Serkan Toker 2 Mart 2010 Yazar Paylaş 2 Mart 2010 Carrefour bana uyar, ancak sanki hareket saatini 11 yapsak daha iyi olur, yoksa gec kalacagiz gibi duruyor... Guvenc Goleti'ni bilmiyorum ama daha iyi, yeni bir yer ogrenmis oluruz Su anki durumda benim icin sorun yok. Tavuk, teneke ve şiş işleri de sayın abilerimizin yanında bize düşmez diye düşünüyorum, ayıp olur ... Tamam Aziz, o zaman sen tavukları al, biz tenekeyi getiririz... Buluşma saatini hareket saati olarak değiştirelim olmazsa, Can telefonunu yazarsa geç kalanlar bulamayanlar ( mesela ben ) ararlar...Organizatör nasıl olsa.. Yorum bağlantısı
Aziz Türkmen 2 Mart 2010 Paylaş 2 Mart 2010 Tarihi Adana ile aynı olsun diye yazdım, gelebilen gelemeyen yazsın, tavuklar kolay marketten alırız... Tamam Aziz, o zaman sen tavukları al, biz tenekeyi getiririz...Buluşma saatini hareket saati olarak değiştirelim olmazsa, Can telefonunu yazarsa geç kalanlar bulamayanlar ( mesela ben ) ararlar...Organizatör nasıl olsa.. Tavuk kolay abi, marketten alırız... Yorum bağlantısı
Aziz Türkmen 2 Mart 2010 Paylaş 2 Mart 2010 Bence siz tavukları marketten alın. Boşuna çalmakla uğraşmayın Bence de... Çalması iş değil de, kim yolacak o tüyleri... Yorum bağlantısı
Serkan Çok 2 Mart 2010 Paylaş 2 Mart 2010 Tamam Aziz, o zaman sen tavukları al, biz tenekeyi getiririz...Buluşma saatini hareket saati olarak değiştirelim olmazsa, Can telefonunu yazarsa geç kalanlar bulamayanlar ( mesela ben ) ararlar...Organizatör nasıl olsa.. telefona gerek yok canın arabasının lastik izlerini takip etseler adres cepte demektir. Yorum bağlantısı
Davut Çavdar 2 Mart 2010 Paylaş 2 Mart 2010 Hava durumu korkutuyor beni açıkcası, az önce geldim eve, önümü göremeyecek kadar yağmur cok gordum ama iki elimle direksiyonu tutmama ragmen arabanın savrulmasına pek rastlamamıştım bu hava olayını düşünmek lazım ya.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Mart 2010 Yazar Paylaş 2 Mart 2010 Durmak yok yola devam. Her türlü hava muhalefetini aşarız inşallah. Zaten saatlerce yağacak değil ya, Adana' yı düşünün. Tavukları düşünün, tenekeleri düşünün. Kazanmak için çıkacağız sahaya, siz en iyi forumcularsınız, tek yürek tek bilek. :P:P İnşallah yağmaz, güzel olacak hissediyorum. Ben forum Ankaranın oradan çıkmayı düşünüyorum, alışverişe nakdi olarak piknik mahalinde katılsak olur değilmi ? Serkan Çok arkadaşımızda para çoktur, kasayı ona bırakın. Yorum bağlantısı
Guest Erkan Sa?lam 2 Mart 2010 Paylaş 2 Mart 2010 Meteoroloji 5 günliük tahmin veriyor. Cuma gün vereceği tahmin, bize net bilgi verir. son 3 gün tutarlılık %85. Serkan abi gibi benimde sormak istediğim işin maddi kısmı nasıl ayarlanacak? Gelirken getirmemiz gereken ne olmalı? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Mart 2010 Yazar Paylaş 2 Mart 2010 Extradan bir şey getirmek istersen getir Erkancım, yoksa tavuk, domates, biber ve ekmekten oluşan bir menü var. Organizatör Can ve Serkan Çok yemek konusunda uzmanlar. Ben yiyiciyim, olmadı balık tutuluyormuş. Tutarsak yeriz tutamazsak arabalara bakar açlığı unutmaya çalışırız. İçecek falan zaten olur, keyfine bak, fazla takılma bunlara. Yorum bağlantısı
Davut Çavdar 2 Mart 2010 Paylaş 2 Mart 2010 Durmak yok yola devam. Her türlü hava muhalefetini aşarız inşallah. Zaten saatlerce yağacak değil ya, Adana' yı düşünün. Tavukları düşünün, tenekeleri düşünün. Kazanmak için çıkacağız sahaya, siz en iyi forumcularsınız, tek yürek tek bilek. :P:Pİnşallah yağmaz, güzel olacak hissediyorum. Ben forum Ankaranın oradan çıkmayı düşünüyorum, alışverişe nakdi olarak piknik mahalinde katılsak olur değilmi ? Serkan Çok arkadaşımızda para çoktur, kasayı ona bırakın. Evet evet yılmak yok aslanlar sahaya iniyor hem renklilik olur yağmur felan yağarsa cuma günkü tahmin bize fikir verir diye düşünüyorum ben de.. Kişi başı ücret mi toplıyalım nasıl yapalım böyle organizasyon olmazzzzzzz herkes ayrı yerlerden geliyor sabote var bu işte Serkan abi toplantıyı baltalamak istiyor fakat aynı zamanda toplantıda olsun istiyor Tenekelerden hala ses çıkmadı ? Kişi başı 10 tl den bu iş çözülür gibi ne dersiniz ? 10 tl tavuk 30 tl yakıt Serkan abi sticker ları unutma Yorum bağlantısı
Guest Erkan Sa?lam 2 Mart 2010 Paylaş 2 Mart 2010 Kişi başı ücret mi toplıyalım nasıl yapalım böyle organizasyon olmazzzzzzz herkes ayrı yerlerden geliyor sabote var bu işte Serkan abi toplantıyı baltalamak istiyor fakat aynı zamanda toplantıda olsun istiyor Tenekelerden hala ses çıkmadı ? Kişi başı 10 tl den bu iş çözülür gibi ne dersiniz ? Can abi ulus hali gibi yerlerde peynir ürünleri çok satılıyor, buraya yakın arkadaşlar varsa teneke bulunabilir. Ben marketlere bakacağım, tahminim 1-2 tane bulurum.Bu arada ben akyurt ilçesinden geleceğim, hurdacılar sitesinin oraya gelsem, olur değil mi? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Mart 2010 Yazar Paylaş 2 Mart 2010 Can, kişi başı 10 lira gibi düşün. Malzemeleri al, sonra sayıya böleriz. 10 olmaz 9 olur 11 olur. Sorun değil. Yanına birini ayarla ama ben yokum. Hadi canım kolay gelsin, orada buluşuruz... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Mart 2010 Yazar Paylaş 2 Mart 2010 Liste güncel Davut, Tavukların Pişeceği Yer : Güvenç Göleti Tarih : 07.03.2010 Buluşma yeri : Batıkent Carrefour Buluşma yerinden hareket saati : 11:00 Toplantıdan Sorumlu Kişi : Can Umut Baykan Katılımcılar: 1-Serkan Toker 2-Can Umut Baykan 3-Zafer Kangallı 4-Serkan Çok 5-Bilgehan Arbek 6-Gence Renda 7-Orhan Ünsal 8-Hasan Semerci 9-Cihan Tiftik 10-İlker İzgördü 11-Aziz Türkmen 12-Ayhan Onaran 13-Erhan Doruk 14-Vural Dirimeşe 15-Erkan Sağlam 16-Davut Çavdar Onur konuğu Bahtiyar Aydoğdu Yorum bağlantısı
Davut Çavdar 2 Mart 2010 Paylaş 2 Mart 2010 Liste güncel Davut,Tavukların Pişeceği Yer : Güvenç Göleti Tarih : 07.03.2010 Buluşma yeri : Batıkent Carrefour Buluşma yerinden hareket saati : 11:00 Toplantıdan Sorumlu Kişi : Can Umut Baykan Katılımcılar: 1-Serkan Toker 2-Can Umut Baykan 3-Zafer Kangallı 4-Serkan Çok 5-Bilgehan Arbek 6-Gence Renda 7-Orhan Ünsal 8-Hasan Semerci 9-Cihan Tiftik 10-İlker İzgördü 11-Aziz Türkmen 12-Ayhan Onaran 13-Erhan Doruk 14-Vural Dirimeşe 15-Erkan Sağlam 16-Davut Çavdar Onur konuğu Bahtiyar Aydoğdu Tmm dır abi eline sağlık Yorum bağlantısı
Aziz Türkmen 2 Mart 2010 Paylaş 2 Mart 2010 (düzenlendi) Hava durumu da kesin bilgi veremez bence çünkü son günlerdeki yağmurlar hep kısa süreli ve sağanak... Örnek bugun, sabah yazı anımsatan bir hava, gece deli gibi yağmur... Bişey olmaz bence, havadan yana korkmaya gerek yok... Şenlik olur, tavuklar da mundar olur en fazla :D Madem farklı gruplar olacak, o zaman toplam para kişi sayısına bölünür, piknik alanında tahsil edilir... Kişi başı 10 tl yeterli gibi sanki... Gelemeyecek arkadaşlar cumartesi gecesi haber ederse sıkıntı da olmaz. Ben Carrefour'a geliyorum, alışveriş orada olacaksa yardımcı olurum. Ancak teneke ve şiş işi hala kesinleşmedi... 2 Mart 2010 tarihinde Aziz T tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 Ben yemek şirketinden teneke ayarlarım dedim ama Ayhan Bey onlar küçük olur dedi. Nasıl bişey bu teneke. Varil derseniz varil de getiririm. Bütün davuhlar bir varilde olur. Alışveriş konusunda Can Bey'e yardımcı olurum. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 Ben yemek şirketinden teneke ayarlarım dedim ama Ayhan Bey onlar küçük olur dedi. Nasıl bişey bu teneke. Varil derseniz varil de getiririm. Bütün davuhlar bir varilde olur. Alışveriş konusunda Can Bey'e yardımcı olurum. Abi teneke büyükse olur..Ama 5 LT yağ tenekeleriyse olmaz. Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 Liste güncel Davut,Tavukların Pişeceği Yer : Güvenç Göleti Tarih : 07.03.2010 Buluşma yeri : Batıkent Carrefour Buluşma yerinden hareket saati : 11:00 Toplantıdan Sorumlu Kişi : Can Umut Baykan Katılımcılar: 1-Serkan Toker 2-Can Umut Baykan 3-Zafer Kangallı 4-Serkan Çok 5-Bilgehan Arbek 6-Gence Renda 7-Orhan Ünsal 8-Hasan Semerci 9-Cihan Tiftik 10-İlker İzgördü 11-Aziz Türkmen 12-Ayhan Onaran 13-Erhan Doruk 14-Vural Dirimeşe 15-Erkan Sağlam 16-Davut Çavdar Onur konuğu Bahtiyar Aydoğdu yorumsuz abi Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 Abi teneke büyükse olur..Ama 5 LT yağ tenekeleriyse olmaz. Fotoğraflarda gördüğüm yağ tenekelerinden. Çubuk işini halletmeye çalışıyorum. Ama bu işi ağaç dallarından hallederiz. Olmaz mı? Bu arada teneke siparişini verdim. (8 adet) Yorum bağlantısı
Serkan Çok 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 şuan 16 17 kişi görünüyor 8-10 teneke yeter diye düşünüyorum Durmak yok yola devam. Her türlü hava muhalefetini aşarız inşallah. Zaten saatlerce yağacak değil ya, Adana' yı düşünün. Tavukları düşünün, tenekeleri düşünün. Kazanmak için çıkacağız sahaya, siz en iyi forumcularsınız, tek yürek tek bilek. :P:Pİnşallah yağmaz, güzel olacak hissediyorum. Ben forum Ankaranın oradan çıkmayı düşünüyorum, alışverişe nakdi olarak piknik mahalinde katılsak olur değilmi ? Serkan Çok arkadaşımızda para çoktur, kasayı ona bırakın. valla bırakın bana kasayı arabanın vergisini yeni ödedim alacağım 10 tane tavuk beni sarsmaz sevgili toker ciğim. can hertürlü desteğe açığım bu arada belki bir arkadaşıda getiririm yanımda sonra ne oluyoruz demeyin. Serkan sana birdaha ngıcık oldum senin yüzünden vergi geldi yine aklıma Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 Can, Aziz ve ben carrefourdan alışverişi yaparız. Alınacak erzak belli. Ama extradan aha bu da olsun diyen varsa söylesin. Çay işini nasıl hallederiz? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 Fotoğraflarda gördüğüm yağ tenekelerinden. Çubuk işini halletmeye çalışıyorum. Ama bu işi ağaç dallarından hallederiz. Olmaz mı? Bu arada teneke siparişini verdim. (8 adet) Tamam teneke işi tamam o zaman..Ağaçlardan yapılabilir ancak orada sağlam ağaç var mıdır?Tavuklar yerlerde sürünmesin Zafer bey teneke işinide halletmiş geriye tavuklar , ekmekler ve içecekler kaldı gibi.Bu arada liste epeyi bi kalabalık ama kimseden ses çıkmaz oldu ?? Kim nereye gelecek bi söyleyin ? Ben carrefour a gelirim..Alışveriş içinde yardımcı olurum.Ancak kediyi veterinere götürcem iğnesi var.Henüz saati kesinleşmedi.Yanımda +1 kişi daha olabilir.(durum bugün gün içinde netlik kazanır.) Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 Genel düşünce, Etlik Forum ve Batıkent Carrefour. CUB ve Toker grubu. CUB grubu olarak alışveriş bizde. Alışverişi tamamladıktan sonra Toker grubuna dahil oluyoruz. Orada son bir gözden geçirmeden sonra Güvenç Göleti. Aziz, Cub ve ben saat 10:00'da Carrefoura dalacak şekilde hazır olalım. Birde liste hazırlarsak iyi olur. Zaman kaybetmemiş oluruz. Yorum bağlantısı
Gence Renda 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 gidicemiz yer kesınse güvenc gölü tam olarak nerde?bulusma saatı tam olarak 10'mu 11'mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts