İçeriğe Yönlendir

7 Mart'ta Ankara'da çingene tavuğu var

Serkan Toker

Recommended Posts

Kerim Bilge
Ben çamuru bilirim

dert etmeyin siz yada arabanız batarsanız ben kurtarırım.

;)

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Öğleden sonra bulutlu,yağışlı görünüyor benim Foreca'da. :)

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
Öğleden sonra bulutlu,yağışlı görünüyor benim Foreca'da. :s

Ağzını hayra aç abi... :)

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge

Ben pazar günü CUB la gelicem inşallah. Karfur ekibi bende geliyorum. :nazar::)

Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı
Ben pazar günü CUB la gelicem inşallah. Karfur ekibi bende geliyorum. :):p

Seni Batıkent metrodan alırız :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
Tenekeler elde kaldı :p

Tenekeleri bi yerde muhafaza et lazım olacak..Böyle bi hava da çingene tavuğu yapılmaz.Şimdi bakıyorum da çok karamsar bi hava var :)

Hava yağmurlu bugün ama yılmak yok :)

B planına geçsek iyi olacak gibi :)

Evet B planı zamanı geldi..

Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı

B planı için fikri olan var mı? Balık çiftliği fikri nasıl? Balığı sarhoş edemeyiz ama mekan güzel. :)

Yorum bağlantısı
Erdem Dengel
B planı için fikri olan var mı? Balık çiftliği fikri nasıl? Balığı sarhoş edemeyiz ama mekan güzel. :p

Sorması ayıptır bu balık çiftliği nerede :)

Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı
Sorması ayıptır bu balık çiftliği nerede :)

İvedik çıkışında. Havaalanına dönmeden biraz geride, Samanyolu kolleji ve Aski spor salonunu geçtikten sonra sağa dön, 700-800 metre sonra sağda. Otopark mevcut. İsmi Adem Doruk :p

Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı
Bence yine aynı koşullarla yarını bekliyelim aynı şekilde buluşalım hava kötü ise direk balık çiftliğine geçeriz Etlik Forum ekibi ile de orda buluşuruz.

Güzel olur. Beğenilmezse istediğimiz yere gideriz. Araba çok. :)

Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı
Ee ben yola çıktıydım... N'olcak şindi? :p

Siz çok geç kalmışsınız. 2 gün önceden çıkmanız gerekirdi. Benzin gidecek diye tın tın gelirsiniz. :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Arkadaşlar Çingene tavuğu yapma durumu olursa ben gelirim ama diğer türlü gelmem biraz zor.Çünkü şimdi gelirsem daha sonraki çingene tavuğuna gelemem..Malum pazar günü hanım evde ve gezip dolaşma günü :) Peşi sıra pazar günlerini ihmal edersem iyi şeyler olmaz.Netice de herhangi bir mekana gidilecekse hafta içi akşam yemeği için de gidilebilir.Pazar günlerini özellikle gündüzlerini bir çoğumuz çalıştığımız için ailelerimize ayırmak zorunda kalıyoruz.

Yorum bağlantısı
Erdem Dengel

Batıkent Carrefour Konvoyu

Can Umut Baykan 0 532 306 62 78

Zafer Kangallı 0 536 868 75 77

Aziz Türkmen

Davut Çavdar

Gence Renda + 1

Vural Dirimeşe 0 532 283 27 14-0 505 314 19 61

Ayhan Onaran + 1?

Bilgehan Arbek

Erdem Dengel 0533 694 1903

Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı
Arkadaşlar Çingene tavuğu yapma durumu olursa ben gelirim ama diğer türlü gelmem biraz zor.Çünkü şimdi gelirsem daha sonraki çingene tavuğuna gelemem..Malum pazar günü hanım evde ve gezip dolaşma günü :) Peşi sıra pazar günlerini ihmal edersem iyi şeyler olmaz.Netice de herhangi bir mekana gidilecekse hafta içi akşam yemeği için de gidilebilir.Pazar günlerini özellikle gündüzlerini bir çoğumuz çalıştığımız için ailelerimize ayırmak zorunda kalıyoruz.

Valla Ayhan Bey ben de en az sizin kadar korkuyorum hanımdan :) Evde dayak yeme pahasına da olsa söz verdim bir kere :bambam:

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu

haydii forum ankara kalkıyo acele edin eller havaya...

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
Valla Ayhan Bey ben de en az sizin kadar korkuyorum hanımdan :) Evde dayak yeme pahasına da olsa söz verdim bir kere :bambam:

Çingene tavuğu yapılacaksa yine gelirim sözüm söz..

Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı
Çingene tavuğu yapılacaksa yine gelirim sözüm söz..

Ayhan Bey bu iş herhalde sabah belli olur. Meteoroloji yağmurlu diyor. Telefonlaşırız. :)

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
(düzenlendi)

:bambam: buluşma saati yine 11 mi? tavuk yapmayacaksak biraz daha geçe alsak daha iyi olmaz mı, pazar pazar biraz uyusak :)

balık yerine, ahlatlıbel e çankaya belediyesi tesislerine gitsek orada, orada hem yiyecek var, otopark sorunu yok, doğa, ağaçlar v.s. mevcut. hatta dikkatli bakınca göl de görünüyo:)

şimdi gibip lokantada balık yemekten daha iyi bi fikir gibi geldi bana.

haritatahmingun2.png

tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Dere
Siz çok geç kalmışsınız. 2 gün önceden çıkmanız gerekirdi. Benzin gidecek diye tın tın gelirsiniz. :bambam:

Ankara'ya geldiğimde Zafer KANGALLI'yı özel olarak ziyaret edicem, gelmek isteyen var mı? :)

Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı
Ankara'ya geldiğimde Zafer KANGALLI'yı özel olarak ziyaret edicem, gelmek isteyen var mı? :)

Yine deli duygularınız hortlamış gördüm sizi :bambam:

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Yine deli duygularınız hortlamış gördüm sizi :)

Kaçabilirsin ama saklanamazsınnn... Nıhahahahaaaa... :bambam:

Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı

Bence ara ara yağmur yağacaktır. Sağanak olmaz. Bu da bizi engellemez. Devam etmekten yanayım. Sabah exstrem bir durum olursa acil eylem planına geçeriz. Can Bey'in telefonunu kaydederseniz sabah araşırız. :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...