Ayhan Onaran 4 Mart 2010 Paylaş 4 Mart 2010 Ayhan abi sen baya gözünü karartmıssın çok inançlı gördüm seni Su'dan sebepler bizi yolumuzdan alıkoyamaz Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 4 Mart 2010 Paylaş 4 Mart 2010 Ayhan abi sen baya gözünü karartmıssın çok inançlı gördüm seni Zafer bey profilinize resim yükleseniz de yüzünüzü görsek En kısa sürede yüklerim. Pazar günü görürsünüz Benim tenekem yok... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 4 Mart 2010 Paylaş 4 Mart 2010 10 tenekeyle 20 tavuk yaparız..Yapanlar var bizim neyimiz eksik İnanmak başarmanın yarısıdır.Hadi gençler çıkın meydana Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2010 Paylaş 4 Mart 2010 yahu cokta canım cekiyor okudukca keske cumartesi olsaydı diye soyleniyorum ama gelmem ve katkıda bulunmam cok zor umarım guzel bir eglence olur sizlere Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 4 Mart 2010 Paylaş 4 Mart 2010 Meteorolojiden edinilen bilgilere göre Ankarada pazar günü hava durumu; Sıcaklık (en yüksek) : 9 C Gökyüzü : Çok bulutlu Nem : 73-88 Rüzgar : Batıdan (Batıkent grubunun yoğunlukta olmasından dolayı) Rüzgar Hızı : 26 Km/Saat (Aldığımız erzak bizi yavaşlatıyor) Yorum bağlantısı
Davut Çavdar 4 Mart 2010 Paylaş 4 Mart 2010 Meteorolojiden edinilen bilgilere göre Ankarada pazar günü hava durumu;Sıcaklık (en yüksek) : 9 C Gökyüzü : Çok bulutlu Nem : 73-88 Rüzgar : Batıdan (Batıkent grubunun yoğunlukta olmasından dolayı) Rüzgar Hızı : 26 Km/Saat (Aldığımız erzak bizi yavaşlatıyor) C.tesi ve p.tesi yagmur gorunuyor ama pazar bulutlu aramızda bir evliya felanmı var acaba Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 4 Mart 2010 Paylaş 4 Mart 2010 C.tesi ve p.tesi yagmur gorunuyor ama pazar bulutlu aramızda bir evliya felanmı var acaba olabilir. Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 4 Mart 2010 Paylaş 4 Mart 2010 dua etmiştim . Yağmur yağmasın diye inşallah yağmaz o gün. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Mart 2010 Yazar Paylaş 4 Mart 2010 Oktay hocam, bir yarım gün takıl bize, bende çocukalara akşam gezeriz dedim. Birer lahmacun ısmarlarım ben onlara, sorun olmaz. Sizde öyle yapın... Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 4 Mart 2010 Paylaş 4 Mart 2010 Çingene Tavuğu organizasyon kayıtları için son 2 gün. Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 4 Mart 2010 Paylaş 4 Mart 2010 forum ankara grup temsilcisi kim ya, hani bi isimleri görelim.... Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 4 Mart 2010 Paylaş 4 Mart 2010 forum ankara grup temsilcisi kim ya, hani bi isimleri görelim.... Tavukların Pişeceği Yer : Güvenç Göleti Tarih : 07.03.2010 Buluşma yeri : Batıkent Carrefour Buluşma yerinden hareket saati : 11:00 Toplantıdan Sorumlu Kişi : Can Umut Baykan Katılımcılar: 1-Serkan Toker 2-Can Umut Baykan 3-Zafer Kangallı 4-Serkan Çok 5-Bilgehan Arbek 6-Gence Renda 7-Orhan Ünsal 8-Hasan Semerci 9-Cihan Tiftik 10-İlker İzgördü 11-Aziz Türkmen 12-Ayhan Onaran 13-Erhan Doruk 14-Vural Dirimeşe 15-Erkan Sağlam 16-Davut Çavdar Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 4 Mart 2010 Paylaş 4 Mart 2010 forum ankara grup temsilcisi kim ya, hani bi isimleri görelim.... Forum Ankara grubu kayıp Bahtiyar Bey. Serkan Bey biraz kaçak güreşiyor. Yorum bağlantısı
Vural Dirimeşe 4 Mart 2010 Paylaş 4 Mart 2010 Az önce TRT hava durumunda pazar günü Ankara parçalı bulutlu 6 derece dedi. Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 4 Mart 2010 Paylaş 4 Mart 2010 Az önce TRT hava durumunda pazar günü Ankara parçalı bulutlu 6 derece dedi. Yağmur yağmasın gerisi önemli değil Yorum bağlantısı
Guest Erkan Sa?lam 4 Mart 2010 Paylaş 4 Mart 2010 Forum Ankara grubu kayıp Bahtiyar Bey. Serkan Bey biraz kaçak güreşiyor. Zafer bey forum ankara grubuyum bende... Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 4 Mart 2010 Paylaş 4 Mart 2010 Zafer bey forum ankara grubuyum bende... Gerekli yerler umarım not alıyordur. Samsundan mı geleceksiniz? Yorum bağlantısı
Guest Erkan Sa?lam 4 Mart 2010 Paylaş 4 Mart 2010 Gerekli yerler umarım not alıyordur. Samsundan mı geleceksiniz? memleket samsun, görev yeri ankara. Serkan abinin telefonunu aldım, forum ankara da buluşcaz. sanırım 10 gibi orda olcaktık. Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 4 Mart 2010 Paylaş 4 Mart 2010 memleket samsun, görev yeri ankara. Serkan abinin telefonunu aldım, forum ankara da buluşcaz. sanırım 10 gibi orda olcaktık. Hoşgeldiniz. Pazar günü görüşürüz. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Mart 2010 Yazar Paylaş 4 Mart 2010 Forum Ankara grubu lideri Zafer Kangallı' dır. Yedek lider Erkan Sağlam.... Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 4 Mart 2010 Paylaş 4 Mart 2010 Forum Ankara grubu lideri Zafer Kangallı' dır. Yedek lider Erkan Sağlam.... Oooo Serkan Bey hoşgeldiniz. Valla hemen hemen herşey ayarlandı kimse mesaj yazmaz oldu. Ben forumda yeni olduğum için liderlik hakkı sizindir Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Mart 2010 Yazar Paylaş 4 Mart 2010 Ben eskiden toplantı sorumlusuydum, şimdi şefkatli moderatör. Toplantı bir şekilde olacak, tavuklar tenekeler bahane, biraraya gelelim yeter. Önemli olan yeni arkadaşlıklar dostluklar edinmek. Tavukları da yeriz o ayrı tabi, pişerse... Yinede bir iki mangal götürsekmi diye düşünmüyor değilim. Ayhan'a çok sorumluluk düşüyor... Yorum bağlantısı
Zafer Kangallı 4 Mart 2010 Paylaş 4 Mart 2010 Elbetteki tavuk bahane... Ama Ayhan Bey'in bu işin üstesinden geleceğine eminim. Hani biraz daha derlenip toparlansak diyorum. Yorum bağlantısı
Guest Erkan Sa?lam 4 Mart 2010 Paylaş 4 Mart 2010 Forum Ankara grubu lideri Zafer Kangallı' dır. Yedek lider Erkan Sağlam.... Estağfirullah Serkan abi. Siz varken bize düşmez.Umarım güzel bir birliktelik olur. Ben yanımda 1 damacana su, orda lazım olabilecek ıvır zıvır bikaç şey almayı düşünüyorum. Hep bir arkadaşa yüklenirsek belki gözden kaçan olabilir düşüncesiyle. Yorum bağlantısı
Recommended Posts