Zafer Kangallı 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 gidicemiz yer kesınse güvenc gölü tam olarak nerde?bulusma saatı tam olarak 10'mu 11'mi? Etlik forumdan sonraki kavşak şağ yap 25 km gel Toplantı saati 10:00 Hareket 11:00'de. İster etlik forum, ister Batıkent Carrefour nasıl uyarsa... Ben de batıkent carrefour a geleceğim Tamam Davut Bey. Anlaştığımız saat. Yorum bağlantısı
Gence Renda 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 tesekkur ederım zafer abı baya gıdıyoruz o zaman:)....ben +1 ıle carrefour'a gelcem guncel lısteye dip not olsun:) Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 tesekkur ederım zafer abı baya gıdıyoruz o zaman:)....ben +1 ıle carrefour'a gelcem guncel lısteye dip not olsun:) CUB not almıştır. CUB grubu Toker grubunu üçe katlar, beşle çarpar, duvardan duvara vurur. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 İlla el atacağız yani... Yemek şirketlerinden lokantalardan temin edeceğiniz 18 kiloluk yağ, peynir, zeytin, turşu bilimum gıda tenekeleri işinizi görür... Daha bulamazsanız, sanayiden 10 numara yağ tenekesi bulun... Yabancı değilsiniz sonuçta motor dişli yağına size bişey yapmaz Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 İlla el atacağız yani... Yemek şirketlerinden lokantalardan temin edeceğiniz 18 kiloluk yağ, peynir, zeytin, turşu bilimum gıda tenekeleri işinizi görür... Daha bulamazsanız, sanayiden 10 numara yağ tenekesi bulun... Yabancı değilsiniz sonuçta motor dişli yağına size bişey yapmaz Abi sanayide çıkma teneke bulabilirmiyiz. Ne de olsa herşeyin çıkmasına bakıyoruz. Bu iş için taaa Nevşehirlerden canını sıkma abijiim. Ben teneke siparişlerini verdim. Yarın geliyor. Siz gelmiyor musunuz? Yorum bağlantısı
Davut Çavdar 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 İlla el atacağız yani... Yemek şirketlerinden lokantalardan temin edeceğiniz 18 kiloluk yağ, peynir, zeytin, turşu bilimum gıda tenekeleri işinizi görür... Daha bulamazsanız, sanayiden 10 numara yağ tenekesi bulun... Yabancı değilsiniz sonuçta motor dişli yağına size bişey yapmaz Abi çok güldürdün beni ya, Allah da seni güldürsün Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 Abi sanayide çıkma teneke bulabilirmiyiz. Ne de olsa herşeyin çıkmasına bakıyoruz. Bu iş için taaa Nevşehirlerden canını sıkma abijiim. Ben teneke siparişlerini verdim. Yarın geliyor. Siz gelmiyor musunuz? Çıkma teneke bulabilirsin... Hangi taraf sayıca az olursa oraya gideceğim ben Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 Çıkma teneke bulabilirsin... Hangi taraf sayıca az olursa oraya gideceğim ben 7 mart pazar Etlik Forum (saat 10:00) Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 Çıkma teneke bulabilirsin... Hangi taraf sayıca az olursa oraya gideceğim ben eger gelmiyeceksen paket yapalım hafta içi ben getiririm abi... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 eger gelmiyeceksen paket yapalım hafta içi ben getiririm abi... Yok.. orda o rezilliği, is kokusunu, yanık kokusunu almadan tadı olmaz ki... Yorum bağlantısı
Orhan Ünsal 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 ben carrefour a gelecegim. ancak o günkü programda saat 11 e size yetişemezsem direkt gölete gelirim. haritadan baktım iyice. o tarife göre gelebilirim sanrım. Yok.. orda o rezilliği, is kokusunu, yanık kokusunu almadan tadı olmaz ki... +50 Yorum bağlantısı
Davut Çavdar 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 Çıkma teneke bulabilirsin... Hangi taraf sayıca az olursa oraya gideceğim ben Abi taraf derken, Batıkent-Etlik karşılaştırmasına goremi Ankara/Adana karşılaştırmasına göremi Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 Biz Adanayı çoktaaan bıraktık. Bu rekabeti kendi aramızda yapacağız. Adana tavuğu yiyemeyecek, bari künefeleri bize göndersin. Aç karınla tatlı yenmezkiiii... Selim Bey duymuştur umarım. Yorum bağlantısı
Davut Çavdar 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 Biz Adanayı çoktaaan bıraktık. Bu rekabeti kendi aramızda yapacağız. Adana tavuğu yiyemeyecek, bari künefeleri bize göndersin. Aç karınla tatlı yenmezkiiii... Selim Bey duymuştur umarım. Ya cidden tavuk tamam içecek tamam da tatlısız olmaki be abi Yorum bağlantısı
Vural Dirimeşe 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 Ben de Carrefoura gelirim 10-11 arası. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 Abi taraf derken, Batıkent-Etlik karşılaştırmasına goremi Ankara/Adana karşılaştırmasına göremi Ankara/Adana.... Adana kolay benim için ya... Niğde'ye çıkıp vitesi boşa aldımmı 1 saat sonra Adana'dayım Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 Ben de Carrefoura gelirim 10-11 arası. Tamamdır Vural Bey Yorum bağlantısı
Davut Çavdar 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 Serkan abi bi tepsi baklava yaptırcakmış biraz önce aradı neli yaptırıyım Can diye Fıstıklı olsun lütfen:) hatta fıstıklı kadayıf olsunn:) Yorum bağlantısı
Vural Dirimeşe 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 Serkan abi bi tepsi baklava yaptırcakmış biraz önce aradı neli yaptırıyım Can diye Ağanın eli tutulmaz, nasıl istiyorsa öyle olsun. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 Bende öyle dedim fıstıklı olsun diye Serkan abi de kurban olsun fıstıklar size tamam dedi Bana 2 tepsi olsun biri fıstıklı biri cevizli demişti. Ben de 1 tepsi yeter içeceklere de yer kalsın fıstıklı iyi olur demiştim Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 Ağanın eli tutulmaz, nasıl istiyorsa öyle olsun. Tabi canım,kırmayalım Serkan Bey'i. ''2 tepsi'' diyorsa 2 tepsi olsun. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 Birbirimizi nasıl tanıyacağız , yakamıza kırmızı karanfil takalım hehehe Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 Bir an önce avatarları güncelleyin.. Son halinizi ve yüzünüz net bir şekilde görünür halde fotoğrafınızı yükleyin... Çok faydasını göreceksiniz.. Yoksa yarım saat bön bön bakarsınız birbirinize... Avatarı net ve güncel olmayanlarda ilgi görmemekten sıkılır... Bilginize... Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 çevre yolunun kenarına pankart asalım, FCBTR toplantı yerine gider diye... Bir an önce avatarları güncelleyin.. Son halinizi ve yüzünüz net bir şekilde görünür halde fotoğrafınızı yükleyin... Çok faydasını göreceksiniz.. Yoksa yarım saat bön bön bakarsınız birbirinize... Avatarı net ve güncel olmayanlarda ilgi görmemekten sıkılır... Bilginize... abi benimki nasıl benziyormu, ben ve kapodokya... Yorum bağlantısı
Recommended Posts