Serkan Toker 6 Mart 2010 Yazar Paylaş 6 Mart 2010 Çiftlikte mangal yakılan bir yer vardı. Tigeme giderken sağda kalıyordu, köşebaşı, orayı bilen var mı ? Yakacam kardeşim birşeyleri, teneke veya mangal.. Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Bu iş bayağı çetrefilli hale geldi. Grup amirlerinin (CUB ve Toker) çözümü gereklidir. Son söz sizde. Bekliyoruz. Bugünden karar verilmesi uygun olacaktır. Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Misafirlerim geldiğinden ben gelemeyeceğim arkadaşlar...Hepinize iyi eğlenceler... Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Vallaha Carrefour ekibinden yana sıkıntı yok saat 10 da Carrefour otoparkında buluşuyoruz.Serkan abi kendi grubunu toplasın istediği yerde sonrada bi yerde buluşalım iki grup. Toplanma okey. Program nedir? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Mart 2010 Yazar Paylaş 6 Mart 2010 Vallaha Carrefour ekibinden yana sıkıntı yok saat 10 da Carrefour otoparkında buluşuyoruz.Serkan abi kendi grubunu toplasın istediği yerde sonrada bi yerde buluşalım iki grup. Cub, forum ekibi dağıldı. Size intikal edeceğiz galiba... Erkan hoca gelemem dedi, eğer çiftlik olur diyorsanız gidelim yada en güzeli çingene tavuğunun müşterisi çoktu, erteleyelim. Tavukta ısrar edelim. Anket yapalım karar verelim, bende misafir var ara ara giriyorum foruma idare edin beni... Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Hava güzelse Serkan abinin dediği yere gidebiliriz. Bu durumda çingene tavuğu iptal yani. Tenekeleri tekmeleyeceğimde.... Yorum bağlantısı
Gence Renda 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Can abiden güzel bir öneri gelmişti.Paintball diye yağmurda da güzel bir atraksiyon olabilir. Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Carrefour - Açık otopark - Taksi durağı yakını - Toplanma saati 10:00 - 11:00 arası - Hareket 11:00 Yorum bağlantısı
Erdem Dengel 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 (düzenlendi) show ana haberde meteoroloji genel müdürlüğüne bağlandılar yarın ankara güneşliymiş bilginize düzeltme : cümle düşüklüğü 6 Mart 2010 tarihinde Erdem Dengel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Orhan Ünsal 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 (düzenlendi) program farketmez. buluşma yeride, ben geliyorum. 6 Mart 2010 tarihinde Orhan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gence Renda 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 carrefour mu? cepamı? bıde can abı cep numaranı verırsen ıyı olur sabah nolur nolmaz Yorum bağlantısı
Aziz Türkmen 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Paintball da iyi olur aslında... Zaten konusu açılmış ama yarım kalmıştı. Can, buluşma karfurda olacak mı? yoksa direk Cepaya mı gelelim? Bir de saat söyle karısıklık olmasın... Can'ın tel nosu eski msjlarda mevcut yine bu konu içinde Yorum bağlantısı
Erdem Dengel 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 (düzenlendi) İçinizde Windows Mobile uyumlu cep telefonu olan ve navigasyon kullanan varsa yarın mutlaka getirsin Türkiyedeki radar noktalarını vereceğim 6 Mart 2010 tarihinde Erdem Dengel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aziz Türkmen 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Can : 0 532 306 62 78 Önceki sayfalarda diğer arkadaşlarında cep noları var onlarıda kayıt edin isterseniz. Biz sabah 10 da Carrefour da toplanıyoruz sonrasi artık ne olur bilmem kısacası ilk buluşma yeri Carrefour. Tamamdır. Yorum bağlantısı
Aziz Türkmen 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Peki arkadaşlar, pazar sabah sabah buluştuğumuza göre poğaca - çay şeklinde de olsa bir kahvaltı yapacak mıyız? yoksa direk paintballa dalar mıyız? Benim tercihim bir yerlerde 2 dk da olsa kahvaltı yapmaktan yana... Malum bekarlık Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Yola çıksammıki güzel olacağa benziyor. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Mart 2010 Yazar Paylaş 6 Mart 2010 Gimatta iyi bir gokart yeri var diyordunuz, noldu o iş ? Yağmur olursa tadından yenmez.. Sağol Cihan... Mangalevinde de yemek yeriz... Yorum bağlantısı
Davut Çavdar 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Gimatta iyi bir gokart yeri var diyordunuz, noldu o iş ? Yağmur olursa tadından yenmez.. Sağol Cihan... Mangalevinde de yemek yeriz... Yağmuru avantaja dönüştürme zamanı Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Mart 2010 Yazar Paylaş 6 Mart 2010 Yerini de söyle bari, kıvranmayalım.. Yorum bağlantısı
Gence Renda 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 kahvaltıda yapalım tavukta yıyelım kartıngde kapısalım paıntball'de çarpışalım:) Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Kahvaltı yaparız çayımızı içeriz muhabbetimizi yaparız sonra paintball Sabah 9 da cıksan 10 da burdasın chip gücü Hadi gel sende Yasin Abi valla gazlama gelesim var. Ama iş güç olayları var keşke ilkine değilde buna gelseydim,gerçi vaktim olsa gelcemde. Ayrıca arabamın kilometresi yükseliyor artık ara vercem şehir dışı turlarına. Yorum bağlantısı
Gence Renda 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Abi valla gazlama gelesim var. Ama iş güç olayları var keşke ilkine değilde buna gelseydim,gerçi vaktim olsa gelcemde. Ayrıca arabamın kilometresi yükseliyor artık ara vercem şehir dışı turlarına. şehir dışından zarar gelmez hele bide ankara olursa..:)gel gel iyi olur:) Yorum bağlantısı
Recommended Posts