İçeriğe Yönlendir

7 Mart'ta Ankara'da çingene tavuğu var

Serkan Toker

Recommended Posts

Zafer Kangallı

Sami Bey siz hangi gruba dahilsiniz? Bekleriz. :)

Yorum bağlantısı
Sami Aktaş
Bekleriz Sami hocam, sana yakın nasıl olsa. Bizden az km. yaparsın.... :)

Tavuklar 11 oldu mutfakkk.... :D

Hindi de olur...Farketmez... :lol2:

Sami Bey siz hangi gruba dahilsiniz? Bekleriz. :p

Sanırım hiçbiri...Esenboğa tarafından Sirkeli üzerinden gelirim büyük ihtimalle...Umarım yollar bozuk değildir...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Haftasonu plan dışı bir işim çıkmazsa geleceğim ben de...

Geç kaldın ki... Tavukları yendi bile :)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Hindi de olur...Farketmez... :)

Sanırım hiçbiri...Esenboğa tarafından Sirkeli üzerinden gelirim büyük ihtimalle...Umarım yollar bozuk değildir...

Sirkeliden sonrası fena değil ama öncesini bilmiyorum...

Yorum bağlantısı
Serkan Çok

Hiçbirinizin yazdığını okuyamıyorum :)

mail gelmiyor

yok yok kör oldum kööööööör oldummmmmmmm :s

biri beni evden alabilirmi? :p

Yorum bağlantısı
Aziz Türkmen

Bugun sağlam geyik dönmüş, bakamamıştım ben. :)

Teneke işi de çözülmüş, artık bizi hiçbişey durduramaz... :s

Pazar sabah 10 sularında Carrefour'dayım ben de...

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge

Şimdi tam olarak nereye gidiyoruz? Ne kadar getireceğiz?

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

karfur+1. Bi terslik olmaz da araba çalışırsa tabi. :)

Yorum bağlantısı
Sami Aktaş
Geç kaldın ki... Tavukları yendi bile :D

Gelsene sen de... :D

Yorum bağlantısı
Serkan Çok

yarın bi İstanbul yapıp geleceğim.Okuyamayabilirim yazılanları

arkamdan tavuklarda senin domateslerde demeyin.

CUB sarma işinide Serkanım halleder artık beni üzmez değilmi

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Sayın Forum ekibi,Ford araba da yeni oldugum gibi Ankara'da da yeniyim.Etlik Forum'u biliyorum oraya gelirim ama koskocaman yer sizleri nasıl tanıyacagım...Eger sakıncası yok ise o bölgeye gelen birinin cebini almak isterim.Referans istikamet ve konum alabilmek adına.Ayrıca 05332189832 benim numaram.Olur ki işinize yarar...

Serkan Çok'u arayın... Görünce kesin tanırsınız... Kocaman bir arabası ve kocaman bir göbeği vardır :D

Yorum bağlantısı
Serkan Çok
Sayın Forum ekibi,Ford araba da yeni oldugum gibi Ankara'da da yeniyim.Etlik Forum'u biliyorum oraya gelirim ama koskocaman yer sizleri nasıl tanıyacagım...Eger sakıncası yok ise o bölgeye gelen birinin cebini almak isterim.Referans istikamet ve konum alabilmek adına.Ayrıca 05332189832 benim numaram.Olur ki işinize yarar...

Ayrıca naçizane tatlı olayında "Bağdat tatlısı" diye bir tatlı var Maltepe de yemeyenlerin çok şey kaçırdıgını düşünüyorum.Hani bir bilgi olarak vereyim...Ve son olarak 7 yaşındaki oğlumu da yanımda getirmeyi düşünüyorum sizce bir sakıncası olmaz diye ümit ediyorum.Saygılar.

TATLI İŞİ ÇÖZÜLDÜ MİLLET.....

BİZ HİÇ BİLMİYUORUZ BA

Yorum bağlantısı
Aziz Türkmen
Ben kaybolacam diyorum ama:)...Hayır tatlı işi çözüldü diyelim de beni bulana kadar ac kalmamak adına tatlı yeriz oğlumla beraber artık

Bulursunuz bizi merak etmeyin :s Bir sürü Ford görünce soteye yatın Forum Ankara'nın oralarda :)

Yorum bağlantısı
Misafir

mrb.sizlerle yüz yüze tanışıp böyle güzel bir beraberlige gelmek güzel olurdu ama tarihedenk gelen gün bana uymuyor.pazar günlerim sadece çocuklarıma ait bunu bozmak çok zor benim için sizlerden özür dilerim.harika vakit geçirmenizi diliyorum.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Ayrıca naçizane tatlı olayında "Bağdat tatlısı" diye bir tatlı var Maltepe de yemeyenlerin çok şey kaçırdıgını düşünüyorum.Hani bir bilgi olarak vereyim...Ve son olarak 7 yaşındaki oğlumu da yanımda getirmeyi düşünüyorum sizce bir sakıncası olmaz diye ümit ediyorum.Saygılar.

Şeref abiye selamımı söyleyin, tuzunu bol istedi derseniz bilir beni, birde göbek kısmından olsun dedi dersiniz... :dance3:

Bende 8 yaşındaki oğlumu getirip getirmemekte kararsızım aslında. Beraber iyi vakit geçirebilirler mi acaba ? Bende forum Ankara da olacağım, tel numaram 0532 700 94 89

mrb.sizlerle yüz yüze tanışıp böyle güzel bir beraberlige gelmek güzel olurdu ama tarihedenk gelen gün bana uymuyor.pazar günlerim sadece çocuklarıma ait bunu bozmak çok zor benim için sizlerden özür dilerim.harika vakit geçirmenizi diliyorum.

Üstad her zaman bekleriz, bizde toplantı bol ve eğlenceli olur. Tavuklardan emin değilim ama herhalde olacak... ;):good1:

Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı
Şeref abiye selamımı söyleyin, tuzunu bol istedi derseniz bilir beni, birde göbek kısmından olsun dedi dersiniz... :dance3:

Bende 8 yaşındaki oğlumu getirip getirmemekte kararsızım aslında. Beraber iyi vakit geçirebilirler mi acaba ? Bende forum Ankara da olacağım, tel numaram 0532 700 94 89

Üstad her zaman bekleriz, bizde toplantı bol ve eğlenceli olur. Tavuklardan emin değilim ama herhalde olacak... ;):good1:

Tabi canım tavuklar olacak. Ayhan bey halledecek. :good1:

Yorum bağlantısı
Davut Çavdar
Tabi canım tavuklar olacak. Ayhan bey halledecek. :good1:

Hala sanki olay geyik kıvamında ya ;) tavukları o halletcek tatlıyı bu halletcek :dance3: neyse cnm önemli olan toplanmak :good1:

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Arkadaşlar tamam endişe etmeyin bu işi halledeceğiz ancak ben 2 gündür tavukları nereye takacağız onu bulamadım..Demir falan bakınıyorum ama bulamadım.Mangal şişleri de ince olur taşımaz.. Oralarda ağaç ayarlarız diyoruz ama ya yoksa ?

Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı

Davut Bey doğru söylüyorsunuz. CUB ve Toker gelecekler listesini yazarlarsa iyi olur. Hem yaka kartları tam yapılmış olur hem de kimin nereye geleceği netlik kazanmış olur. Vural Bey'in dediği gibi cep no... Bu arada teneke siparişleri gelmiştir. (8 adet) ;)

Yorum bağlantısı
Davut Çavdar
Arkadaşlar tamam endişe etmeyin bu işi halledeceğiz ancak ben 2 gündür tavukları nereye takacağız onu bulamadım..Demir falan bakınıyorum ama bulamadım.Mangal şişleri de ince olur taşımaz.. Oralarda ağaç ayarlarız diyoruz ama ya yoksa ?

Bide ağaçlar felan ne kadar hijyenik olur hem içlerinden geçirmek felan sorun olabilir, nasıl yapsak acaba..

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
Davut Bey doğru söylüyorsunuz. CUB ve Toker gelecekler listesini yazarlarsa iyi olur. Hem yaka kartları tam yapılmış olur hem de kimin nereye geleceği netlik kazanmış olur. Vural Bey'in dediği gibi cep no... Bu arada teneke siparişleri gelmiştir. (8 adet) ;)

Tamam teneke bakımından sorun yok o zaman..Keşke 10 tane olsaydı daha iyi olurdu..(20 katılımcı olacağını düşündüğüm için) Tavukların altına da alüminyum folyo gibi kaplar var tek kullanımlık o tarz bir şeyler alınabilir..

Bide ağaçlar felan ne kadar hijyenik olur hem içlerinden geçirmek felan sorun olabilir, nasıl yapsak acaba..

Tavuğa değecek kısımlara alüminyum folyo sararız..Sorun olmaz bence..

Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı

Resimlerden incelediğim kadarıyla ağaçlık bir alan. Ağaç dalları işimizi fazlasıyla görür. İçme suyu var mı acaba?

Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı
Göletten içeriz :p

Ayhan Bey 2 tane daha sipariş verdim. Yarın gelir. CUB grubu 8+3 görünüyor.

Yorum bağlantısı
Davut Çavdar
Göletten içeriz :p

Ayhan abi sen baya gözünü karartmıssın :) çok inançlı gördüm seni :p

Ayhan Bey 2 tane daha sipariş verdim. Yarın gelir. CUB grubu 8+3 görünüyor.

Zafer bey profilinize resim yükleseniz de yüzünüzü görsek :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...