Aziz Türkmen 4 Mart 2010 Paylaş 4 Mart 2010 Estağfirullah Serkan abi. Siz varken bize düşmez.Umarım güzel bir birliktelik olur. Ben yanımda 1 damacana su, orda lazım olabilecek ıvır zıvır bikaç şey almayı düşünüyorum. Hep bir arkadaşa yüklenirsek belki gözden kaçan olabilir düşüncesiyle. Evet su iyi fikir... plastik tabak bardak falan alınır zaten alışveriş sırasında... Ancak alışverişi karfur ekibi mi yoksa forum ankara ekibi mi yapacak ? Bunu da netleştirelim bi an önce yoksa kimse alışveriş yapmadan gideceğiz dağ başına Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 4 Mart 2010 Paylaş 4 Mart 2010 Evet su iyi fikir... plastik tabak bardak falan alınır zaten alışveriş sırasında...Ancak alışverişi karfur ekibi mi yoksa forum ankara ekibi mi yapacak ? Bunu da netleştirelim bi an önce yoksa kimse alışveriş yapmadan gideceğiz dağ başına Bunları konuşmuştuk daha önce. Carrefour ekibi olarak biz halledeceğiz bu işi Yorum bağlantısı
Davut Çavdar 4 Mart 2010 Paylaş 4 Mart 2010 Bunları konuşmuştuk daha önce. Carrefour ekibi olarak biz halledeceğiz bu işi Bence Serkan abinin dediği gibi her ihtimale karşı mangal alalım yanımıza.. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 Ben elimden geleni yaparım merak etmeyin aç kalmazsınız..Olmadı balık falan pişiririz Balık tutamazsak geyik falan avlarız Yorum bağlantısı
Erdem Dengel 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 Kabul ederseniz ben de gelmek isterim erede yapmayı planlıyorsunuz? Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 Kabul ederseniz ben de gelmek isterimerede yapmayı planlıyorsunuz? Erdem Bey hoşgeldiniz. Yukarıdaki mesajları okursanız, nereye gideceğimiz, buluşma yerleri ve saatleri yazmaktadır. Bekleriz Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 Kabul ederseniz ben de gelmek isterimerede yapmayı planlıyorsunuz? Tabii ne demek..Konuyu baştan okuyun bilgiler var.Biraz geyik döndü ama idare edin Yorum bağlantısı
Serkan Çok 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 Ben elimden geleni yaparım merak etmeyin aç kalmazsınız..Olmadı balık falan pişiririz Balık tutamazsak geyik falan avlarız av planı varsa söyleyin ona göre malzemenin bakımını yapıp geleyim. Yorum bağlantısı
Erdem Dengel 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 Tavukların Pişeceği Yer : Güvenç GöletiTarih : 07.03.2010 Buluşma yeri : Batıkent Carrefour Buluşma yerinden hareket saati : 11:00 Toplantıdan Sorumlu Kişi : Can Umut Baykan Katılımcılar: 1-Serkan Toker 2-Can Umut Baykan 3-Zafer Kangallı 4-Serkan Çok 5-Bilgehan Arbek 6-Gence Renda 7-Orhan Ünsal 8-Hasan Semerci 9-Cihan Tiftik 10-İlker İzgördü 11-Aziz Türkmen 12-Ayhan Onaran 13-Erhan Doruk 14-Vural Dirimeşe 15-Erkan Sağlam 16-Davut Çavdar 17-Erdem Dengel Yorum bağlantısı
Davut Çavdar 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 Kabul ederseniz ben de gelmek isterimerede yapmayı planlıyorsunuz? Erdem bey baya hızlı başladınız olaya, hoşgeldiniz bu arada Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 Ankara ekibi çok geveze 14 sayfa olmuş konu..Adana ekibi 4. sayfa da..Oraya da takviye yapmasak 2 sayfayı geçmezdi Gerçi 14 sayfa yazmışız laf aramız da ortada birşey yok Yorum bağlantısı
Davut Çavdar 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 Ankara ekibi çok geveze 14 sayfa olmuş konu..Adana ekibi 4. sayfa da..Oraya da takviye yapmasak 2 sayfayı geçmezdi Gerçi 14 sayfa yazmışız laf aramız da ortada birşey yok Abi öyle deme ya, tavukları carrefour ekibi alcak, tenekeler hazır, şişleri dallardan yapcaz ama folyo almak lazım, tatlıları Serkan abi (hangisi ama bilmiyorum:) ) alcak, yalnız alışveriş listesi yapmak lazım, damacana su almak lazım orada olmayabilir, folyo almak lazım, tabak çatal işlerini nasıl yapcaz bilmiyorum, içecek almak lazım, bir de her ihtimale karşı mangal diye hatırlıyorum Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 Abi öyle deme ya, tavukları carrefour ekibi alcak, tenekeler hazır, şişleri dallardan yapcaz ama folyo almak lazım, tatlıları Serkan abi (hangisi ama bilmiyorum:) ) alcak, yalnız alışveriş listesi yapmak lazım, damacana su almak lazım orada olmayabilir, folyo almak lazım, tabak çatal işlerini nasıl yapcaz bilmiyorum, içecek almak lazım, bir de her ihtimale karşı mangal diye hatırlıyorum Evet güzel özet olmuş Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 Ankara ekibi çok geveze 14 sayfa olmuş konu..Adana ekibi 4. sayfa da..Oraya da takviye yapmasak 2 sayfayı geçmezdi Gerçi 14 sayfa yazmışız laf aramız da ortada birşey yok Ben biraz fazla konuştum galiba Yağmur yağarsa diye bir B planı yapsak desem, 14 sayfa daha geyik döner. Yorum bağlantısı
Davut Çavdar 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 Ben biraz fazla konuştum galiba Yağmur yağarsa diye bir B planı yapsak desem, 14 sayfa daha geyik döner. Evet ya kesinlikle haklısın, burdan yetkililere sesleniyorum bi B planımızın olması lazım, Prison Break sloganı gibi oldu ya Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 Valla beyler bugün yağdığı gibi yağmur yağarsa oralar çamur olur hep.Yaptığımızda yapacağımızda bir şeye benzemez.Üstüne hava da soğuk olursa tam bir felaket olur.Arabalardan dışarı çıkamayız Bana sorarsanız Adana 7 mart dediği için bizde 7 mart dedik ama hava muhalefeti olursa 14 veya 21 marta erteleyelim? B planı ancak bu olur Ne dersiniz.. Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 Erteleme olursa Adananın dilinden kurtulamayız. Adanaya birsürü laf attık. Bence gün kararlaştırmışken toplanalım. Valla kaç gündür bekliyorum tanışacağız diye. Baklayı çıkarıyorum. İvedik çıkışının sağ tarafında Adem Doruk balık çifliği var. Güzel bir mekan. Hemen her çeşit balık var. Balık yemeyen olursa, ızgara köfte, et ve tavuk bulunur. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 Hipodromda yapalım...Çamur olmaz... Güzel fikir..Bi de ateş yakma izni alırsak tamamdır pazar günkü hava durumu Yağmur gözükmüyor ama bilmiyorum.. Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 Adana yağmurlu Bu durumda Ankaraya gelmeniz isabet olacaktır. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Mart 2010 Yazar Paylaş 5 Mart 2010 Ben arabayı yıkatırsam yağar. Eğer sizde benim gibi düşünüyorsanız, kimse yok orada arabama bakarlar, yok sağını solunu incelerler diyip yıkatmayın. Eğer olaki yağmur yağarsa ki inşallah yağmaz kimin arabası temizse onu sorumlu tutarım....Mercedesler dahildir... Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 sayın moderatör,form ankara listesini oluştururmusunuz lütfen.... Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 Kimin davığı güzel olacak iyice meraklandım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts