İçeriğe Yönlendir

7 Mart'ta Ankara'da çingene tavuğu var

Serkan Toker

Recommended Posts

Kerim Bilge
Ben son tur bi vuruldum hala gogsum agrıyo, yoksa senmi vurdun beni :)

:):D

Yorum bağlantısı
Erdem Dengel
Rambo Can :)

Erdem vallaha tam benim kafadansın aynı dilde konuşuyoruz senle tanıştığımıza sevindim tekrardan. :D

Bilmukabele üstad

Yorum bağlantısı
Vural Dirimeşe
(düzenlendi)

Bugün benim makineyle çekilen tün fotografları BURADAN indirebilirsiniz.

Fotograflar büyük boyutlu olduğu için küçülterek yükledim.

Ama orijinal boyutta isterseniz de Kızılay'a çalıştığım yere gelirseniz bir çayımı içerken bir CD ye çeker verebilirim.

Bir de Bu adresten web üzerinden görme şansınız da var. Yüklemeye devam ediyorum.

tarihinde Vural Dirime?e tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Vural Dirimeşe
Abicim ben pazartesi yada salı günü gelebilirim fena hasta oluyor gibiyim :(

Gelirsem bakarsın demi abicim bana :)

Ayıpsın bakarım tabii.

Benim Özkaya Tıp Merkezindeki mesaim 10:30-20:30 arası bu saatler arasında istediğin zaman gel.

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

süper bi gün olmuş, cumartesi işimin çıkması sebebi ile acil şehirdışına çıkmam gerekti. ankaraya yeni geldim ilk baktığım da forumdu.

kısmet değilmiş.artık sonraki organizasyona katılırım.

Yorum bağlantısı
Aziz Türkmen

Fıstık gibi bir günde fıstık gibi bir organizasyon oldu... Herkese teşekkurler :)

Yorulduk ama değdi bence, güzel kafa dağıttık... :(

Tavuğun da kralını yaparız elbet, hele havalar biraz daha ısınsın :)

Yorum bağlantısı
Aziz Türkmen
Bu arada dönüşte muhteşem bi egzos şov yaptık Oğuz'la , Orhan abi ve Cihan yakaladı bu şovu :f1:

Valla arkandan giderkene benim arabanın içindeydi direk senin egzos sesi :) ki bu normal durum içindi; şov yapınca nasıl oluyor merak ettim şimdi. :D

Yorum bağlantısı
Davut Çavdar
Bu arada dönüşte muhteşem bi egzos şov yaptık Oğuz'la , Orhan abi ve Cihan yakaladı bu şovu :f1:

Alt geçitteki egzosunun sesinin duvarlardaki yankısı hala kulaklarımda :D

Yorum bağlantısı
Serkan Çok

hiç eğlenmemişler :)

hiç güzel olmamış

bikere öyleyken böyle olmuş :f1:

yok hiç güzel bir etkinlik değilmiş :crazy:

iyiki gelememişim :good1:

lanet olsun orada değildim. :D

Yorum bağlantısı
Davut Çavdar
Sendemi ordaydın :D

4-5 araba gerideydim uzaktan izlemek cok hostu :f1:

Yorum bağlantısı
Gence Renda
Ulen yine Emrah modu ya. ;)

Cihan on numarasın :) çerçevelik resim duvar bile tasıyamaz yıkılır.. :) :) :)

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

çok güzel bir gün olmuş.bu toplantıların olduğu zamanlarda hep okul oluyor ankarada olamıyorum ;)

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Orhan Ünsal
Bu arada dönüşte muhteşem bi egzos şov yaptık Oğuz'la , Orhan abi ve Cihan yakaladı bu şovu ;)

Ya can kardeşim tünele girerken hemen arkamdaydın.

Sonra kulaklarımı zaar eden bir homurtu ve arkasından lastikleri yakarak giden bir clio RS.

Süperdin valla.

Bence gün çok zevkli geçti. Davık mavık bahane. Paintball ve karting süperdi. Tekrarını talep ediyorum en kısa zamanda inşallah.

Yorum bağlantısı
Gence Renda
ya can kardeşim tünele girerken hemen arkamdaydın.

sonra kulaklarımı zaar eden bir homurtu ve arkasından lastikleri yakarak giden bir kıliyo.

süperdin valla.

bence gün çok zevkli geçti. davık mavık bahane. paintball ve karting süperdi. tekrarını talep ediyorum en kısa zamanda inşallah.

tabi tabi orhan abi cok mühim bir noktayı yakaladı.;) katılıyorum ve talebımı bende sunuyorum.:)ayrıca bugun emegı gecen ve bızımle bırlıkte olan herkese teşekkurler cok guzel ve eglencelı bır gundu...:)

Yorum bağlantısı
Orhan Ünsal
Bi dakaaa ... En son tur neoldu onuda anlat 3 e tek kaldım herkesi indirdiğimide anlatın ama ...

Şanslıydın. :) Ben sipin attım, birisi bana fena çarptı sende bunu iyi degerlendirdin. Bir dahakine bu kadar şant tanımam bilesin ;):)

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge

Paintball da nasıl taradım ama sizi... :p

Bu arada kartingdeki 2.liğimi saymıyorum bile... ;)

Şanslıydın. :) Ben sipin attım, birisi bana fena çarptı sende bunu iyi degerlendirdin. Bir dahakine bu kadar şant tanımam bilesin :) :)

Orhan abi ben orda paintball dan bahsetmiştim. :) Evet kartingde 3 araba önümde spin attı ve usta şöförlüğümle 3 arabanın arasından sıyrılarak geçtim. Hemde frene basmadan. :p 2. oldum. Hem benim arabanın şanzumanı bozuktu. Basıyorum gitmiyor..

Yorum bağlantısı
Gence Renda
Şanslıydın. :) Ben sipin attım, birisi bana fena çarptı sende bunu iyi degerlendirdin. Bir dahakine bu kadar şant tanımam bilesin :) :)

Bir dakika kartingde benim yaptığım kazanın üstüne kaza tanımam.Birincilik sizin olsun kazamı vermem.. ;):)

Yorum bağlantısı
Davut Çavdar
bir dakika kartıngde benım yaptıgım kazanın ustune kaza tanımam birincilik sizin olusun kazamı vermem:D :)

Benim spinde güzeldi, gerçekte hiç yaşamadım ama kartingde güzel oluyormuş. ;)

Yorum bağlantısı
Orhan Ünsal

cub ve serkan bey, ankara ekip başı olarak, adana toplantısında gözüme çarpan fct flaması neden bizde yok???

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...