Yasin Şimşek Eski 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Km dediğin nedir çok moralini bozuyorsa düşürürüz Ankara ekibi çok organizasyon yapar ve hepside güzeldir havalar bi ısınsın bak daha neler yapacaz O zaman havalar ısındığında yapılacak toplantılara gelecem inşallah.Hem kendi kendime söz verdim aracım st olmadan insan içine çıkarmıyacam. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Abi valla gazlama gelesim var. Ama iş güç olayları var keşke ilkine değilde buna gelseydim,gerçi vaktim olsa gelcemde. Ayrıca arabamın kilometresi yükseliyor artık ara vercem şehir dışı turlarına. Nöbetçi olmasam, gazalardım seni giderdik beraber, neyse başka zamana artık.. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Tamam bakalım öyle olsun geldiğinde ST yapar öyle göndeririz seni Valla abi şuanda yolda ama nerde oldugu bilinmiyor. Kısmetse bu hafta içinde burda. Yorum bağlantısı
Davut Çavdar 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Masaj olmazsa gelmem. Ne tür bi masaj bu Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Ne tür bi masaj bu E bu kadar atraksyiondan sonra tutulur insan. Bi de yağmur felan yağarsa;hamam,sauna,masaj... Yorum bağlantısı
Aziz Türkmen 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Bir günde bunların hepsini yapsak forum tarihine geçeriz herhalde Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Mart 2010 Yazar Paylaş 7 Mart 2010 Havada günlük güneşlik, ziyan oldu bizim çingene tavukları... Yorum bağlantısı
Davut Çavdar 7 Mart 2010 Paylaş 7 Mart 2010 Ben ne demiştim size Accu yanılmaz Hadi bakalım 10 da görüşmek üzere mangal yakarız olmadı Harbiden yağmur felan yok Bilgehan ın duaları kabul oldu sanırım Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 7 Mart 2010 Paylaş 7 Mart 2010 Gerçektende güzel bir hava var dışarıda..Kediyi veterinere götürdüm şimdi geldim.Çingene tavuklarına yazık ettik..Neyse acısını çıkartırız artık. Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 7 Mart 2010 Paylaş 7 Mart 2010 harbiden harcadınız tavukları ya,ne güzel toplanacaktık.... Yorum bağlantısı
Hasan Semerci 7 Mart 2010 Paylaş 7 Mart 2010 en yakın zamanda çingene tavuğu organizasyonunu gerçekleştirelim arkadaşlar.tüm aktivitelerden daha eğlenceli olur kanısındayım.toplu birde foto çekiniriz o günün anısına. Yorum bağlantısı
Erdem Dengel 7 Mart 2010 Paylaş 7 Mart 2010 Harika bir havada harika bir organizasyon oldu Bende bir kaç resim var Birazdan eklerim Yorum bağlantısı
Erdem Dengel 7 Mart 2010 Paylaş 7 Mart 2010 Bir kaç resim panaromik çekimden dolayı biraz flu Paintball sırasında çektiğim resimler Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 7 Mart 2010 Paylaş 7 Mart 2010 Gerçekten çok güzel bir gündü... Bana ulaşımda kolaylık sağladığı için Zafer Kangallı abimize teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
Vural Dirimeşe 7 Mart 2010 Paylaş 7 Mart 2010 Güzel bir gündü. Önce Carrefour'da buluşma, Cumhuriyette kahvaltı, ardından Paintball, 365'te yeme ve en son da Go-Kart. Herkese teşşekkürler. Fotograflar az sonra... Yorum bağlantısı
Davut Çavdar 7 Mart 2010 Paylaş 7 Mart 2010 Günün unutulmazları: 1. Havanın bomba olup akşama kadar çingene tavuğu yapamadık muhabbetleri 2. Serkan abinin Carrefour otopark girişini kacırıp geri gelmesi 3. Cumhuriyet te garsonların can abi ye sürekli arkasını dönmesi 4. Paintball da Bilgehanın alnının ortasından vurulması 5. Zafer bey in sürekli ortadan kaybolması 6. Yemek yemeye gittiğimiz yerin tadilatta olması 7. Karting de benim bindiğim aracın çalışmaması, değiştirdiğim aracın da trigerinin kopması (zincir atmış) devam edecek.. Güzel bir hava güzel bir gündü, stickerlarımızı aldık çingene tavugunda görüşmek üzere Yorum bağlantısı
Erdem Dengel 7 Mart 2010 Paylaş 7 Mart 2010 Çok güzel bir gündü katılan herkese teşekkürler. En deli dolu forum organizasyonunu yaptık sanırım Aramıza yeni katılan arkadaşlarla tanışmak güzeldi. Kartingde dağıttım ortalığı fakat paintball da büyük hedef olduğum için vuruldum durdum Yanlız çok fena taklalar attım Hocam ne taklası uçtun uçtun Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 7 Mart 2010 Paylaş 7 Mart 2010 Günün unutulmazları:1. Havanın bomba olup akşama kadar çingene tavuğu yapamadık muhabbetleri 2. Serkan abinin Carrefour otopark girişini kacırıp geri gelmesi 3. Cumhuriyet te garsonların can abi ye sürekli arkasını dönmesi 4. Paintball da Bilgehanın alnının ortasından vurulması 5. Zafer bey in sürekli ortadan kaybolması 6. Yemek yemeye gittiğimiz yerin tadilatta olması 7. Karting de benim bindiğim aracın çalışmaması, değiştirdiğim aracın da trigerinin kopması (zincir atmış) devam edecek.. Güzel bir hava güzel bir gündü, stickerlarımızı aldık çingene tavugunda görüşmek üzere Bi dakaaa ... En son tur neoldu onuda anlat 3 e tek kaldım herkesi indirdiğimide anlatın ama ... Yorum bağlantısı
Davut Çavdar 7 Mart 2010 Paylaş 7 Mart 2010 Bi dakaaa ... En son tur neoldu onuda anlat 3 e tek kaldım herkesi indirdiğimide anlatın ama ... Ben son tur bi vuruldum hala gogsum agrıyo, yoksa senmi vurdun beni Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 7 Mart 2010 Paylaş 7 Mart 2010 Güzel gündü. Yorgunluktan tadını çıkaramadım ama olsun. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 7 Mart 2010 Paylaş 7 Mart 2010 (düzenlendi) Ulen yine Emrah modu ya. 7 Mart 2010 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts