Serkan Toker 1 Mart 2010 Yazar Paylaş 1 Mart 2010 Ne yaptın Ayhan, bir tenekeye 2 tavuk atarız, iki teneke yaksak 4 tavuk eder 50-55 dakikada...8 kişilik yemek işte, bir parti daha yapsak işlem tamamdır, olmazmı iki tavuk bir tenekeye...Hem soğumamış olur, ortaya parçalar girişiriz. Araya domates falan atıştırdınmı problem olmaz diyorum... Yorum bağlantısı
Vural Dirimeşe 1 Mart 2010 Paylaş 1 Mart 2010 Carrefour'da buluşacak ekip olarak tavukları oradan alırız. İçecek olayını da herkes kendi mi halletsin, yoksa onu da mı oradan alalım?? Haydi beyler... Biraz organize olalım Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 1 Mart 2010 Paylaş 1 Mart 2010 Ben birşey içmesemde olur... Abi işte aynen böyle yapıcaz..Ama bunların içinde 1'er tavuk var..2 tavuk sığmaz.. Yorum bağlantısı
Orhan Ünsal 1 Mart 2010 Paylaş 1 Mart 2010 (düzenlendi) Etlik Forum alışveriş merkezinde toplanabiliriz. ben batıkentten gelecegim için ivedik çıkışından katılırım sizlere. sanırım ivedik çıkışında da toplanma olur. haritadan anladıgım kadarıyla ivedik çıkışından gidiliyor oraya. benim evden 30 KM VE 2 SAAT 10DK diyor google. ama hangi hızla bilemedim. aceba yoL çok mu kötüdür? 1 Mart 2010 tarihinde Orhan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 1 Mart 2010 Paylaş 1 Mart 2010 Serkan abicim 2 grup işi karışık olabilir ya forumda buluşalım ya da carrefourda derim.Bu arada ne yarım mı yahu ben en az 1 tam yerim O zaman bolca teneke lazım bize Adam başı teneke Ne yaptın Ayhan, bir tenekeye 2 tavuk atarız, iki teneke yaksak 4 tavuk eder 50-55 dakikada...8 kişilik yemek işte, bir parti daha yapsak işlem tamamdır, olmazmı iki tavuk bir tenekeye...Hem soğumamış olur, ortaya parçalar girişiriz. Araya domates falan atıştırdınmı problem olmaz diyorum... Yok abi teneke çok olmalı.. 8-10 bile abartı değil yani Yorum bağlantısı
Orhan Ünsal 1 Mart 2010 Paylaş 1 Mart 2010 Yolda bir sıkıntı yok aslaft ve güzel. dogrudur, yoksa 30 km lik yok 2 saatte gidilmez. google konumlandırmasında bir hata var sanırım. O zaman bolca teneke lazım bize Adam başı teneke Yok abi teneke çok olmalı.. 8-10 bile abartı değil yani abi ben o tenekelerden bulurum diyecem ama benimkiler ya tiner yada vernik tenekesi. Yorum bağlantısı
Davut Çavdar 1 Mart 2010 Paylaş 1 Mart 2010 Rsimden etkilendin değil mi? Resimli reklam iyi oluyor bakın müşterilerde artış var.... Çubuk işinide halledelim, bende mangal şişleri olması lazım, onları getireyim. Teneke birkaç tane mi alsak diyorum, tek tenekede iki tavuk olsa bize en az 4-5 tavuk lazım gibi. İkisi Serkan' ın geri kalanlarlarıda biz aramızda paylaşırız artık... Aşk olsun serkan abi ya, tavuk bahane ne zamandır gelemiyordum bir türlü ondan yani aslında hiç macera aramayıp mangal mı yapsak, bide sivri biberleri felan közledikmi off offf Serkan abicim 2 grup işi karışık olabilir ya forumda buluşalım ya da carrefourda derim.Bu arada ne yarım mı yahu ben en az 1 tam yerim Bide en az en çok kaç olur abi Yorum bağlantısı
Hasan Semerci 1 Mart 2010 Paylaş 1 Mart 2010 Gölbaşından Hasan Semerci Bey vardı. O bir yer ayarlayabilir mi ki? hep birlikte mogan parka gideriz. en uygun yer orası bence.göl kenarında piknik ve mesire yeri Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Mart 2010 Yazar Paylaş 1 Mart 2010 Hasan hocam geç kaldın. Biz Kazan Güvenç göleti diye karar aldık, sizide mutlaka bekliyoruz... Davut ben zaten iki tavuk alalım Uğrak lokantasından diyorum. Ayhan olacak bu iş diyor ama biz yinede bir mangal bir kilo kömür götürelim, çingene tavuğunun pişmeyen yeri olursa mangalla destekleriz... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 1 Mart 2010 Paylaş 1 Mart 2010 Hasan hocam geç kaldın. Biz Kazan Güvenç göleti diye karar aldık, sizide mutlaka bekliyoruz... Davut ben zaten iki tavuk alalım Uğrak lokantasından diyorum. Ayhan olacak bu iş diyor ama biz yinede bir mangal bir kilo kömür götürelim, çingene tavuğunun pişmeyen yeri olursa mangalla destekleriz... Olacak olacak ADANA'da oluyorsa ANKARA'DA da olacak Vazgeçmek yok.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Mart 2010 Yazar Paylaş 1 Mart 2010 Adana unuttu zaten, herhalde toplanamayacaklar. Tavukları yerken unutturmayın Yavuz' u ararız. Resimler geliyor ekmek banacaktın, soğutma diye... Yorum bağlantısı
Serkan Çok 1 Mart 2010 Paylaş 1 Mart 2010 Rsimden etkilendin değil mi? Resimli reklam iyi oluyor bakın müşterilerde artış var.... Çubuk işinide halledelim, bende mangal şişleri olması lazım, onları getireyim. Teneke birkaç tane mi alsak diyorum, tek tenekede iki tavuk olsa bize en az 4-5 tavuk lazım gibi. İkisi Serkan' ın geri kalanlarlarıda biz aramızda paylaşırız artık... ohooooooo serkanım gaza geldin planı unuttun tamam 2 tavuk benim ama sen en az 4 tane yersin bana göre 2. si erken buluşmak lazım yahu 12 de buluştuk gittik ayarladık ateşi yaktık ettik(orada fazla ağaç yok odun ihtiyacımız olacak bu arada) 1.5 - 2 de teşkilat hazır olsa onların pişmesi en az 4 'ü bulur. düzgün planlama yapmayıp senin tavuklar pişmedi mangala atalım diyip salça olacaksın. Yok öyle yağma. bu işin yeri uzak haberiniz olsun mümkünse daha yakın bir yer tespit edelim. ayrıca 1-2 tenekeyle birşey pişiremeyiz onlar serkanımla bana yeter anca tepsi ve tavuğu asacak malzeme lazım yoksa ızdırap olur vesselam. hep birlikte mogan parka gideriz. en uygun yer orası bence.göl kenarında piknik ve mesire yeri moganda bu işi yapamayız bence Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Mart 2010 Yazar Paylaş 1 Mart 2010 Serkan, senin araba oraya 50 liralık gaz yakar. Sığarsan benim arabayla götürürüm seni.... Moganda o kadar halkın arasında zor evet, mekan iyi. Biraz izole olması iyi olur, malum devasa bir ateş yakacağız görünen duruma göre... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Mart 2010 Yazar Paylaş 1 Mart 2010 İşte, nasıl yöneticisiniz siz beyefendi, tavukalrı ben göndereyim diyeceğiniz yerde olayı sabote ediyorsunuz . Yorum bağlantısı
Davut Çavdar 1 Mart 2010 Paylaş 1 Mart 2010 Ankara bu tavuğu yapıp yiyemez... Vazgeçmek yok yaparız, yapamasak da olanı yeriz Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Mart 2010 Paylaş 1 Mart 2010 Benim biraz işim var... Sonra görüşürüüüüz... Yorum bağlantısı
Serkan Çok 1 Mart 2010 Paylaş 1 Mart 2010 Serkan, senin araba oraya 50 liralık gaz yakar. Sığarsan benim arabayla götürürüm seni....Moganda o kadar halkın arasında zor evet, mekan iyi. Biraz izole olması iyi olur, malum devasa bir ateş yakacağız görünen duruma göre... kardeşimsin ama söylediğin gibi gazla gitmek lazım benzinle gideceksek ben bütün gruba Ankarada yemek ısmarlarım daha ucuza gelir İyi organize olmak lazım sonra serkan bu işi çöz demek yok. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 1 Mart 2010 Paylaş 1 Mart 2010 (düzenlendi) şöyle bi önerim var. bilen bilir, gençlik cad.de Germeç piliç var. adamlar senelerdir piliç çevirme yapıyorlar, fiyatı da çok uygun. oraya kişi sayısına göre sipariş verip geçerken alabiliriz aslında. hem daha ekonomik olur , hemde zamandan kazanırız. bulaşık çıkmaz v.s. hatta piliçleri oradan alıp, tenekeyle resmini çekip, çingen tavuğu gibi resimler, yapamaz diyenlere göndeririz tüm pişmiş tavuk 10tl, yarım 5tl yanında pilav+ ekmek +salata http://www.germecpilic.com/ 1 Mart 2010 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 1 Mart 2010 Paylaş 1 Mart 2010 Yok ya hazır almak olmaz..Piknik edasında bizim pişirmemiz lazım.İşin tadı orada..Yoksa alıp yeriz tavuk. 2şer tane sığdırabiliriz.Yapanlar var.Bize 5-6 teneke lazım aynı sayıda yere dikeceğimiz sağlam sopalar.Alta tabak olarak alüminyum tabaklar var ya kullan at tarzı o tip bişeyler alabiliriz. şöyle bi önerim var.bilen bilir, gençlik cad.de Germeç piliç var. adamlar senelerdir piliç çevirme yapıyorlar, fiyatı da çok uygun. oraya kişi sayısına göre sipariş verip geçerken alabiliriz aslında. hem daha ekonomik olur , hemde zamandan kazanırız. bulaşık çıkmaz v.s. hatta piliçleri oradan alıp, tenekeyle resmini çekip, çingen tavuğu gibi resimler, yapamaz diyenlere göndeririz tüm pişmiş tavuk 10tl, yarım 5tl yanında pilav+ ekmek +salata http://www.germecpilic.com/ Valla şimdi tekrar baktım da hiç fena fikir değil aslında Yorum bağlantısı
Hasan Semerci 1 Mart 2010 Paylaş 1 Mart 2010 moganda bu işi yapamayız bence arkadaşların dediği gibi büyük ateş yakılacaksa moganda olmaz zaten. seçiminiz doğru olmuş. Yorum bağlantısı
Serkan Çok 2 Mart 2010 Paylaş 2 Mart 2010 adamlar olayı çözmüş patent bile edinmiş. http://www.gliste.com/c/cingene-tavugu-pis...aparati-iid688/ Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 2 Mart 2010 Paylaş 2 Mart 2010 Ne çok toplanıyorsunuz yaa, işiniz gücünüz yokmu sizin, Kötü örnek teşkil ediyonuz.. Yorum bağlantısı
Aziz Türkmen 2 Mart 2010 Paylaş 2 Mart 2010 Evet Carrefour da olabilir buluşma yeri yanlız eklenen foto eski gibi sanki daha ağaçlık orası.O zaman şöyle diyormuyuz ; 7 Mart 2010 Saat : 11:00 de Carrefour otoparkında toplanıp en geç Saat : 12:00 da da Carrefour otoparktan hareket edilecektir. Uygun mu bu ? Carrefour bana uyar, ancak sanki hareket saatini 11 yapsak daha iyi olur, yoksa gec kalacagiz gibi duruyor... Guvenc Goleti'ni bilmiyorum ama daha iyi, yeni bir yer ogrenmis oluruz Su anki durumda benim icin sorun yok. Tavuk, teneke ve şiş işleri de sayın abilerimizin yanında bize düşmez diye düşünüyorum, ayıp olur ... Yorum bağlantısı
Recommended Posts