkent Carrefour Konvoyu Can Umut Baykan 0 532 306 62 78 Zafer Kangallı 0 536 868 75 77 Aziz Türkmen 0 555 767 3971 Davut Çavdar Gence Renda + 1 Vural Dirimeşe 0 532 283 27 14-0 505 314 19 61 Ayhan Onaran + 1? Bilgehan Arbek Erdem Dengel 0533 694 1903 balık yerine, ahlatlıbel e çankaya belediyesi tesislerine gitsek orada, orada hem yiyecek var, otopark sorunu yok, doğa, ağaçlar v.s. mevcut. hatta dikkatli bakınca göl de görünüyo:)şimdi gibip lokantada balık yemekten daha iyi bi fikir gibi geldi bana. Bana da daha iyi bir fikir gibi geldi, mekanı bilmiyorum ama anlattıgınıza göre balıktan iyi gibi duruyor. 6 Mart 2010 tarihinde Aziz T tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Vural Dirimeşe 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Şu andaki havaya göre tavuk işi biraz YAŞ gibi duruyor. Ne dersiniz? Hazır toplanmaya karar vermişken başka bir mekana gidelim. Tavuğu da birkaç hafta içinde yaparız. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Evet tavuk zor hem hava çok soğudu hemde yağış durmuyor Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Ben tenekeleri tekmelemeye başlıyorum :unsure2: Yorum bağlantısı
Aziz Türkmen 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Ben tenekeleri tekmelemeye başlıyorum Bence dursun tenekeler, en fazla 1 ay içinde yaparız tavuğu da Evet arkadaşlar, B planını oluşturalım bence de... Buluşma saati de yeniden ayarlanabilir belki yapılacak işe göre... Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Bence dursun tenekeler, en fazla 1 ay içinde yaparız tavuğu da Evet arkadaşlar, B planını oluşturalım bence de... Buluşma saati de yeniden ayarlanabilir belki yapılacak işe göre... Aziz Bey 10 tane tenekeden bahsediyoruz. Nerede saklayacağım? Bunları atıyorum. Tavuk yapacağımız zaman getirtirim. Yorum bağlantısı
Aziz Türkmen 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Aziz Bey 10 tane tenekeden bahsediyoruz. Nerede saklayacağım? Bunları atıyorum. Tavuk yapacağımız zaman getirtirim. Hmm.. Saklama sorununuz varsa tabii ki. Sağlık olsun napalım. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 çiftlik bira fıstık sohbet arkadaşlar arabalar.... çok uzak şeyler bana... Yorum bağlantısı
Guest Erkan Sa?lam 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Başka bir etkinlik yapsak bile evli olan arkadaşlardan gelemeyecek olanlar var. Bundan dolayı tarihi revize edelim bence.. Yorum bağlantısı
Hasan Semerci 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Başka bir etkinlik yapsak bile evli olan arkadaşlardan gelemeyecek olanlar var. Bundan dolayı tarihi revize edelim bence.. çingene tavuguna varım. her türlü Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Bu çingeneler kışın yağmurda tavuk yemiyor mu yani??? Valla İlker Bey, ne oldu ne bitti anlamadım. 2 saat önce tavuklar elimizdeydi. Bir kanatlanıp uçuverdiler. Şoktayız, acımız büyük. ''Madem toplanıyoruz, şöyle bir şey yapalım diyeceğim'' ama bir türlü dilim varmıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Yağmur yağsa eriyecekmisiniz... Yok mu yağmurluğunuz şemsiyeniz... Yorum bağlantısı
Hasan Semerci 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 cep mesaj hava durumunda az bulutlu diyor ama arazi çamurdur heralde Yorum bağlantısı
Guest Erkan Sa?lam 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Bu çingeneler kışın yağmurda tavuk yemiyor mu yani??? Yağmur,soğuk ve çamur biraraya geldi sanırım. Yöneticilerimiz son sözü söylerler, alternatif olabilir. Gelişmeleri takip ediyoruz. Yorum bağlantısı
Okay Çetinkaya 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 ah orada bende olsaydım çingene tavukları tadsaydım ,bizim yerimize de yiyin arkadaşlar yağmur iyidir günahlardan arınır insan Yorum bağlantısı
Erdem Dengel 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Yarın kar yağsada fırtına çıksada toplanıyoruz ama olası bu gibi durumlarda çingene tavuğu yerine hemen başka bir plan yapıyoruz ve günümüze devam ediyoruz En kötü ihtimalle hiç bişey yemeyiz gider bowling filan oynarız yada gider paintball yaparız hele bi toplanalımda :D kesinlikle katılıyorum Yorum bağlantısı
Serkan Çok 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 çingeneye karar verirseniz alo diyin oradayın güzel kardeşlerim. Yorum bağlantısı
Gence Renda 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 çingene kesın olmasada yarın carrefour da saat 10da toplanıyormuyuz??? Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 çingene kesın olmasada yarın carrefour da saat 10da toplanıyormuyuz??? Evet toplanıyoruz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts