İçeriğe Yönlendir

7 Mart'ta Ankara'da çingene tavuğu var

Serkan Toker

Recommended Posts

Zafer Kangallı
Tarihi Adana ile aynı olsun diye yazdım, gelebilen gelemeyen yazsın, tavuklar kolay marketten alırız...:lol2:

Kazan tarafında

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Zafer hocam,sen niye benim aynı mesaja alıntı yapıyorsun yahu, taktın tavukları marketten alırıza.... :p :lol2:

Son mesajdan mekanı bildiğin sonucunu çıkarabilirmiyiz ? Kazanın neresinde mesela ?

Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı
Zafer hocam,sen niye benim aynı mesaja alıntı yapıyorsun yahu, taktın tavukları marketten alırıza.... :good1: :lol2:

Son mesajdan mekanı bildiğin sonucunu çıkarabilirmiyiz ? Kazanın neresinde mesela ?

Sarayköyü geçtikten sonra sağ tarafta içerde... Ben de bilmiyordum. Google earth den baktım. İnternette fotoğraflarına baktım. Gayet güzel görünüyor uzaydan... :p

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

İyi o zaman, listeyi yap. Güzergahı belirle, buradan duyur. Biz sana uyarız... :):)

Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı
Kazan mı :)

Yok Kazan da değil. Neydi otobana çıkarken hurdacıların olduğu sanayi ordan düz devam ediyorsun 10 km fılan sonra.

Kazan tarafından da gidiliyor ama sizin dediğiniz yer daha yakın. Batıkent tarafından gelenlerin aski spor salonunu geçtikten sonra otobana çıkan köprünün altından geçip beklemeleri, keçiören tarafından gelenlerin Forum alışveriş merkezini geçtikten 1-2 km sonra sağa girip beklemeleri gerekir. Amma cümle oldu. :)

Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu

CUB dediğin yer Batıkent'ten 30 Km diyorlar, doğru mu ?

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
(düzenlendi)

güvenç göletini daha önce duymamıştım.benim gibi bilmeyenler için haritasını ekliyorum.

tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bende burayı hiç bilmiyorum..Toplanıp gitmek şart yoksa listenin yarısı gelemez :) Saat olarak da öğlen saatleri olabilir.Malum pazar günü evde kahvaltı yaptıktan sonra çıkarız.Yemeğimizi Allah nasip ederse 14:00 gibi falan yiyor oluruz..

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu

3 gün istanbula gittik hemen bi toplantı,toplantıdan toplantıya koşuyorum yav,istanbulda'da lokman abi ve fatih abiyle buluştum çok yogunum çok... :)

Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı

Etlik Forum alışveriş merkezinde toplanabiliriz.

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

oraya giden diğer forumcular genelde istanbul yolundaki carefour da buluşmuş. carefourda buluşabiliriz .

forum alışveriş merkezinine giden yol çok dolambaçlı ve trafik olabiliyor. carefoura ist. yolundan basıp hemen ulaşırız.

Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı
oraya giden diğer forumcular genelde istanbul yolundaki carefour da buluşmuş. carefourda buluşabiliriz .

forum alışveriş merkezinine giden yol çok dolambaçlı ve trafik olabiliyor. carefoura ist. yolundan basıp hemen ulaşırız.

O da olur Erhan. Alışverişide orada yapar devam ederiz.

Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı

Bence uygundur ;) Bu konuyu bugün halledip, bi an önce cingan tavıı organizasyonun görev dağılımını yapmamız gerekir derim. :nazar: Ne tavıhmış be...

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Teneke bulmamız lazım beyler..Acaba Carrefour dan temin edebilir miyiz? Sonra Tavukları geçireceğimiz sopa falan.. ?

Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı

Tenekeleri bize yemek getiren şirketten ayarlarım. Yağ tenekesi olur değil mi? Kaç tane lazım? Sopa işinide oradan bi ağaç dalından hallederiz.

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu
Tenekeleri bize yemek getiren şirketten ayarlarım. Yağ tenekesi olur değil mi? Kaç tane lazım? Sopa işinide oradan bi ağaç dalından hallederiz.

yag tenekesi olmaz bence,peynir veya turşu tenekesi olur..

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Yağ tenekesi olmaz..Onlar ince uzun oluyor..Ama büyük yağ ise olabilir.Peynir tenekeleri gibi geniş olması lazım.Tavuk tenekeye temas etmeyecek.

Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı

5 litrelik değil 18 litrelikten bahsediyorum. Olmadı tavukları küçültürüz. ;)

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu
Bu sefer bende gelmek istiyorummm ;)

buyrun bekleriz tabiki....

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

TAvukları Carrefour dan alırız diyecem bana ters orası, ben forum Ankara yı tercih ederim. İki grup şeklinde de buluşabiliriz...

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
5 litrelik değil 18 litrelikten bahsediyorum. Olmadı tavukları küçültürüz. ;)

18 lt ise olur..

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Bu sefer bende gelmek istiyorummm :)

Rsimden etkilendin değil mi? Resimli reklam iyi oluyor bakın müşterilerde artış var.... ;)

Çubuk işinide halledelim, bende mangal şişleri olması lazım, onları getireyim. Teneke birkaç tane mi alsak diyorum, tek tenekede iki tavuk olsa bize en az 4-5 tavuk lazım gibi. İkisi Serkan' ın geri kalanlarlarıda biz aramızda paylaşırız artık... :nazar:

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Adam başı yarım tavuk hesaplamamız lazım..Teneke 5-6 tane olması lazım bence.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...